Ε μααααα όχι πες μου τώρα δεν μοιάζετε!!;;;;Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Έχω τα μαλλιά μου με ζελέ κολλημένα πίσω. Καλά βρε Eli τι έμπνευση κι αυτή; Lisa Stanfield!:lol:
Printable View
Ε μααααα όχι πες μου τώρα δεν μοιάζετε!!;;;;Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Έχω τα μαλλιά μου με ζελέ κολλημένα πίσω. Καλά βρε Eli τι έμπνευση κι αυτή; Lisa Stanfield!:lol:
Έχω αδυναμία στους ψηλούς γι'αυτό την πατάω μάλλον! Είναι ψηλά το μυαλό τους και το βολοδέρνει ο αέρας! Πως να γιορταστεί Χριστούγεννο χωρίς λαμέ;:lol:
Δεν φαίνεται στη φωτογραφία γιατί είναι μαύρα τα ρούχα μου. Φοράω ένα πάρα πολύ κοντό μίνι με 70 denier καλσόν φυσικά και τρέμει η ψυχή μου μήπως σκιστεί και φανεί το χαλαρό πόδι μου από μέσα!!:lol:
Είστε ομορφόσογο πάντως Τζίνα μου αυτό σας το αναγνωρίζω ;), μοντελάκια όλες και αδερφή και μαμά και εσύ!
Τζινάκι είσαι πολύ πολύ κούκλα!!!!! Για τους πρώην τι να πεις?Αφού είναι πρώην όλο και κάποιο κουσούρι θα έχουν!!!!!
ΜακΓιώτα να την πάρεις την προσφορά για το γυμναστήριο.Με τον καιρό θα σου αρέσει,θα δεις!!!!!
Τζινάκο, ήσουν και είσαι κουκλάκι ζωγραφιστό και δεν μαμιέται η χαλάρωση, ας είν' καλά τα den και η αγάπη που θα λάβεις από τον αγαπημένο που βρίσκεται στο δρόμο και δεν τον νοιάζουν τα "παράσημα", γιατί για μένα αυτές οι ατέλειες στο σώμα μας, δλδ. χαλάρωση, ραγάδες, ράμματα είναι ΠΑΡΑΣΗΜΑ και δείχνουν την πορεία μας και ότι ζοριστήκαμε και ότι ξεπεράσαμε τους σκόπελους και είμαστε εδώ , ζωντανοί, στη σκηνή, σαν ροκ συγκρότημα!
Αυτή η φωτογραφία είναι άσχετη με μακακοπρώην αλλά έχει πλάκα. Είμαι εγώ, η αδερφή μου και ο πολύχρονος πρώην δεσμός της (που είναι και πρώτος ξάδερφος του πρώην που σας έδειξα), έχουμε πάει εκδρομή και στήσαμε τη φωτογραφική μηχανή με χρονοκαθυστέρηση και τρέχαμε γρήγορα στους στύλους για να προλάβουμε να κάνουμε τους εκτελεσμένους! :lol: Εγώ είμαι στη μέση σταθερά μελαχρινή γιατί η αδερφή μου έως σήμερα έχει βάψει τα μαλλιά της σε όλα τα χρώματα της ίριδος! :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=GR8jOJZERhs
Ναιιιι!!!! Αρχίζει το Σαββατοκύριακο!!! Τι χαρά! Αυτή ήταν η εβδομάδα της προσωπικής μου κόλασης, του άγχους, της δυσκολίας.. Σήμερα πήρα βαθειά ανάσα και ξεκίνησα την τελευταία εργάσιμη μέρα της. Έκανα μια προσευχούλα και ανταπεξήλθα σε όλα τα δεινά, που ήξερα πως με περίμεναν, ανθρώπινα και μη.. Τα κατάφερα! Και έπεισα αυτούς που ήθελα να πείσω, και τους καυγάδες γλίτωσα, και δούλεψα τις εργατοώρες μου, όλα τα πρόλαβα! Βέβαια, τη Δευτέρα με περιμένει άλλο χάλι, αλλά ας μη το σκεφτόμαστε από τώρα.. Τώρα ξεκινούν τρεις μέρες χαράς!
Τζίνα μου, τι βλέπουν τα ματάκια μου; Καρακουκλάρα η μαμά; Δεν παίζεται γενικότερα; Να της το πεις!
Όσο για τον ακατανόμαστο, να του πεις να αλλάξει γραβάτα.. Αν είναι να φοράει τέτοιες, καλύτερα ας μη φορέσει καθόλου.. Σόρρυ για την αυστηρή κριτική και μάλιστα από τη στιγμή που δε ζητάς τη γνώμη μου, αλλά με τη γραβάτα έχω ένα φετίχ, τη θέλω άψογη ή καθόλου! Μου αρέσει όμως το μουσάκι του...
:lol: Πολύ γέλιο η φωτογραφία Τζίνα! Τρέχατε στα λιβάδια και κάνατε τρέλες; χαχαχαχαχα
ʼβα εμένα δεν μου άρεσε το ντύσιμό του ποτέ γιατί δεν μου αρέσει το κουστούμι στον άντρα γενικότερα. Προτιμώ τα δερμάτινα και τα τζιν. Όσο για το μουσάκι του ήταν σαν ξάδερφος του Μπιν Λάντεν!
Η αδερφή μου είναι πολύ της φύσης κι όταν είναι στενοχωρημένη παίρνει το αυτοκίνητο και πάει μόνη της στο βουνό και κάθεται με τις ώρες. Εγώ φοβάμαι βέβαια να είναι μόνη της στα βουνά και στα λαγκάδια και την παίρνω κάθε τόσο τηλέφωνο! Ο πρώην της δεν είχε καμία σχέση με τη φύση και την αγάπησε μέσα από την αδερφή μου.
Αβα ανυπομονώ να ακούσω για ποιό λόγο θα γκρινιάξεις αυτές τις 3 μέρες χαράς! Δε μπορεί κάτι θα βρεις εσύ!:lol:
Καλέ Τζίνα, στη δεύτερη φωτό είστε σαν Εσταυρωμένοι, Θεέ μου σχώρα με! Τα χέρια πίσω, το κεφάλι γερμένο στο πλάι, τι παριστάνατε;
Όσο για το κουστούμι, μου αρέσει και πολύ μάλιστα, αλλά το θέλω καλόγουστο (όπως και τη γραβάτα). Αλλιώς ας λείπει καλύτερα..
ʼρχισα να πιστεύω στη θετική σου ενέργεια.. ʼρχισα να λέω μέσα μου πως δεν είναι μόνο για να κάνουμε χαβαλέ, αλλά ισχύει στ' αλήθεια! Χθες, μόλις έφυγα από εδώ, πήγα για ύπνο, αλλά.... Σηκώθηκα, η νυχτερίδα, έκανα ένα ζεστό μπάνιο και ξαναξάπλωσα. Τότε άρχισα να σκέφτομαι, εκτός από τα βάσανά μου κι εσάς. Σκέφτηκα ότι μου είπες να διώξω τη Μητσοτακίλα και από μέσα μου. Είπα, εν γνώσει μου αφελώς, την έδιωξα από το pc μου, θα φύγει κι από μέσα μου.. Κοιμήσου τώρα και αύριο αρχίζεις δουλειά.. Σήμερα όλα μου πήγαν πρίμα. Τυχαίο; Δε νομίζω...
ʼβα σε φαντάζομαι με το βίντεο κλιπ που έβαλες να πετάς το ταγιέρ, να λύνεις τον αυστηρό σου κότσο, να καβαλάς το φωτοτυπικό μηχάνημα και να ανεμίζεις τα μαλλιά σου :lol::lol::lol::lol::lol::lol:
ʼβα στη φωτογραφία μόλις μας έχει εκτελέσει το εκτελεστικό απόσπασμα των Ες Ες! Χαίρομαι που σου πάνε όλα πρίμα, μην ξεχνάς, θετική σκέψη έδωσες θετική ενέργεια θα λάβεις!
