Κοιτα αυτα ειναι καταλοιπα απο τις κρισεις πανικου που ειχα , γενικοτερα ομως ειμαι σε πολυ καλη κατασταση..Με επηρεασαν ισως καποιες αρρωστιες φιλων και ψιλομουδιασα λιγο , απο την αλλη λεω οσα πανε και οσα ερθουν :)
Printable View
a μαλιστα η μια ειναι νοσηλευτρια κ αλλος δε πατα σε νοσοκομεια μαζι δε κανουμε κ χωρις δε μπορουμε ουτε σε ταινια δε θα εβλεπες τετιο σεναριο
φαντασου αν ποτε με πετυχενες για να με περιθαλψεις θα σε εβλεπα κ θα ξεφυσαγα σα μπαταρισμενο καμπυρατερ κ θα σε φανταζομουν να με καλοπιανεις χαχα.
αν ερθουν 7 σαν κ μενα στο νοσοκομειο να τους περιθαλψετε ταυτοχρονα θα τραβατε τις κ@@τριχες σας κ στο τελος θα φυγετε κ σεις απο το νοσοκομειο μαζι μ αυτους χαχαχαχαχαχαχαχαχα
αισθανομαι ωραια για τον εαυτο μου!!!!!! εκανα δυο εργασιες σουπερρρρρρρρ!! τις κοιταω και με φτυνω μη με ματιαξω!!!!!! Να δω τι βαθμους θα παρω βεβαια, μη μεινω με τη χαρα χαχαχχαχα :p
μεσα στην αφασια ως συνηθως
Στεναχωρήθηκα μ' ένα άρθρο που διάβασα για ένα γατάκι... :(
Φοβάμαι λίγο...κακώς βγήκα έξω βράδυ...πώς θ' αντέξω τώρα μέχρι να περάσει;
αν νομιζεις οτι στη ζωη πανε μπροστα οι πιο λογικοι οι πιο νορμαλ κ οι πιο σταθεροι εχεις αγρια μεσανυχτα μπροστα πανε συνθως τα μετρια μυαλα οι πιο ψωνισμενοι οι πιο πεισματαριδες οι πιο επιμονοι κ οι πιο ετοιμολογοι απο ολους κ αυτοι που ξερουν το τροπο να προσπερνουν κ να πηδανε πανω απο ολα τα εμποδια.
μη τα βαζεις ποτε με ανοητο θα σε ριξει στο επιπεδο του κ θα σε νικησει...
τα πιο σωστα και τα πιο κουφα πραγματα μεσα σε αυτο το φορουμ τα εχεις πει εσυ ρε αλξανδρε, δεν ξερω πως γινεται αυτο!
οπως το φεγγαρι που οταν φωτιζετε λαμπει κ οταν δε φωτιζετε γινετε σκοτεινο κ ανυπαρκτο....
Μ' έπιασε πάλι μελαγχολία και δεν ξέρω πως να την αντιμετωπίσω... :(