καλημερούδια σε όλους...ελπίζω να είστε καλά και ανεβασμένοι....
φιλάκια πολλά:grin:
Printable View
καλημερούδια σε όλους...ελπίζω να είστε καλά και ανεβασμένοι....
φιλάκια πολλά:grin:
Χαιρετώ την παρέα!
Τελικά καλά λένε πως καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά το όνομα! Πώς το έλεγαν εκείνο το σήριαλ απείρου κάλλους, "Μαρία η άσχημη"? Ε, εδώ μόλις κάναμε νέο σήριαλ, του ιδίου επιπέδου "ʼβα η όμορφη"! Να σας δω τι θα κάνετε αν το πιστέψω στο τέλος, γιατί πες, πες... Σήμερα δεν είχα νταουνίλα, είχα άγχος, πολύ άγχος. Τόσο που έφυγε ακόμη και το φαγητό από το μυαλό μου, μιας και το στομάχι μου δέθηκε κόμπος. Τώρα άρχισα να ηρεμώ, γλίτωσα το εγκεφαλικό και είμαι καλά. Μήπως προκειμένου να γλιτώσουμε από τη μάσα και την κακή διάθεση να ασχολούμαστε με αγχογόνα πράγματα?
Καλημέρα στα κορίτσια.
Ναταλίτσα ... αν έβλεπες ή άκουγες την Νεκταρία εχθές, δεν θα την αναγνώριζες ... τόσο down την έχω δεί ελάχιστες φορές στα 20 χρόνια που την γνωρίζω.
Βλέπεις, έχουμε κλείσει να πάμε ενα όμορφο τριήμερο στα μέρη σου, Κατερίνη, αυτό το π/σ/κ, χωρίς παιδιά και το περιμένουμε πως και πως, και χθες η μικρή μας Αννούλα άρχισε έναν βήχα και λίγο πυρετό ... οπότε καταλαβαίνεις πως ήταν η φίλη σου...
Αλλά !
Σήμερα ξημέρωσε μια καινούρια μέρα, και κάθε πρωί ξεκινάμε με καινούριες δυνάμεις, με φρέσκο αέρα, με καθαρό μητρώο, με νέα διάθεση, με νέα χάρη, με νέα αγάπη για την ζωή, με νέα ελπίδα. Ε?
Κουράγιο παιδιά ... τα χειρότερα έρχονται, οπότε ότι δύσκολο και να περνάμε τώρα, είναι απλά προπόνηση !
ΜΑ τι είπα τώρα?
ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ !
Πάλι αρρωστούλα η Αννούλα μας;Περαστικούλια στο κουκλάκι μας!Να'ναι τελευταίο,αν μη τι άλλο,έστω για φέτος!Quote:
Originally posted by spot
Βλέπεις, έχουμε κλείσει να πάμε ενα όμορφο τριήμερο στα μέρη σου, Κατερίνη, αυτό το π/σ/κ, χωρίς παιδιά και το περιμένουμε πως και πως, και χθες η μικρή μας Αννούλα άρχισε έναν βήχα και λίγο πυρετό ... οπότε καταλαβαίνεις πως ήταν η φίλη σου...
Καλά καλέ!Έχετε τριήμερο και το χαραμίζετε στην Κατερίνη;Εκτός βέβαια αν μιλάμε για τον Παλιό Παντελεήμονα...
Βέβαια,το συγκεκριμένο θα είμαι κι εγώ εκεί,οπότε όλο και κάπως θα συνέσφερα στο όμορφο της πόλης μου...
Έπεσε και το Νεκταρινέλι μας...Έρχονται και τα δυσκολότερα κατά σποράκο...Ωραία!Ήμασταν που ήμασταν,απογίναμε τώρα!
Εγώ πάντως σήμερα είμαι αρκετά καλύτερα στα κέφια μου!Κάτι που είχα ευχάριστη έξοδο χθες βράδυ
με μεταμεσονύκτια βόλτα στην άδεια απαστράπτουσα παραλία,κάτι που σήμερα γιορτάζει το στεφάνι μου κι η γενέτειρα μου,
ίσως περνά κι ο απόηχος της άτιμης πανσελήνου(καταντήσαμε να τα πιστεύουμε και αυτά!)...κάτι γίνεται...
Ελπίζω να είστε όλοι στα κεφάτα σας!Αν έχετε Κατερινούλες να τις χαίρεστε!Καλό μας βράδυ και καλό μας ξημέρωμα!Φιλάκιαααααααααα� �
Kι όχι μόνο "όμορφη"!Quote:
Originally posted by Ava
"ʼβα η όμορφη"! Να σας δω τι θα κάνετε αν το πιστέψω στο τέλος, γιατί πες, πες...