Μόνον ο κότσος ισχύει.. Ταγέρ; Last year! :lol:
Πάντως έχεις δίκιο που με φαντάζεσαι ξεσαλουά! Με πέτυχε ο παρενοχλητής στα κέφια μου και μέχρι παρέα του έκανα για κανα δεκάλεπτο! Με κάλεσε και πήγα (να δει τη γλύκα).. Μου λέει, καφέ; Όχι καλέ, βάλε κάτι πιο δυνατό! Μου έβαλε ούζο. Τόσο λίγο; Ρώτησε; Τόσο, τόσο, δεν θέλω να κάνω κατάχρηση του χρόνου σου, μια γουλίτσα μόνο για το καλό και για να μη με λες ακατάδεχτη.. Το έπιασε το μήνυμα! Του είπα πόσο τον εκτιμώ ως άνθρωπο, πόσο τον ευχαριστώ που σεβάστηκε τις δύσκολες ώρες μου και δε με ενόχλησε αυτή την εβδομάδα και μου είπε ότι είμαι φίλη του και ότι και αυτός με εκτιμά. Ήπια τη γουλιά μου, του χαμογέλασα, τον ευχαρίστησα, του ευχήθηκα καλό Σαββατοκύριακο, του τόνισα ότι και η άλλη εβδομάδα προβλέπεται δύσκολη και έφυγα. Μέχρι και αυτό τακτοποίησα!
ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΕΔΩΣΕΣ, ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΘΑ ΛΑΒΕΙΣ
ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΕΔΩΣΕΣ, ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΘΑ ΛΑΒΕΙΣ......
Επί 7, όσα και τα θαύματα του κόσμου! Δεν το ξεχνώ Τζίνα!
Μπράβο ʼβα. Πολλές φορές εισπράττουμε από τους άλλους αυτό που εκπέμπουμε εμείς οι ίδιοι. Επειδή ήσουν ήρεμη αυτήν την φορά δε σε έφερε σε δύσκολη θέση. Μου έχει τύχει κάποιες φορές στις δουλειές που εργαζόμουνα να υπάρχουνε στραβόξυλα που σε εμένα όμως φαίρονταν καλά και με ρωτούσαν οι υπόλοιποι πως γίνεται αυτό!
:lol: :lol: :lol: 20 με τόνο!!! Να δώσεις τις σημειώσεις σου να τις αντιγράψει η Γλαύκη μήπως μελετήσει κι αυτή λίγο τώρα το Σαββατοκύριακο! :lol:Quote:
Originally posted by Ava
ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΕΔΩΣΕΣ, ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΘΑ ΛΑΒΕΙΣ......
Επί 7, όσα και τα θαύματα του κόσμου! Δεν το ξεχνώ Τζίνα!
Πάω βόλτα στην κουζίνα μου να φτιάξω τίποτα ;)
Δασκάλα μουυυυ! (κατά το ομορφάντρα μου)...
Θα της τις δώσω, οπωσδήποτε, γιατί δεν περνάει και λίγα το κορίτσι..
Αλήθεια, πότε θα παραλάβεις εσύ τη σκυτάλη; Ανυπομονώ να έχουμε την (Ε.Θ.Ε.) Εβδομάδα Θετικής Ενέργειας! :love:
Και για την ΜακΓιωτ για να της ανοίξω την όρεξη ή για να την τρομάξω και να φύγει τρέχοντας :lol:
Αυτά κάνουμε στην Ζούμπα!
http://www.youtube.com/watch?v=7p3aR...eature=related
Ε.Θ.Ε.!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Σ'ευχαριστώ γιατί μόλις βάφτισες τη δική μου εβδομάδα!
Eli όπως το είπες, να φτιάξεις τίποτα! Έχεις φαγητό από εχθές! Μακριά από την κουζίνα, να κάνεις δρομολόγιο Μπάνιο - Σαλόνι Σαλόνι - Μπάνιο! :lol:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:Quote:
Originally posted by Ava
Αλήθεια, πότε θα παραλάβεις εσύ τη σκυτάλη; Ανυπομονώ να έχουμε την (Ε.Θ.Ε.) Εβδομάδα Θετικής Ενέργειας! :love:
Αχ ρε Τζίνα πόσο με καταλαβαίνεις!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Αλίμονο! Μεταξύ πειναλέων ειλικρίνεια! :lol: :lol: :lol:Quote:
Originally posted by Eli
Αχ ρε Τζίνα πόσο με καταλαβαίνεις!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Και τα θαύματα συνεχίζονται... Μόλις μου τηλεφώνησε το παρεάκι και μου είπε ότι συνεννοήθηκε με την ταβέρνα να έχουν στα σίγουρα γάμπαρη! Μη πάμε και μείνουμε με την όρεξη... Θα έχουν και θα γίνει χαμός! Μα, να πηγαίνουν όλα ρολόι, ακόμη και το παραμικρό και το πιο ασήμαντο; Αυτό είναι το κουμπί! Θετική σκέψη!
Το θέμα είναι αν έχεις το κουράγιο να την έχεις, πού να τη βρεις.. Χθες τη βρήκα από καθαρή εξάντληση και μόνο.. Και χάρη σε σας, το ξαναλέω! Νιώθω τόσο τυχερή που σας βρήκα!
Φόρεσα το ρόζ κάπρι παντελονάκι μου θα φορέσω και το δερμάτινο παλτό μου και θα πάω σε λίγο μαμαδοβόλτα. Με καμάρωσα εγώ, θα με καμαρώσουν και οι δικοί μου, αν με καμάρωνε και κανένας γκόμενος καλά θα ήταν! :lol: 'Ομως είπαμε, θετική σκέψη! Από το να με καμάρωνε και κανένας ψυχίατρος μαζί, καλύτερα να καμαρώνομαι οικογενειακώς! :lol:
ʼβα μου αμοιβαία τα αισθήματα και εγώ στο σπίτι τόσες ώρες μόνη θα είχα λαλήσει χωρίς εσάς!
Καλές βόλτες Τζινάκο με τα ωραία σου τα κάπρι και τα δερμάτινα σου! Φιλάκια στην οικογένεια!
καλή βόλτα Τζινάκο!
Αν ζούσα σε αξιοπρεπές μέρος, με αξιοπρεπείς επαγγελματίες (που δεν κουτσομπολεύουν δεξιά και αριστερά το πρόβλημά σου και δεν κάνουν πλάκα εις βάρος σου), οπωσδήποτε θα με έβλεπε ψυχίατρος ή ψυχολόγος.. Πρέπει να είναι υπέροχη η αίσθηση του να μαζεύεις, να μαζεύεις, να μαζεύεις και να ξέρεις ότι θα πας να ξεφορτώσεις κάπου, όπου δε θα σε σχολιάσουν, παρά μόνο θα σε βοηθήσουν...
ʼβα όταν σταματήσεις να αναρωτιέσαι για τα καλά που συμβαίνουν και θεωρήσεις δεδομένη την καθημερινή θετική σκέψη όλα θα γίνουν πιο εύκολα και πιο ανεκτά. Πρέπει να ξεκινάς πάντα από το ναι για να καταλήξεις όταν χρειάζεται και στο όχι. Θέλει εξάσκηση όπως όταν μαθαίναμε την προπαίδεια απ'έξω! Το ίδιο πράγμα είναι.
Καλησπέρα Αβουλινόκοσμε!
Πάλι ξεσαλώσατε βλέπω και βάλατε και φωτογραφίες και τις βγάλατε κιόλας...Μόνο τους εκτελεσμένους πρόλαβα!Τι γέλιο!
Κάνω αίτημα να μου στείλετε ό,τι έχασα σε προσωπικό μήνυμα στο φατσοβιβλίο.Μαζί με ένα σύντομο σημείωμα του τι βλέπω.
Πλέον οι αδιάβαστες σελίδες μου έχουν φτάσει κάπου τις 80!Κι ο χαφιές κωλοβαρά!Καμία αναφορά στον ταλαίπωρο που ξέμεινε πίσω.
Θα τρυπήσω το δάχτυλο μου στο αδράχτι να παγώσει ο χρόνος,να κλειδωθεί το τόπικ μέχρι να keep up with you!
Μπορώ να το κάνω,υπόψιν.Όχι πως θα το έκανα ασφαλώς ποτέ,αλλά η σκέψη με δελεάζει έτσι που σας έχω χάσει...
Μου φαίνεται θα διαβάσω μόνο τα ποστ των συστάσεων,που είναι σημαντικά για μένα.Τα υπόλοιπα έχουν νόημα την ώρα
που συμβαίνουν άλλωστε...Χαίρομαι που βρήκατε η μία την άλλη και περνάτε καλά!ʼντε σιγά σιγά να βρείτε δουλειά οι εσώκλειστες
και γκόμενους οι ελεύθερες.Να είναι τόσο γεμάτη ομορφιές η μέρα σας,που να σκέφτεστε με γλυκιά νοσταλγία τις αμέτρητες
ώρες εδώ.Πώς χάσαμε το Κατερινάκι μας ένα πράγμα αλλά είμαστε ήσυχες πως περνά καλά και χαιρόμαστε για κείνο.
Αχ...Κάπου έπιασε το μάτι μου-δε θυμάμαι ασφαλώς ποιός,πού κλπ-πως έλεγαν στην Έλι "η Κατερίνα είναι αδερφή σου;"
Και σκέφτηκα πώς αλλάζειο καιρός!Για πολύ καιρό εμείς ξέραμε μόνο την Κατερίνα κι αργότερα μάθαμε πως η Έλι είναι αδερφή της!
ʼντε Αβουλινάκι,έρχεται το Σαββατοκύριακό σου!Προτείνω ένα βράδυ να κάνουμε πάρτυ.Να μας καλέσεις,να μαζευτούμε,
να παίζεις μουσική,να είναι η βραδιά του αποχαιρετισμού σου.Κυριακή βράδυ θα ήταν καλύτερα,οπότε και θα παραδώσεις
την σκυτάλη στο Γλαυκόνι.Λογικά Κυριακή βράδυ μένουμε περισσότεροι μέσα απ' ό,τι το Σάββατο.Γλαυκόνι,ετοιμάσου !
Διάλεξε τραγούδι που σε εκφράζει(στείλ'το μου με u2u)και σκέψου τι χρώμα,γεύση,άρωμα θα έχει η εβδομάδα σου!
Οι υπόλοιπες δηλώστε συμμετοχή για τη μεθεπόμενη εβδομάδα.Πλάκα έχει...Μου αρέσει η ιδέα όλο και περισσότερο!
Και τώρα,κοριτσάρες μου,σας αφήνω...Καλό μας μεσημερι,απόγευμα,βράδυ..ό,� �ι ήθελε προκύψει!Φιλάκιααααααααα
Ευχαριστώ κορίτσια. Θα τα πούμε αργότερα βεβαίως βεβαίως.
Eli προτείνω να αφιερώσεις το πιο κάτω τραγούδι στη σοκολάτα ΙΟΝ αμυγδάλου! :lol:
Θα σου φύγω σ' τό 'χα πει
θα σου φύγω και γέλαγες εσύ
πριν μ' αφήσεις "σημάδια"
και τα όνειρα άδεια
Θα σου φύγω σ' τό 'χα πει.
