Καλημερα!
Απο προχθες,-300 αν και ημουν ~1800 θερμιδες 2-3 μερες τωρα
67.3 Kg
Printable View
Καλημερα!
Απο προχθες,-300 αν και ημουν ~1800 θερμιδες 2-3 μερες τωρα
67.3 Kg
Τελεια!! Μπραβο onelife!
Βραζιλιανακι σ'ευχαριστω πολυ!Εκλεισα και 5 εβδομαδες συντηρηση αισιως..
Καλη συνεχεια κ σ'εσενα και μη μασας με τα κολληματα της ζυγαριας! :)
Καλησπερα,
- 1 κιλο απο χτες
Καλη συνεχεια!!
Σημερα 88.800 kg ! Σαν τηλεφωνικος καταλογος νοιωθω χαχαχα
Απο τριτη μεχρι σημερα 700 gr!
καλημερα.. -1.5κιλο σημερα 51.5 πραγματικα ο,τι να 'ναι...
Καλημερα σημερα 73,9, δηλαδη οσο και την προηγουμενη Κυριακη, μια εβδομαδα στασιμη!
Κανε υπομονη μπραζιλ μου υπομονη και θα ξεκολλησειQuote:
Originally posted by brazil
Καλημερα σημερα 73,9, δηλαδη οσο και την προηγουμενη Κυριακη, μια εβδομαδα στασιμη!
Μακαρι... τι να πω! Και να σκεφτεις οτι ημουν πολυ αυστηρη με την διατροφη μου ολη την εβδομαδα! Δεν παραστρατησα στο ελαχιστο...
Συνεχιζουμε ομως, αυτο δεν αλλαζει!!!
Μην το σκεφτεσαι...σε καταλαβαινω πως νιωθεις αλλα κανε σαν να μην συμβαινει..και εγω εχω τρομερα κολληματα μην σε ξεγελα το τικερ οτι εφυγε εφυγε με αιμα δακρυα και ιδρωτα :spin:Quote:
Μακαρι... τι να πω! Και να σκεφτεις οτι ημουν πολυ αυστηρη με την διατροφη μου ολη την εβδομαδα! Δεν παραστρατησα στο ελαχιστο...
Συνεχιζουμε ομως, αυτο δεν αλλαζει!!!
Το φανταζομαι, η πορεια ειναι δυσκολη, τα εχεις καταφερει περιφημα!! Κι εγω δεν εφτασα εδω χωρις αιμα, δακρυα και ιδρωτα (κυριολεκτικα και μεταφορικα)!!! Καλη συνεχεια να εχουμε λοιπον!!!
καλα, παιζει αυριο να ξυπνησω 55..λολQuote:
Originally posted by katerina88
Μπράβοοοο Λενάκι μου! Είδες?!:spin::spin::spin::spin:Quote:
Originally posted by leny
καλημερα.. -1.5κιλο σημερα 51.5 πραγματικα ο,τι να 'ναι...
κορισακι, παιζει να σου συνεβη αυτο που συνεβη και σε μενα.. να εχασες δηλαδη αλλα για καποιους λογους να εχει γινει καποια κατακρατηση και να μη φαινεται στη ζυγαρια.. για κοιτα τη δικη μου μετρηση τις τελευταιες μερες και θα δεις τι εννοωQuote:
Το φανταζομαι, η πορεια ειναι δυσκολη, τα εχεις καταφερει περιφημα!! Κι εγω δεν εφτασα εδω χωρις αιμα, δακρυα και ιδρωτα (κυριολεκτικα και μεταφορικα)!!! Καλη συνεχεια να εχουμε λοιπον!!!
Leny, εννοεις το ξαφνικο -1,5 κιλο? Ναι μπορει να μου συμβει κι εμενα, αν τετοιες μεγαλες αυξομειωσεις δεν μου εχουν συμβει μεχρι στιγμης. Θα το δω μεσα στην εβδομαδα. Προς το παρον το πηρα αποφαση και συνεχιζω χαλαρααα.
Καλημερα.-200 σημερα.:)