εχω τσαντιστει με ενα νεο τοπικ
Printable View
εχω τσαντιστει με ενα νεο τοπικ
Λίλα για ποιό λόγο τσαντίστηκες;
καταδικαζει μια επεμβαση βαση καποιοων υποτιθεμενων στατιστικων μονο και μονο επειδη αυτη δεν αποφασισε να αλλαξει τροπο ζωης.
καλημερα ομορφες.Συμφωνω κ εγω.Ειναι πολυ χαζο να καταδικαζεις μια επεμβαση εαν ο καθενας δεν βοηθησει τον εαυτο του.Δεν κανει μαγικα το χειορυργειο..Ελεος
Οι δύο που γράφουνε σε αυτό το τόπικ που αναφέρεσαι Λίλα έχουν πάρει 10 κιλά και 20 κιλά αντίστοιχα σε 3 χρόνια μετά το sleeve γιατί δεν κατάλαβαν ποτέ ότι αυτή η επέμβαση δεν είναι το μαγικό ραβδάκι της νεράϊδας που κάνει θαύματα! Κι επειδή είναι κλασικό χαρακτηριστικό των ανθρώπων να μεταφέρουν τις ευθύνες στους άλλους και όχι στον εαυτό τους, ψάχνουν τώρα να αποδείξουν μέσα από στατιστικές ότι δεν είναι ελέφαντες! Μη δίνεις σημασία.
Καλημέρα αγαπημένες!
Τελικά χθες όπως το πρόβλεψα μόνο ταινία δεν είδαμε! Την κρατάω για σήμερα που είναι και Παρασκευή και θα έχει και ο άντρας μου το περιθώριο και το κουράγιο να κοιμηθεί αργότερα.
Λιλάκι μου και εγώ το είδα αυτό το τόπικ και με τσίγκλισε. Αλλά μην δίνεις σημασία στο κάτω κάτω ο καθένας είναι διαφορετικός άνθρωπος και αντιδρά διαφορετικά στην sleeve και εφόσον δουλεύει σε σένα τι σε πειράζει αν κάποιοι άλλοι την μειώνουν;
Επίσης ήθελα να σου πω ότι και εγώ τον κύριο Ξαπλώπουλο έχω για εργοδότη!!!:lol: Και ναι ο μισθός μου και εμένα εδώ και μήνες είναι αυτός με τα πολλά μηδενικά χχιχιχιχιχι, άσε και εγώ δεν ξέρω που να τον ξοδέψω :lol:
Καλημέρα Eli. Σκέφτομαι κι εγώ να αποχωρώ από τον οίκο μας νωρίς το βράδυ γιατί τις τελευταίες μέρες ξεγελιέμαι ξενυχτώντας μπροστά στο laptop και τσιμπολογάω διάφορα στις 12 και στις 1 το βράδυ! Ενώ αν ξαπλώσω και βλέπω τηλεόραση δε σηκώνομαι μετά για να φάω κάτι. Οπότε θα σας αποχωρίζομαι νωρίτερα για να μην πάρω κιλά αργότερα!:lol:
και εσυ τεκνον βρουτε?εεεε τζινα ηθελα να πω.Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Καλημέρα Eli. Σκέφτομαι κι εγώ να αποχωρώ από τον οίκο μας νωρίς το βράδυ γιατί τις τελευταίες μέρες ξεγελιέμαι ξενυχτώντας μπροστά στο laptop και τσιμπολογάω διάφορα στις 12 και στις 1 το βράδυ! Ενώ αν ξαπλώσω και βλέπω τηλεόραση δε σηκώνομαι μετά για να φάω κάτι. Οπότε θα σας αποχωρίζομαι νωρίτερα για να μην πάρω κιλά αργότερα!:lol:
φτιαχνω σαλατα με φακες και μπλιγουρι και σας διαβαζω με τα κρεμμυδια στο χερι.