Τώρα κλαις γιατί κλαις
συ δεν είσαι που γέλαγες χτες
μόνη σου έχεις γκρεμίσει
όσα εγώ είχα "χτίσει"
τώρα τάχα γιατί κλαις!
Καλησπέρα Ναταλία. Εγώ σκέφτομαι την ʼβα να κάθεται σε ένα άδειο σπίτι γεμάτο με κούτες έτοιμες για αναχώρηση! Αυτόν τον αποχαιρετισμό περιμένω να γιορτάσω και να κάψουμε το πελεκούδι!! Έως τότε λοιπόν ας γιορτάσουμε τον αποχαιρετισμό της Αβουλοβδομάδας.
Αν τα καταφέρω θα σου στείλω φωτογραφίες στο fb. Φιλάκια.
Καλή βολτούλα,μανάρι! :love:
Δεν πειράζει Ναταλάκι μου που δεν μας προλαβαίνεις, εύχομαι να είσαι απασχολημένη μόνο με ευχάριστα πράγματα που σε γεμίζουν και ας μας χάνεις και λίγο. Εξάλλου για να μας προλάβεις έτσι όπως έχουμε γίνει θα πρέπει να είσαι τουλάχιστον 3 ώρες μέσα στο συγκεκριμένο τόπικ όχι στο φόρουμ χιχιχιχιχι.
Τζινάκο μου καλές μαμαδοβόλτες, να δώσεις την αγάπη μας στην υπέροχη οικογένεια σου!
Εγώ πάλι Ναταλία μου δεν σου στέλνω εκτός και αν μιλήσουμε πρώτα στο τηλέφωνο και σου δώσω όλο το feedback της σχέσης χιχιχιχι. Σου κάνω και παραγγελιά θέλω έναν τηλεφωνικό καφέ μαζί σου να πούμε τα νέα μας ;)
Υ.Γ. Είδες πως αλλάζουν οι καιροί Ναταλία μου; Χάθηκε το αδέρφι με τις υποχρεώσεις, τα γυμναστήρια και την αγαπημένη οικογένεια της και έμεινα εγώ άνεργη για να την αντικαταστήσω χιχιχι, αχ να πληρωνόμουν κιόλας για τις ώρες που κλείνω μεροκάματο εδώ μέσα από τον καλό Θεούλη!!! :saint:
ʼσε,φιλενάδα!Αν πληρωνόμουν εγώ για τις ώρες εδώ μέσα θα είχα τώρα δικό μου σπίτι στο Παρίσι!Στάνταρ!
9000 ποστς,παλιά Α4,ολόκληρα κατεβατά και η μέρα να μη μου φτάνει να διαβάζω και ν'απαντώ καθημερινά σε όλα!
Δεν προλάβαινα να φάω,να κοιμηθώ,ακόμα και στην τουαλέτα στην έσχατη στιγμή πήγαινα!Μιλάμε για full time απασχόληση!
Κανείς δε με καταλάβαινε πώς το κάνω αυτό,αλλά αισθανόμουν μια ευθύνη που δεν μπορούσα να της γυρίσω την πλάτη.
Σα να τον είχα τον άλλον απέναντι μου και να τον προσπερνούσα...Αφού τα σημερινά γέμιζαν nadine,nadine,nadine...
Φυσικά κάθε μέρα μέλος της ημέρας,αλλά όχι όπως γίνεστε τώρα εσείς,τσατάροντας εδώ μέσα.Όλα τα φόρουμς,όλα τα κόβω,
όλα τα μαχαιρώνω!Παλιές καλές εποχές...Ωραία ήταν...Και τώρα με καταντήσατε να έχω αδιάβαστες σελίδες εδώ!Στο μόνο τόπικ
που απόμεινε να παρακολουθώ!Τον τηλεφωνικό καφέ μας θα το έχουμε σύντομα...Έχεις δίκιο.Κάποια πράγματα δε χωρούν σε σημειώσεις!