Τρομαγμένη...δεν αντέχω άλλο τους εφιάλτες... :(
Printable View
Τρομαγμένη...δεν αντέχω άλλο τους εφιάλτες... :(
δες την καλη πλευρα του εφιαλτη, κυκνε.
ειναι μεγαλη ανακουφιση μολις διαπιστωσεις οτι ο εφιαλτης ειναι ονειρο και οχι πραγματικοτητα.
εχεις μετα ολη την υπολοιπη μερα, να ζησεις το ονειρο που θελεις και να τον αφησεις πισω σου.
αν επιλεξεις να ζησεις ολη μερα με τον εφιαλτη, κακο του κεφαλιου σου...
Θα βγω αργότερα... :) Έχω να επιστρέψω και μια ταινία που νοίκιασα...αλλά πρέπει να ντυθώ καλά γιατί έπιασε για τα καλά το κρύο...μπρρρ...
Μ' αρέσει πάντως η ιδέα σου και το ότι μπορείτε οι υπόλοιποι να σκέφτεστε πιο απλά πράγματα για μένα... :) Εγώ πάω κατευθείαν στα μεγάλα όνειρα...
Η αρχή για την πραγματοποίηση των μεγάλων ονείρων είναι τα μικρά καθημερινά πράγματα μέσω των οποίων θέτουμε τις βάσεις για να έρθουν και τα υπόλοιπα.Δε ξέρεις ποτέ που βρίσκεται η τύχη σου και επειδή όταν έρχεται έχει την τάση να μην το "φωνάζει" πρέπει να είμαστε προσεκτικοί για να μην μας προσπεράσει..
μπερδεμενα
Πολύ απογοητευμένη και λυπημένη...
Χάλι μαύρο.......Πότε πρόλαβε ΠΑΛΙ κ πέρασε το γ@μημένο ΣΚ κ αύριο άντε πάλι γραφείο... Πάνω που καταφέρνω να κοιμηθώ λίγο κ να συνέλθω, πρέπει να ξαναρχίσει το ίδιο πανηγύρι τρεξίματος κ αϋπνίας.....
Eγώ ευτυχώς δεν έχω τέτοιο θέμα.Δουλεύω 7ημερο 30 ημέρες το μήνα αν και τις πιο πολλές ημέρες λιγότερο απο 8ωρο και έτσι γλιτώνω απο αρκετό καθισιό και ανούσια πάλη με τις σκέψεις μου.Μπορώ να κανονίσω να γίνει αλλιώς αλλά θα το κάνω όταν υπάρξει κίνητρο που μπορεί να μην υπάρξει και ποτέ.Μέχρι τότε το προσπαθώ με το my way που δεν βλέπω να οδηγεί και πουθενά αλλά τουλάχιστον το παλεύω.
[QUOTE=kozchr;505105]Eγώ ευτυχώς δεν έχω τέτοιο θέμα.Δουλεύω 7ημερο 30 ημέρες το μήνα αν και τις πιο πολλές ημέρες λιγότερο απο 8ωρο και έτσι γλιτώνω απο αρκετό καθισιό και ανούσια πάλη με τις σκέψεις μου.Μπορώ να κανονίσω να γίνει αλλιώς αλλά θα το κάνω όταν υπάρξει κίνητρο που μπορεί να μην υπάρξει και ποτέ.Μέχρι τότε το προσπαθώ με το my way που δεν βλέπω να οδηγεί και πουθενά αλλά τουλάχιστον το παλεύω.[/QU
Άσε, το κίνητρο είναι μεγάλη ιστορία........
Ακριβώς.Και στην πραγματικότητα το κίνητρο δεν μπορεί να έρθει ουρανοκατέβατο.Προσπαθείς να το δημιουργήσεις.