Ευχαριστώ πολύ μαντάμ! Τώρα ο επόμενος στόχος είναι τα 95! Αλλά δεν βιάζομαι, ήθελα να πέσω κάτω από τα 100 διακαώς τώρα έχω λιγότερο άγχος!
Printable View
Ευχαριστώ πολύ μαντάμ! Τώρα ο επόμενος στόχος είναι τα 95! Αλλά δεν βιάζομαι, ήθελα να πέσω κάτω από τα 100 διακαώς τώρα έχω λιγότερο άγχος!
Μου λείπει πολύ η κοκκινοσκουφίτσα ! Κοκκινό αν βλέπεις το forum στείλε να μας πεις τα νέα σου, ελπίζω να είσαι καλά!
Μπραβο!!!!!!!! Μπραβο και παλι μπραβο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Οι κοποι σου ανταμοιβονται! Μπραβο κοπελα μου! Και εις...κατωτερα!Quote:
Originally posted by eleni1986
Ευχαριστώ πολύ butterfly μου!! Όντως χάρηκα πολύ που έφυγε το 3 ψήφιο , ελπίζω να μην το ξαναδώ.
Ποτε ποτε ποτεεεεεεεεεεεε σου ευχομαι καλη μου!!!!!! Αχ μου εδωσες κουραγιο! Αρχιζωωωωωωωωωωω το δικο μου "διψηφιο" για την ωρα θα ειναι 109, θα κανω οτι δε βλεπω το 0 :P :P :P Βαζω στοχο χαχαχαχαχ
Φυσικά και μπορείς, δεν δυσκολεύτηκα πολύ αυτήν την φορά ειλικρινά, και το κυρίως μου κ εμένα λόγω δουλειάς είναι βράδυ. Να τρως σαλάτες και φρούτα, βοηθάνε φοβερά στην ενεργοποίηση του μεταβολισμού. Πίστεψέ με και σε 2 μήνες ο στόχος θα έχει γίνει, μην ξεχνάς στα ίδια κιλά ήμουν κ εγώ. Στα 109 θα είσαι σε λιγότερο από μήνα.
Α ρε Λενιώ το είδες το 9 κορίτσι μου :)
Μην αγχώνεσαι, αργά και σταθερά κι όλα καλά θα πάνε!
Πολλά μπράβο Ελένη! Είδες που σημασία έχει η σταθερή και όχι η γρήγορη κάθοδος;Quote:
Originally posted by eleni1986
Καλημέρα !
20/6: 110,4
27/6: 108,2
4/7 : 107,6
13/7: 105,4
26/7 : 103,5
5/8 : 102,6
8/8 : 101,8
16/8 : 100,5
26/8 : 99,8
4/9 : 98,9
Με επιμονή και πίστη στον εαυτό μας μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα! :love:
Κοριτσια ευχαριστω παρα ποκυ για τα ομορφα κ ενθαρρυντικα σας λογια!! Φυσικα εχω δρομο ακομα για να φτασω στο στοχο μου αλλα το οτι επεσα κατω απο τα 100 ειναι μια ανακουφιση! Ευχομαι κ σε εσας τα καλυτερα !
Κλαιρη τι κάνεις? Εάν τα βλέπεις, ελπίζω να είσαι καλά, γραψε μας τα νέα σου!
10/7 --> 73,5
9/9 -->71,5
Σήμερα μου έγινε ένα μικρό δώρο.Είχα σταματήσει εντελώς τη διατροφή και νόμιζα ότι έχω παχύνει. Έτρωγα μόνο όταν πεινούσα όμως. Εντάξει είναι πολύ μικρή απώλεια για δύο μήνες αλλά τουλάχιστον κατέβηκα και δεν ανέβηκα. :) Τώρα πάμε πιο δυναμικά!!!
Έχω χάσει 10,5 κιλά από τον Απρίλιο !!!:smilegrin::smilegrin::smilegrin:
Καλησπέρα.
Είμαι 45 ετών, παχύσαρκη και πέρασα μία φάση που ήθελα να κάνω χειρουργείο. Ευτυχώς, και οι συμβουλές ορισμένων συνομιλητών του φόρουμ, αλλά και μία συζήτηση που έκανα με έναν χειρουργό, με απέτρεψαν.
Τώρα, αποφάσισα να βάλω την άσκηση στη ζωή μου, γράφτηκα σε γυμναστήριο (όχι το γνωστό:smilegrin:) και τρώω ό,τι θεωρώ σωστότερο για εμένα, βάσει της εμπειρίας που έχω έως τώρα από ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ.
Λοιπόν, την προηγούμενη Κυριακή ήμουν 101, πατημένα. Εννοώ, είχαν κατσικωθεί καμία εβδομάδα (πρώτη φορά). Τέλος πάντων, δεν σκέφτομαι τα αρνητικά, κοιτάω μπροστά.
Σήμερα το πρωί, ήμουν 99,2.
Δεν κάνω δίαιτα, τρώω σαλάτες απαραίτητα σε κάθε γεύμα και φρούτα και το τελευταίο γεύμα της ημέρας, μέχρι τις 7, το πολύ.
Ελπίζω να πάω καλά, έχω περάσει από αυτό το στάδιο πολλές φορές και δεν ξέρω τί θα γίνει.....
Γεια σου Αθηνά και μπράβο για την προσπάθειά σου!
Χωρίς υπερβολές και στερήσεις, σιγά σιγά θα φύγουν τα περιττά κιλά. :)
Άποψή μου είναι πως δεν πρέπει να χάνουμε κιλά γρήγορα, αλλά αργά και σταθερά, συνηθίζοντας σε μια πιο υγιεινή και βιταμινούχα διατροφή.
Το τελευταίο γεύμα στις 19.00 μου ακούγεται κάπως καταπιεστικό... Δηλαδή αν φας κάτι ελαφρύ αργότερα τι θα γίνει;
Καλή συνέχεια σου εύχομαι, να μπαίνεις και να γράφεις όταν το χρειάζεσαι!
Αθηνα μου καλησπερα κ απο εμενα, θα συμφωνησω με την blossom, ειναι δυσκολο μετα τις 7 να μην τρως, θα σεκουρασει γρηγορα. Μην το κανεις αυτο, βαλε ενα ελαφρυ γευμα κ για το βραδυ. Κ εγω στα ιδια κιλα ειμαι, θα γραουμε μαζι κ θα στηριζουμε η μια την αλλη! Καλη αρχη!!
Γεια σου Ελένη. Δεν πιέζω τον εαυτό μου, απλά πάω γυμναστήριο 8-9, τρεις φορές την εβδομάδα. Έχω πολύ καιρό μπροστά μου, ό,τι με χαλάει θα το αλλάζω!
Προσπαθώ να μην καταπιέζομαι γιατί ξέρω τί καταστροφικά αποτελέσματα έχει. Έφαγα τηγανητές πατάτες την Τετάρτη, το μεσημέρι!!!! Είπα να μην φάω αλλά ζήλεψα και σκέφτηκα όλες τις φορές που καταπιεζόμουν και μετά έπεφτα με τα μούτρα σε αυτό που μου είχε λείψει......
Κοιμάμαι πολύ καλύτερα τώρα, πάντως όταν νιώθω νηστ