Τεσπα...μια χιονονυφαδα ειναι. Σε μαθω 'γω μερικανικα χαχα: λενε σπεσιαλ σνοουφλεικ οταν ειρωνευονται καποιον για το ποσο "ξεχωριστος" ειναι σαν ατομο (επειδη λενε πως καθε χιονονυφαδα ειναι διαφορετικη κ καλα)...
13-05-2016, 01:22
nick190813
Quote:
Originally Posted by Natalia_sups
Τεσπα...μια χιονονυφαδα ειναι. Σε μαθω 'γω μερικανικα χαχα: λενε σπεσιαλ σνοουφλεικ οταν ειρωνευονται καποιον για το ποσο "ξεχωριστος" ειναι σαν ατομο (επειδη λενε πως καθε χιονονυφαδα ειναι διαφορετικη κ καλα)...
Ναι να σου πω θελω ιδιαιτερα η αληθεια ειναι εχω παρει το λοουρερ αλλα το αφησα το προφισενσυ.
Σοβαρα τωρα θα μου μαθεις? :)
13-05-2016, 01:23
nick190813
Το αστειο π εκανες ασολιαστο,
13-05-2016, 01:25
mindcrime
Quote:
Γιεπ...βιντεακι στο γιουτιουμπ...φορουσε παντελονι παραλλαγης και τοπακι σε παρομοιο χρωμα και μια σειρα φισυγγια και νομιζω κρατουσε και οπλο η οπλα; χαχα και τραγουδουσε με πολυ νευρο και παθος, πεταγοντουσαν φλεβες στο λαιμο φαση και τα ματια της οξω :P Ποιος ξερει τι θεμα ειχε η καψερη...
Ναι να σου πω θελω ιδιαιτερα η αληθεια ειναι εχω παρει το λοουρερ αλλα το αφησα το προφισενσυ.
Σοβαρα τωρα θα μου μαθεις? :)
Χαχα θα σου μαθω. Οτι προλαβουμε ετσι αβερτα κουβερτα ομως γιατι κατα τ'αλλα ατυχησες: σε κανα διμηνο φευγω απο τη χωρα και θα εχω φουλ προγραμμα. Δεν θα βρεις αλλη τοσο καλη καθηγητρια για προετοιμασια αλλα νταξ... -_-
Θα τα καταφερεις. Τι θες να μαθεις;
13-05-2016, 01:29
Natalia_sups
Quote:
Originally Posted by nick190813
Το αστειο π εκανες ασολιαστο,
Ποιο αστειο; Για τη χιονονυφαδα; Αυτοσαρκασμος ητανε ρε.
Δεν εχασες χρονο βλεπω το βρηκες μπαμ μπαμ :P
Νταξει το κοριτσι το νιωθει.
Επεσα εξω στη περιγραφη δε τα θυμομουν ακριβως αλλα το γενικο πνευμα το πιασαμε. Μ'αρεσε και το οχι στο μπρατσο :P
13-05-2016, 01:31
nick190813
Quote:
Χαχα θα σου μαθω. Οτι προλαβουμε ετσι αβερτα κουβερτα ομως γιατι κατα τ'αλλα ατυχησες: σε κανα διμηνο φευγω απο τη χωρα και θα εχω φουλ προγραμμα. Δεν θα βρεις αλλη τοσο καλη καθηγητρια για προετοιμασια αλλα νταξ... -_-
Θα τα καταφερεις. Τι θες να μαθεις;
Χαιρομαι .Κριμα που φευγεις δεν θα προλαβουμε να ολοκληρωσουμε τα μαθηματα. :p
Το πιστευω οτι θα εισαι καλη καθηγητρια..
Δεν ξερω θελω να μαθω πολλα.
Που πας αν επιτρεπεται?
13-05-2016, 01:31
mindcrime
αν έγραφες αετος γκομενα θα το εβρισκες και εσύ :P
13-05-2016, 01:33
Natalia_sups
Quote:
Originally Posted by mindcrime
αν έγραφες αετος γκομενα θα το εβρισκες και εσύ :P
Το ξερω...απλα δεν ηθελα ρε συ επειδη ξερω γω...ειμαστε σε φορουμ ψυχολογιας και η κοπελα μαλλον εχει καποιο θεμα;; Αυτο :)
13-05-2016, 01:34
Natalia_sups
Quote:
Originally Posted by nick190813
Χαιρομαι .Κριμα που φευγεις δεν θα προλαβουμε να ολοκληρωσουμε τα μαθηματα. :p
Το πιστευω οτι θα εισαι καλη καθηγητρια..
Δεν ξερω θελω να μαθω πολλα.
Που πας αν επιτρεπεται?