Ευχαριστω Ληδα! εφτιαξα ραβανι :-)) τελικα ....
Printable View
Δεν πειράζει, άλλη φορά!!
Να την χαίρεσαι και να σας πάνε όλα όμορφα από δω και πέρα!!! http://www.skype-emoticons.com/image...0100-smile.png
Ποτε δεν ξέρεις ποιος κρύβεται πίσω από μια οθόνη.
χαχαχαχα τι μου θυμισες τωρα θυμαμαι που εβλεπα μια ταινια στη τηλεωραση και την εβλεπε και η κοπελα μου ενω μιλαγαμε στο τηλεφωνο αλλα εγω δε της ειπα οτι τη βλεπω και εγω και ξαφνικα βλεπω ενα γερο με μουσι και μου λεει για να ζηλεψω αχ τι μανουλι αυτος
AX00AX0XA0XA0XA0XA0AX0AX0AX0XA0XA0AX0
δεν ΥΠΑΡΞΕΙΣ ΡΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ.
αχ-ax0xa0ax0ax0ax0ax0a-00-χα-0ax-0ax-0ax
Έχεις καεί ρε φιλε.
καθε φορα που εκανε ο ανθρωπος ενα μεγαλο επιτευμα το πατησε πανω στη φθορα και τη καταστροφη του μεσου που χρησιμοποιει... για παραδειγμα μια ζωη εβγαλα τα ματια μου στο φωτοσοπ και τις γνωσεις που απεκτησα απο αυτο μετατραπηκαν σε μαυροι κυκλοι απο τις τοσες ωρες που γκαβοθηκα στον υπολογιστη.. ειναι φυσικος νομος το φως γενιετε μεσα απο το σκοταδι.
Σκέφτομαι ότι άλλη μια σάπια μέρα κοντεύει να τελειώσει και άλλη μια σάπια μέρα κοντεύει να αρχίσει.
Ποιο το νόημα γενικά.
Ας μου πει κάποιος.
Συνεχίζω,γιατί περιμένω να γίνει αυτό.
Συνεχίζω,γιατί θα κάνω κάτι.
Εγώ,δεν ξέρω γιατί συνεχίζω.
XA0AX0AX0AX0AX0
Σας το σπάω με το γέλιο,αλλα έχω μάθει να γελάω γενικά με όλα,άσχημα η όμορφα,είναι το ίδιο στην τελική.
Άλλη μια στιγμή,η οποια σε λίγο είναι παρελθόν.
Όλα παρελθόν είναι.
Άσχημα η όμορφα,παραμενουν παρελθόν.
Και το τώρα,είναι απλά ανούσιο και σάπιο μέχρι το κόκκαλο.
Τι πρέπει να περιμένω?
Μπορεί να μου πει κάποιος?
Memento vivere φιλε μου....
Με κάλυψες αδερφέ.
Λύτρωση.
μα εχετε προσεξει οτι τα γραματα στο πληκτρολογιο μιαζει σα να σχηματιζουν τη λεξη sex
σκεφτομαι τον τοκετο!!!
Δεν ξέρω γιατί με πιάνει αυτή η μελαγχολία κάθε πρωί και πως να την αντέξω...δεν παλεύεται...
Σκεφτομαι οτι οι περισσοτεροι ανθρωποι σημερα ειμαστε ομορφοι εξωτερικα δυστυχως οχι εσωτερικα αλλα μας λειπει η γοητεια και η προσωπικοτητα...τουλαχιστο� � για τους ανθρωπους της γενιας μου θεωρω οτι αυτο οφειλεται στην ελλειψη τετοιων προτυπων...
-------------------------------------------------------
τι συμβαινει σημερα??? τι ανησυχια ειναι αυτη απ το πουθενα??? ποιος θελει να τσακωθουμε???
Μπραβο σου κοριτσι!!!! Αρχιζεις να δικαιολογεις το nickname σου!!!
Εγω παλι δν το νικησα!!! Ματι δν εκλεισα οοολη νυχτα!!! Η βλακεια στο μυαλο πηγε συννεφο!!!!!
Ελπιζω σε μια ομορφοτερη μερα!!!
Σκεφτομαι οτι γυρισαμε στις παλιες "καλες" σκεψεις.... :-(
Τις αυτοκτονικες...
Θεε μου βοηθησε με να το ξεπερασω και να μη κανω καμια βλακεια :-(
Με το μπαρδόν βρε αλέξανδρε
αλλά στο χωριό μου λένε πως ο πεινασμένος καρβέλια ονερεύεται
Η μήπως σκέφτομαι πιτόγυρα και τα λέω αυτά ? η ο έρωτας περνάει πρώτα απο το στομάχι ?
Σε πληκτρολόγιο δεν έχω κάτι χαχα
Όπως και να έχει ωραία σκέψη έκανες λέω να χτυπήσω ένα παγωτάκι τώρα
εστω και αν αντιμετωπισα πολα προβληματα το αποτελεσμα μενει...
διάβασε αυτό που γράφεις
σαν απο έναν καλό πιστό που ζητάει βοήθεια
οι κακές σκέψεις φεύγουν όταν έρχονται οι καλές σκέψεις
οι κακές σκέψεις τρέφονται απο την προσοχή που θα τους δώσεις και σβήνουν απο την αδιαφορία
Εκτός και αν χρησιμοποιήσω το μεγαλύτερο όπλο την απειλή
μην τολμήσεις και αυτοκτονήσεις γιατί θα σε σκοτώσω χαχααχαχ
Γέλα βρε είναι ποιο καλύτερο
ειμαι ετοιμος να παιξω στη νεα ταινια ο μυστηριος τυπος του φορουμ η γκομενα του και το μυστηριο με τη φιλη της
Σκεφτομαι....το χαλαρωτικο σκ που περασε. Καλη εβδομαδα να εχουμε!
Σκέφτομαι τα ίδια που με κυνηγούν εδώ και κάτι μήνες... Βασικά βαρέθηκα να μη συμπαθώ τον εαυτό μου και από την άλλη να θαυμάζω όλους τους άλλους...
Είναι ψυχοφθόρο να βλέπεις ότι στα πάντα είσαι πίσω και λάθος, σε ρίχνει, σε κουράζει, σε απογοητεύει... και οι σκέψεις αυτές μένουν... είναι πάντα εκεί...
Γιατί να είχα τόσο λάθος εικόνα για αυτό που είμαι;... Γιατί να είμαι έτσι όπως είμαι;... Γιατί να έχω κάνει τόσα λάθη έως τώρα και να στερούμαι όλα τα πράγματα που λατρεύω;...
Απάντηση δεν υπάρχει, αλλά είμαι μόνος σε αυτό και μόνος θα μείνω...
σκεφτομαι οτι πληγωθηκα παρα πολυ...επεσα πολυ εξω, γιατι τοση κοροιδια και ψεμα αραγε?