Τι να μου κάνει η σαλάτα Λίλα; Εχω κολλήσει με την καρυδόπιτα!
Αχ Τζίνα μου άστα που αγκάλιασα την Ιον αμυγδάλου χτες και δεν την άφηνα να μου ξεφύγει η άτιμη! :lol:
Λιλάκο καλά μαγειρέματα βρε! Λέω και εγώ να επιδοθώ σε διάφορα μαγειρέματα σήμερα. Φαγητό έχουμε από χθες το πρασοχοιρινό που τελικά έγινε πολύ και περίσσεψε και για σήμερα. Αλλά λέω τώρα που έμαθα την τέχνη σωστά να ζυμώσω και ένα ψωμάκι ;).
Τζινάκο προτείνω να βάλουμε ένα όριο στα ξενύχτια μας γιατί πράγματι άμα υποψιαστώ ότι θα σε παχύνουμε θα το έχω μεγάλο βάρος! ʼσε που τώρα που μπλέξαμε και με τις νέες και ορεξάτες τσούπρες, Λιλάκι, Αλίνα, Γιωτάκι άστα έχουμε εκτροχιαστεί! :lol; Την Καλλιόπη δεν την βάζω μέσα γιατί είναι πιο σεμνή στις ώρες και στην συμμετοχή της.
Η Αστεροσκονίτσα μας καλέ που είναι η χουρμαδόπληκτη;;;; Έχει κανείς νέα της; Είναι καλά το μανάρι μας;
Κορίτσια θέλετε να γελάσουμε;;;;
Ρωτάς εμένα αν θέλω να γελάσω; Ρωτάνε τον τυφλό αν θέλει το φως του; :lol:
:lol: Τώρα που είμαι μόνη μου και αλωνίζω θα σας βάλω μία φωτογραφία του πρώην για λίγο να την δείτε και να γελάσουμε χιχιιχιχι
Ειλικρινά απορώ με τον εαυτό μου τώρα πια :lol:
και μία ακόμη με κοιλιακούς και μούσκουλα :lol:
:lol::lol::lol::lol::lol: Αυτό είναι που λένε wash and go! :lol:
Oh, oh , oh! Ελάκι μ', πολύ macho ο ανήρ! Ήταν στ'αλήθεια ή παραπλανώμαι με το σοκολατί το δέρμα και τα πυκνά τα φρύδια για την αντρίλα?
ʼστα Τζίνα! Είχε ένα τρελό κόλλημα με το θέμα αποτρίχωση! :lol:
Ξύριζε τα πάντα ακόμη και το κεφάλι του! :lol::lol::lol::lol::lol:
Μπα Μακ Γιωτ μου ξεγελάει η εμφάνιση... ήταν μεγάλος ΜΑΚΑΚΑΣ!
Ας όψονται τα προσόντα του αλλιώς σιγά να μην τον ανεχόμουν για 2 χρόνια, ήταν κάφρος πολύ σε κάποια θέματα και ειδικά στο θέμα των κιλών... θυμάσαι σας τα είχα πει πόσο άσχημα μου φέρθηκε! Μεγάλος παπάρας!
αααα αυτός είναι ο απαράδεκτος ο τύπος! Βρε ξουτ!
Α, αυτός ήταν ο μεγαλοπαπάρας!
Όσοι προλάβατε τον Μακάκα είδατε τον αποσύρω στα αζήτητα! :lol:
τουμπανο ο πρωην.
Ελενάκι τούμπανο ναι, αλλά όσο μεγάλο κεφάλι είχε τόσο μικρή ήταν η χωρητικότητα του σε εγκέφαλο οπότε τι να τον κάνεις;; :lol: ʼσε να τον χαίρονται άλλες, εγώ γλίτωσα πάντως!
η καρυδοπιτα αναβαλλεται διοτι η μητηρ φωνασκει οτι φτιαχνω γλυκα για να μου περναει η ωρα χωρις να τα τρωω και στο τελος καταληγει να το τρωει αυτη και παχαινει.οποτε θα φτιαξω τυροπιτα χωρις φυλλο για να χρησιμοποιησω κανενα αυγουλακι.
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:Quote:
Originally posted by eleni198621
η καρυδοπιτα αναβαλλεται διοτι η μητηρ φωνασκει οτι φτιαχνω γλυκα για να μου περναει η ωρα χωρις να τα τρωω και στο τελος καταληγει να το τρωει αυτη και παχαινει.οποτε θα φτιαξω τυροπιτα χωρις φυλλο για να χρησιμοποιησω κανενα αυγουλακι.
Καλέ, τώρα τελευταία μόλις μπαίνω πάνω σε πρώην κ λαλάγγια πέφτω !!!!!Τυχαίο?Δε νομίζω !!!!!Σας άφησα νωρίς γιατί πήγα κ κουρεψα το κουκλάκι μου!!!!!Πάντως το κομμωτήριο ήταν γεμάτο παρά την κρίση!!!!!
Πάντως πάντα είχα μία κλίση προς τους μελαχρινούς, αρρενωπούς άντρες, και ο πιο πρώην από αυτόν πάλι μελανούρι ήταν αλλά μισή ριξιά! :lol:
Τελικά ο τρίτος που λένε είναι και ο καλύτερος και μελανούρι, και καλή καρδιά και σε νορμάλ ύψος και έτσι τον παντρεύτηκα! :lol:
Θα σας βάλω κι εγώ τώρα μία ενός μαλακοπρώην. Eli είναι αυτός με την στάση Κολιάτσου αν θυμάσαι!
κορίτσια , το πήρα απόφαση, θα την αγοράσω την προσφορά των 69 ευρώ γυμναστήριο για όλο το 2012 και θα παω! Μια φίλη μου μένει και πολύ κοντά στο γυμναστήριο και την ψήνω να γραφτεί και εκείνη οπότε να προσπαθούμε μαζί! Αν έχει και ζούμπα, πολύ θα το χαρώ γιατί με τόση διαφήμιση από το Ελάκιον και το Κατερινάκιον, έχω πάθει πλύση εγκεφάλου, θέλω να ζουμπιαστώ και εγώ!
ΜακΓιωτ είναι πολύ ελκυστική η συγκεκριμένη προσφορά για μία ΜΑΚ! :lol:
Αν καταφέρεις να πείσεις την φίλη σου τότε θα είναι τέλειαλ, με παρέα είναι πολύ πιο εύκολο να καθιερώσεις το γυμναστήριο!!! Μιλάω από προσωπική πείρα ;)
ʼντε Τζίνα βάλε και τον δικό σου τον Μακακοπρώην!
Γιώτα μακάρι να έρθει και η φίλη σου γιατί έτσι θα παρακινεί η μία την άλλη και δε θα βαριέσαι. Καλή αρχή.
Αυτός είναι ο ακατανόμαστος! Είναι μηχανικός κι αυτός σαν και σένα Eli.
Εδώ είμαστε μαζί με την μητέρα μου. Δεν είναι τόσο κοντή, κάθεται στο τραπέζι πίσω της!
Τζινάκο ψηλό το παλικάρι και μελανούρι χιχιχιχι. Αλλά τι να το κάνεις....
Εσύ πάντως κούκλα μου μία θεά! Ειδικά στην πρώτη φωτογραφία με στυλ ala Lisa Stanfield! http://www.youtube.com/watch?v=nH8wfxnWOp8
H μανούλα σου εκτός από ωραία φαίνεται ότι είναι μεγάλο νούμερο! Το λαμέ της εποχής άλλο πράμα βρε παιδί μου! :lol:
Έχω τα μαλλιά μου με ζελέ κολλημένα πίσω. Καλά βρε Eli τι έμπνευση κι αυτή; Lisa Stanfield!:lol: