ευχαριστω τζινα θα το κοιταξω
Printable View
ευχαριστω τζινα θα το κοιταξω
Eli δεν νομίζω ότι έχει κανένα καλό, έχουν κάνει περικοπές κι εκεί. Θα πήγαινα στο black out αλλά με χαλάει η ολόσωμη κολλητή φόρμα που φοράνε!:lol::lol:
Ναι και εγώ το έχω σκεφτεί και το απέρριψα για τον ίδιο λόγο :lol:
Σταρόβας ατάκα:Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Eli εγώ πάντως θέλω το ζουρλομανδύα!!:lol:
Να σου πάρω ένα ζουρλομανδύα να τον φοράς στο κρεβάτι για να πηδιέσαι σαν τρελή;;;;:lol::lol::lol::lol:
minute to win it εκει να πατε
Τι είναι τούτο Λιλάκο;
Το βρήκα το βρήκα, στο μέγκα ε;
Γι'αυτό το είπα τις προάλλες στη Ναταλία και με βάφτισε Χουτζίνι! :lol: :lol:Quote:
Originally posted by Eli
Σταρόβας ατάκα:Quote:
Eli εγώ πάντως θέλω το ζουρλομανδύα!!:lol:
Να σου πάρω ένα ζουρλομανδύα να τον φοράς στο κρεβάτι για να πηδιέσαι σαν τρελή;;;;:lol::lol::lol::lol:
Καλησπέρα κουκλίτσες μου, αχ είδα τη κουβέντα περί οικονομικών κ πλακώθηκα κ εμείς ζούμε με τα 800? σύνταξη του πατέρα μου, η μάνα μου σε αναμονή για τη σύνταξη κ εγώ να νιώθω τύψεις που δεν δουλεύω να τους ξαλάφρώσω ευτυχώς δεν έχουμε ενοίκιο, δάνειο κ κάρτες κ πάλι δεν μας φτάνουν!
δεν είμαι καλά
μου συνέβει κάτι το μεσημέρι κ ακομα να συνέλθω!
Πάντως δεν υπάρχει ανθρωπιά!!!!!
Ναι στο μεγκα να κανετε βολτα αυγα με κουτι απο πιτσα.
Υπάρχει αλλά είναι σπάνιο ζώο!Quote:
Originally posted by break
Πάντως δεν υπάρχει ανθρωπιά!!!!!
Ελενάκι μου τι συνέβη καλό μου;
Αχ, θα με κάψετε άτιμες γυναίκες!! Με πήρε το λαλάγγι τηλέφωνο πριν λίγο και τον πονάει το χέρι του στον ώμο, έχει πρόβλημα από παλιά. Του λέω λοιπόν φύλαγέ το όσο μπορείς στη δουλειά κι όταν έρθεις κάποια στιγμή θα σου κάνω στο χέρι μήπως και βοηθήσει λαλαγγομασάζ!!!!!!! Μου λέει τι είναι το λαλαγγομασάζ;!!! Κατάπια τη γλώσσα μου! :lol: Του λέω τίποτα μωρέ μια χαζομάρα που λέμε με τη Ρονίτα, μασάζ στον ώμο εννοώ για να περάσει!! Πω πω τι πήγα να πάθω! Ακόμα να συνέλθω! :lol:
Έλενα τι έγινε;
Τζίνα πες του ότι είναι μία νέα τεχνική θεραπευτικού μασάζ όπως λέμε Thai massage! :lol:
Το μεσημέρι εκεί που πήγαινα βόλτα τη σουρτούκο μου, εντελώς ξαφνικά εμφανίζεται απο το πουθενά ένα αδέσποτο κατάμαυρο κ μεγάλο, μόλις το είδα πάγωσα, αυτό ερχότανε καταπάνω μας, του έκανα ξου-ξου να φύγει αλλά τίποτα, η δική σου κρυβότανε πίσω απο τα πόδια μου κ αυτό να έρχεται καταπάνω της της ορμάει κ πήγε να τη δαγκώσει στο μπούτι, αγριεύει κ αυτή κ ορμάει,εγώ κατατρομαγμένη να ουρλιάζω στη μέση του δρόμου κ να λέω"το σκυλάκι μου, το σκυλάκι μου" εκείνη την ώρα περνούσε ένα αυτοκίνητο, μόλις το είδα σκέφτηκα αχ θα με βοηθήσει αλλά απλά έκοψε ταχύτητα είδε τι γινότανε κ έφυγε!!!!!!!!!!
Μετά έσκυψα τη πήρα αγκαλιά κ φύγαμε με το κόπρο να μας γαβγίζει κ να μας κυνηγάει!!!!!!!!!!
:lol::lol::lol::lol: Eli πρέπει να σκεφτώ κάτι γιατί όταν έρθει ίσως με ρωτήσει τι σημαίνει; Τι στο καλό να του πω;
Δεν αντεδρασες ψυχραιμα μυριστηκε ο σκυλος το φοβο σου και ορμησε.
