Printable View
Quote: Originally Posted by Natalia_sups Στο αγνωστο με βαρκα την ελπιδα :P χαχαχααχ το περιμενα οτι θα μου πεις αυτο .
Η φάτσα της είναι σαν να την πάτησε τρένο και αυτοκίνητο συγχρόνως.
Quote: Originally Posted by nick190813 χαχαχααχ το περιμενα οτι θα μου πεις αυτο . Ε αφου τα ξες, τι ρωτααας κ συ :P
Quote: Originally Posted by Natalia_sups Ε αφου τα ξες, τι ρωτααας κ συ :P αχαχ δεν πειραζει μερικες φορες εχεις αστειες αντιδρασεις γι αυτο ρωταω
Quote: Originally Posted by WhyAlwaysMe? Η φάτσα της είναι σαν να την πάτησε τρένο και αυτοκίνητο συγχρόνως. Ναι εγω αν ημουν αντρας τη φατσα της θα κοιτουσα σε αυτο το βιντεο ρε why χαχαχα
Quote: Originally Posted by Natalia_sups Το ξερω...απλα δεν ηθελα ρε συ επειδη ξερω γω...ειμαστε σε φορουμ ψυχολογιας και η κοπελα μαλλον εχει καποιο θεμα;; Αυτο :) Xαζοαμερικανίδα είναι σιγά μην μπει εδώ....
Quote: Originally Posted by nick190813 αχαχ δεν πειραζει μερικες φορες εχεις αστειες αντιδρασεις γι αυτο ρωταω Χαιρομαι που σε ψυχαγωγω :P Εδω παιδια, ανοιξτε ποπκορν, πιαστε σπορια, ξηροκαρπια, εχει πραμα χαχα
Quote: Originally Posted by mindcrime Xαζοαμερικανίδα είναι σιγά μην μπει εδώ.... Καλα δεν ειπα οτι θα μπει...ηταν περιεργο το σκεπτικο μου ισως τεσπα :)
Quote: Originally Posted by Natalia_sups Χαιρομαι που σε ψυχαγωγω :P Εδω παιδια, ανοιξτε ποπκορν, πιαστε σπορια, ξηροκαρπια, εχει πραμα χαχα Ελα μωρε δεν το ειπα με κακια. Μ προτεινεις και ξηροκαρπια δλδ οση ωρα μιλαμε?:p
Quote: Originally Posted by nick190813 Ελα μωρε δεν το ειπα με κακια. Μ προτεινεις και ξηροκαρπια δλδ οση ωρα μιλαμε?:p Ουτε εγω το εξελαβα καπως...χαιρομαι. Οσο για τα ξηροκαρπια ε ξερω γω, να ναι κομπλε το πακετο "αρτος και θεαματα"....οχι;
Quote: Originally Posted by Natalia_sups Ουτε εγω το εξελαβα καπως...χαιρομαι. Οσο για τα ξηροκαρπια ε ξερω γω, να ναι κομπλε το πακετο "αρτος και θεαματα"....οχι; Δλδ πιστευεις οτι μπαινεις στην κατηγορια θεαματα?Βλεπω εχεις αυτογνωσια χαχχααχ:p Σε ευχαριστω για την προοτροπη αλλη φορα θα τα εχω διπλα μ
Quote: Originally Posted by nick190813 Δλδ πιστευεις οτι μπαινεις στην κατηγορια θεαματα?Βλεπω εχεις αυτογνωσια χαχχααχ:p Σε ευχαριστω για την προοτροπη αλλη φορα θα τα εχω διπλα μ Κοιτα...αν ειναι να εισαι νουμερο να εισαι τουλαχιστον το νουμερο 1 χαχαχα παρακαλω
http://www.koolnews.gr/extras/ayto-e...soma-toy-alloy
Quote: Originally Posted by Natalia_sups Κοιτα...αν ειναι να εισαι νουμερο να εισαι τουλαχιστον το νουμερο 1 χαχαχα παρακαλω χχααχ δεν ειπα ποτε οτι εισαι νουμερο.Δεν συμφωνουμε σ αυτο. Απλα προσφερεις ενα Αλφα θεαμα :p
Quote: Originally Posted by nick190813 χχααχ δεν ειπα ποτε οτι εισαι νουμερο.Δεν συμφωνουμε σ αυτο. Απλα προσφερεις ενα Αλφα θεαμα :p Αλφα κεφαλαιο κι ολα;