καλημέρα...
να ευχηθώ περαστικά στο μικρούλι των παιδιών και, Νεκταρία μας, θα υπάρξουν πολλά τριήμερα με τον καλό σου, μην πανικοβάλλεσαι! ¨Εχω πεθάνει στο γέλιο με τη σημείωση του ναταλίου όπου ισχυρίζεται πως στα μέρη της ρομαντικό τριήμερο δε γίνεται...Βρε, για τους παντρεμένους με παιδιά, τριήμερο χωρίς παιδιά είναι καλό παντού, ακόμη και στα πασίγνωστα Παλούκια!
Υποκλίνομαι στην ομορφιά των Αβών (της επιφανούς και μη) κι έρχομαι να επιβεβαιώσω την άποψη ότι οι μελαχροινές είναι απλά θεές! προσθέτω προς αποφυγή παρεξηγήσεως ότι εγεννήθην καστανόξανθη.
Σας εύχομαι ολόψυχα ένα ευχάριστο Σαββατοκυριακο...
Υγ. Πού είναι η Μπάρμπι; σαν πολύ δεν έλειψε.....
Σας φιλώ!
Η αλήθεια είναι πως ως ανύμφευτος,δυσκολεύτηκα να καταλάβω τι εννοείς,αγαπητή παλίρροια,τουλάχιστον αρχικά!Quote:
Originally posted by tidekpe
¨Εχω πεθάνει στο γέλιο με τη σημείωση του ναταλίου όπου ισχυρίζεται πως στα μέρη της ρομαντικό τριήμερο δε γίνεται...
Βρε, για τους παντρεμένους με παιδιά, τριήμερο χωρίς παιδιά είναι καλό παντού, ακόμη και στα πασίγνωστα Παλούκια!
Τα "πασίγνωστα Παλούκια" όμως,που επίσης ομολογώ πως αγνοώ την ύπαρξη των,κάποιες σκέψεις μου κινητοποίησαν
και αν έπεσα μέσα,συμφωνώ πως είναι ίσως ο μόνος τρόπος να περάσει κανείς καλά σε τριήμερο στην Κατερίνη!
Αλλά πάλι,αν είναι να είσαι κλεισμένος σ'ένα δωμάτιο ξενοδοχείου τρία ολόκληρα μερόνυχτα με τον καλό σου,
χρειάζεται να τρέχεις στις γύρω πόλεις γι'αυτό ή αν το κάνεις,δε διαλέγεις μια καλύτερη θέα στο παράθυρο
για τις στιγμές που πέφτει κάπου αλλού το μάτι,εκεί στις εναλλαγές μεταξύ των στάσεων;
Το λέει και το άσμα:"Λίγο κρασί,λίγο ΘΑΛΑΣΣΑ και το αγόρι μου!"Τι να πω;Περί ορέξεως...Κατερίνη!
Εξακολουθεί αυτό το πλάσμα να με κάνει να χαμογελώ και κυρίως με την άγνοιά της περί Παλουκίων και με τους αναίσχυντους συνειρμούς της...
Τα Παλούκια, λοιπόν, αγαπητή Βορειοελαδίτισσα βρίσκονται στην πασίγνωστη (αρχικά για ιστορικούς λόγους κι αργότερα για τα φτηνά οικόπεδά της) Σαλαμίνα. Θεωρείται τόπος ευρείας κατανάλωσης(εννοώ αυτές τις παραλίες στις οποίες πάμε όλες εμείς οι παλιομαμάδες κουβαλώντας τη χαλάρωση, κυταρρίτιδα και τα πλεονάζοντα οπίσθιά μας, ξεκουφαίνοντας τους γύρω μας είτε με τις γνωστές εντολές προς τα βλαστάρια μας-πρβ. το γνωστό: Γιαννάκηηηηηηηηηη, όχι στα βαθειά!_είτε με τα εξίσου γνωστά καμαρώματά μας :Κοίτα το, κοίτα το τι ωραία που κολυμπάει το καλό μου!) Είναι, κοντολογίς, κάτι αντίστοιχο της θαυμαστής για εμάς τους Νοτιοελλαδίτες Πιερίας, που τόσο περιφρονείς ελαφριά τη καρδία, στην οποία-ειρήσθω εν παρόδω- δυο φορές έχω αποθέσει τις καλοκαιρινές μας διακοπές.
Επίσης, έχω να δηλώσω πως είμαι πάρα πολύ χαρούμενη κι ευτυχισμένη καθώς μπόρεσα να διευρύνω τις γεωγραφικές και όχι μόνο γνώσεις του φωτεινού παντογνώστη Ναταλίου.
σας φιλώ για μια φορά ακόμη!
Σιγά καλέ τον φωτεινό παντογνώστη!Quote:
Επίσης, έχω να δηλώσω πως είμαι πάρα πολύ χαρούμενη κι ευτυχισμένη καθώς μπόρεσα να διευρύνω τις γεωγραφικές και όχι μόνο γνώσεις του φωτεινού παντογνώστη Ναταλίου.
"είτε με τις γνωστές εντολές προς τα βλαστάρια μας:"Quote:
Τα Παλούκια, λοιπόν, αγαπητή Βορειοελαδίτισσα βρίσκονται στην πασίγνωστη (αρχικά για ιστορικούς λόγους κι αργότερα για τα φτηνά οικόπεδά της) Σαλαμίνα. Θεωρείται τόπος ευρείας κατανάλωσης(εννοώ αυτές τις παραλίες στις οποίες πάμε όλες εμείς οι παλιομαμάδες κουβαλώντας τη χαλάρωση, κυταρρίτιδα και τα πλεονάζοντα οπίσθιά μας, ξεκουφαίνοντας τους γύρω μας
είτε με τις γνωστές εντολές προς τα βλαστάρια μας-πρβ. το γνωστό: Γιαννάκηηηηηηηηηη, όχι στα βαθειά!_
είτε με τα εξίσου γνωστά καμαρώματά μας :Κοίτα το, κοίτα το τι ωραία που κολυμπάει το καλό μου!)
-Γιαννάκηηηηηηηηηηηηηηηηηη ηηηηηηηη,πρόσεχε το παλούκι,αγόρι μου!
"είτε με τα εξίσου γνωστά καμαρώματά μας:"
Κοίτα το,κοίτα το,τι ωραία που ισορροπεί το καλό μου!
Μπονζούρες προς μπονσουάρες!
Τι κάνετε,ομορφιές μου;Πού ελευθερώνετε τις ανάσες σας;
Ποιός ουρανός σας σκεπάζει;Πού περιφέρετε τις αιθέριες υπάρξεις σας;
--->ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΡΑΟΥΝΑΚΗΣ : ΡΟΖ ΓΡΑΒΑΤΑ
Π έ θ α ν α! Μιλάμε πέθανα!!!!!!!
Με το παλούκι, με το ΓΙάννη και εν τέλει με τον παλουκογιάννη!!!!!!!!!
Πού το βρήκες βρε Νατάλι;;;;<απορώ!
Μετά το τέλος ενός εξααντλητικού ΣΚ. νομίζω ότι θα ξεκινήσει παλι μια εβδομάδα κουραστική αλλά είμαστε κοντά στα Χριστούγεννα και, ποιος ξέρει, μπορεί κάποιοι να πάρουν και δώρο από τον ʼγιο Βασίλη(γιατί το άλλο το καταθέσαμε στην πατρίδα...τρομάρα της!)
σας φιλώ και καλή,καλή εβδομάδα!
Mετά τον Μάρτη γδάρτη και κακό παλουκοκάφτη,Quote:
Με το παλούκι, με το ΓΙάννη και εν τέλει με τον παλουκογιάννη!!!!!!!!!
ήρθε η ώρα του Γιάννη Παλουκογιάννη!
Παλουκογιάννης!
Γιάννης Παλουκογιάννης!
(αλά Bond! James Bond!)
Καλημέρα κορίτσα !
Τελικά το πήγαμε το 3ήμερο ... και περάσαμε τέλεια.
Αφήκαμε τα παιδούδια μας εις τα γιαγιάς, να 'ναι καλά, και πήγαμε ένα απολαυστικό 3ήμερο, με φοβερή παρέα και ωραιότατα χαμάμ και σάουνες ! Ιτ γουάζ μαϊ φέρστ τάϊμ.
Επιστρέψαμε πολύ μα πολύ κουρασμένοι, αλλά και πολύ πολύ ανανεωμένοι.
Αυτά.
Υποψιάζομαι οτι τις τελευταίες μέρες, γράφω πολύ περισσότερο από την Νεκ στο φόρουμ? Ε?
Mπράβο παιδιά!!!Τελικά, υπάρχει ελπίς και για τους παντρεμένους!Βεβαια, τα χαμάμια και τα σαούνια συνήθως ξεκουράζουν...εσείς γιατί γυρίσατε κουρασμένοι;;;Οεο!!
Νατάλι, τα φώτα σας περί της κούρασης των παντρεμένων που, όντως έχουν ψυχή!