Quote:
:lol::lol::lol::lol: Eli πρέπει να σκεφτώ κάτι γιατί όταν έρθει ίσως με ρωτήσει τι σημαίνει; Τι στο καλό να του πω;
αυτό που είπε η Eli, ένα είδος μασάζ!
Βρε Ελενάκι μου μήπως να κυκλοφορείς με κάποιο απωθητικό σπρέι ή κάτι τέλος πάντως για να μπορείς να αποθαρρύνεις τέτοιες καταστάσεις;
Έλενα ευτυχώς που δεν της έκανε καμία ζημιά αλλά έπρεπε να την πάρεις αμέσως αγκαλιά! Το καλοκαίρι στην εξοχή που πήγαινα και τις δύο σκυλίτσες μου βόλτα είδα ένα σκύλο να έρχεται τρέχοντας και χωρίς να περιμένω να δω αν είναι καλός ή όχι τις πήρα επί τόπου και τις δύο μαζί αγκαλιά 10 κιλά η μία και 13 κιλά η άλλη! Αν περιμένεις από τον κάθε μακάκα να σε βοηθήσει σώθηκες! Λάβε εσύ τα μέτρα σου και άσε τους άλλους να κουρεύονται.
Το είδα ξαφνικά στην αρχή δεν πρόλαβα να φοβηθώ, φοβήθηκα μόλις ερχότανε καταπάνω μας αλλά κ πάλιQuote:
Originally posted by eleni198621
Δεν αντεδρασες ψυχραιμα μυριστηκε ο σκυλος το φοβο σου και ορμησε.
δεν ξέρω τι έπρεπε να κάνω γιατί τη δική μας την έχουμε στο εξοχικό ούτε κ αυτη έχει μάθει αφού τη πρώτη μέρα που τη πήγαμε βόλτα ήτανε ψιλοφοβισμένη με τα αυτοκίνητα, τη φέραμε για 3 βδομάδες γιατί οι δικοί μου δεν θα μπορούσανε να πάνε.
Από ένα χωριό κοντά στην Καλαμάτα κατάγεται κι αυτός και ξέρει τι είναι τα λαλάγγια. Χαζός είναι; Πρέπει να πω ότι είναι κάτι με μεταφορική έννοια.Quote:
Quote:
Ωχ ήσουνα κ φρεσκοχειρουργημένη!!Quote:
Έλενα ευτυχώς που δεν της έκανε καμία ζημιά αλλά έπρεπε να την πάρεις αμέσως αγκαλιά! Το καλοκαίρι στην εξοχή που πήγαινα και τις δύο σκυλίτσες μου βόλτα είδα ένα σκύλο να έρχεται τρέχοντας και χωρίς να περιμένω να δω αν είναι καλός ή όχι τις πήρα επί τόπου και τις δύο μαζί αγκαλιά 10 κιλά η μία και 13 κιλά η άλλη! Αν περιμένεις από τον κάθε μακάκα να σε βοηθήσει σώθηκες! Λάβε εσύ τα μέτρα σου και άσε τους άλλους να κουρεύονται.
Έχεις δίκιο αυτό έπρεπε να κάνω, να την πάρω αγκαλιά αμέσως γιατί μόλις έσκυψα το άλλο σκυλί έκανε προς τα πίσω, ασε κ η δική μου 25 με 30 κιλά είναι μου βγήκε η μέση αλλά εκείνη την ώρα δεν καταλάβαινα τίποτα!
Νιώθω πολλές τύψεις πως δεν την προστάτεψα όπως έπρεπε!
Έλενα η μητέρα μου έχει ένα κομμάτι ξύλο, σα ραβδί και το παίρνει μαζί όταν βγάζει βόλτα τις δικές της σκυλίτσες. Αν θες πάρε ένα κομμάτι ξύλο ή μία ομπρέλα να κρατάς. Τα αδέσποτα τις περισσότερες φορές φοβούνται όταν τους κουνήσεις ένα ξύλο, εξάλλου αυτό είχε αγριέψει με το σκύλο σου όχι με σένα. Οπότε αν είχες π.χ. μία ομπρέλα μαζί σου και του την κούναγες δεν θα έκανε μαρς. Όπως και νάχει να είσαι έτοιμη πάντα να την πάρεις αγκαλιά ή αν είσαι κοντά σε κάποιο ανοιχτό μαγαζί να τρέξεις και να μπεις μέσα στο μαγαζί.
Quote:
Από ένα χωριό κοντά στην Καλαμάτα κατάγεται κι αυτός και ξέρει τι είναι τα λαλάγγια. Χαζός είναι; Πρέπει να πω ότι είναι κάτι με μεταφορική έννοια.Quote:
Quote:
Αααααααααααααααα άρα ξέρει τι είναι το λαλάγγι!!!!!!!!!!!
Καλε στο λαζοπουλο με κανανε και τυφωνα.ο τυφωνας λιλα.
Καλησπέρα κούκλες μου!!!!!Πολλές σελίδες ρε κορίτσια. Πότε θα τις διαβάσω?Μόλις γύρισα από τη βολτα μας κ τον καφέ μας!!!!!!!!!!Όλα καλά εδώ?
Τζίνα προσπαθώ να βρω κάτι για το λαλαγγομασάζ αλλά δεν μου έρχεται τίποτα! :puzzled:
Έτσι θα κάνω της επόμενες φορές αλλά ήμασταν άβγαλτες κ οι δύο:lol::lol:
Να φανταστείς πως δεν ήξερα πως όταν είναι του ίδιου φύλου αγριεύουν
Έλενα δεν ήξερα ότι είναι τόσο μεγάλη. Είναι βαριά για να την παίρνεις αγκαλιά. Πάρε καλύτερα να κρατάς κάτι και εύχομαι να μην ξαναγίνει κάτι τέτοιο βέβαια αλλά αν συμβεί να τραβήξεις με το ένα χέρι το σκύλο σου από πίσω σου, να μπεις μπροστά του σαν ασπίδα δηλαδή και με το άλλο χέρι να κουνάς το ξύλο ή ότι άλλο μπροστά στο αδέσποτο φωνάζοντας δυνατά και χτυπώντας τα πόδια σου στο πάτωμα. Αποκλείεται να μην υποχωρήσει το αδέσποτο.
Αυτό είναι καλό γιατί σημαίνει ότι απ'όπου περνάς σαρώνεις! :lol:Quote:
Originally posted by eleni198621
Καλε στο λαζοπουλο με κανανε και τυφωνα.ο τυφωνας λιλα.
Καλησπέρα Γιωτάκι, χαίρομαι που πέρασες καλά στους καφέδες σου! Αν προλάβεις να διαβάσεις τι γράψαμε γράψε μου! :lol:
Βρήκα τι θα του πω αν ρωτήσει. Του έχω δείξει φωτογραφίες από τα λαλαγγοόργανα που έφτιαξα τα Χριστούγεννα και γελούσαμε. Οπότε θα του πω ότι μας έχει κολλήσει με τη Ρονίτα τον τελευταίο καιρό ότι κι αν λέμε να βάζουμε μπροστά τη λέξη λαλαγγο. Να λαλαγγοπάμε, να λαλαγγοφάμε, λαλαγγοσπίτι, λαλαγγοσκύλος κ.τ.λ. Αν το φάει τό'φαγε! :lol:Quote:
Originally posted by Eli
Τζίνα προσπαθώ να βρω κάτι για το λαλαγγομασάζ αλλά δεν μου έρχεται τίποτα! :puzzled:
Εγω και ο κατρινα.
Quote:
Έλενα δεν ήξερα ότι είναι τόσο μεγάλη. Είναι βαριά για να την παίρνεις αγκαλιά. Πάρε καλύτερα να κρατάς κάτι και εύχομαι να μην ξαναγίνει κάτι τέτοιο βέβαια αλλά αν συμβεί να τραβήξεις με το ένα χέρι το σκύλο σου από πίσω σου, να μπεις μπροστά του σαν ασπίδα δηλαδή και με το άλλο χέρι να κουνάς το ξύλο ή ότι άλλο μπροστά στο αδέσποτο φωνάζοντας δυνατά και χτυπώντας τα πόδια σου στο πάτωμα. Αποκλείεται να μην υποχωρήσει το αδέσποτο.
Ευχαριστώ πάρα πολύ για την οδηγία γιατι τρόμαξα πάρα πολύ κ περισσότερο για τη Λίζα μη τυχόν μου πάθει κάτι γιατί θέλω να είναι καλά μιας κ έχει περάσει άσχημα όταν ήτανε μικρή με το προηγούμενο αφεντικό της, να φανταστείς της είχε σπάσει το πόδι κ τη είχε παρατήσει !!!!!!!!!!!
έτσι με σπασμένο το ποδαράκι είχε έρθει έξω απο την αυλή μας, σαν να ζητούσε βοήθεια!!!!
Συγνώμη εαν σας κούρασα με το σκυλάκι μου κ εγώ πριν δεν πολυκαταλάβαινα όσους είχαν ζωντανά
Σας αφήνω αγαπημένες μου. Θα βάλουμε τους Αθάνατους που δεν είδαμε χτες. Τζίνα μην σκας για το λαλάγγι το πολύ πολύ να του πεις την αλήθεια! :lol:
Όχι ολόκληρη αλλά μισή εννοείται! Θα του πεις για τα γιορτινά σχήματα λαλαγγιών που φτιάξατε οικογενειακά και ότι με την αδερφή σου βγάλατε την ορολογία σε μία στιγμή οίστρου μιλώντας για άντρες....Ε δεν ακούγεται δα και τόσο τρομερό ε;
Ελενα δεν υπαρχει περιπτωση να μας κουρασεις ποτε.ποσο μαλλον οταν λεμε για ζωα.
Ελενάκι μου ποτέ δεν μας κουράζεις καρδιά μου, είναι πάντα γλυκιά η παρουσία σου στο φόρουμ και εκτός αυτού ;) :kiss: