-
Αθηνά καλή αρχή και από εμένα!!!Έχεις δίκιο ,δεν πρέπει να καταπιέζεις τον εαυτό σου!Πρέπει όλα να είναι με μέτρο. Πάντως καλό θα ήταν να μην κοιμάσαι με άδειο στομάχι είναι πολλές οι ώρες που μένεις νηστική και όπως λέει και η Ελένη μπορεί να σε κουράσει.Φάε κάτι ελαφρύ μόλις γυρίσεις από το γυμναστήριο.Κάπου είχα διαβάσει ότι δεν έχει σημασία τι ώρα τρως αλλά η ποιότητα και η ποσότητα που τρως.Έτσι και αλλιώς μετά τη γυμναστική ο μεταβολισμός μας λειτουργεί πολύ καλύτερα.
-
Καλωσηρθες Αθηνα! Εγω μπηκα να γραψω οτι δεν ειμαι σιγουρη αν θα ζυγιζομαι στο εξης...με τη διατροφη θα κανω το καλυτερο που μπορω οταν μπορω, γυμναστικη αρχισα, ενεργη ειμαι, δεν βλεπω λογο να ζυγιζομαι καν. Και τι σημασια εχει να χασω 4 κιλα σε 2 βδομαδες και να μεινω εκει, οπως την προηγουμενη φορα, ή να τα ξαναπαρω, κι αλλο 1. Οπως την προηγουμενη.
Για μενα πια σημασια εχει ενας ισορροπημενος τροπος ζωης. Με λιγη ασκηση, λογικη διατροφη, πολλη αγαπη για μενα και θετικη ενεργεια προς ολη μου την οικογενεια. Ειμαι καπου 117 και λιγη σημασια εχει για μενα πια! Παλιοτερα θα ειχα φρικαρει/σοκαριστει, τα εγραφα εδω λιγο καιρο πριν.
Και τι καταφερα? Μια τρυπα στο νερο.
Το χειρουργειο μπορει να φανταζει ευκολη λυση αλλα απο οσο γνωριζω θελει προσπαθεια και μετα.
Νομιζα οτι δεν μπορω να χειρουργηθω λογω επιλογης χορτοφαγιας σαν σταση ζωης αλλα χωρις να το ψαξω εκτενως γινεται και αυτο.
Ομως δεν εχω θεματα υγειας, δεν βιαζομαι, με υιοθετηση σωστων συνηθειων εφ'ορου ζωης θα ειναι σταδιακη η απωλεια, θα προσαρμοστει το σωμα μου, κι επισης θα μου ειναι λιγοτερο δυσκολο απο παλια να διατηρησω το νεο βαρος εχοντας αλλαξει γενικοτερα κι οχι μονο "διαιτα" ή κανοντας επεμβαση.
Αυτο ειναι το σκεπτικο μου.
Καλωσηρθες και μη πτοεισαι! Εχω πιασει πατο και σου μιλω απτον πυθμενα! Πραγματικα δεν καταφερνεις κατι ετσι :)
-
Α ναι ξεχασα να πω οτι θα ζυγιζομαι πχ 1 φορα/2 εβδομαδες 'η μια φορα το μηνα. 'η τελοσπαντων οποτε μου κατεβει, αρκει να ειναι αραια οι μετρησεις. Και θα τα γραφω βεβαια. Φιλια!!!!!
-
Συμφωνώ απόλυτα πεταλουδίτσα! Η ζυγαριά είναι σύμμαχος αλλά μπορεί να γίνει και εμμονή! Και δεν υπάρχει λόγος για εμάς που έχουμε να χάσουμε κάμποσα κιλάκια, αυτό που μετράει, είναι να μάθουμε να τρεφόμαστε πιο ισορροπημένα και αυτό φυσικά απαιτεί χρόνο και γίνεται βήμα βήμα. Εύχομαι καλή πρόοδο στα παιδάκια σου, καλή σχολική χρονιά!
-
20/6: 110,4
27/6: 108,2
4/7 : 107,6
13/7: 105,4
26/7 : 103,5
5/8 : 102,6
8/8 : 101,8
16/8 : 100,5
26/8 : 99,8
4/9 : 98,9
12/9: 98,1
-
Πολλα μπραβο Ελενη! :) συνεχισε ετσι! :blush:
-
-
Well done girl, keep going :)
-
Ελένη, είμαστε στα ίδια. 97,9 το πρωί, σήμερα.
-
Αθηνουλα, χαιρομαι παρα πολυ για σενα!!! Με σωστη διατροφη και ασκηση ολα γινονται, αρκει να υπαρχει θεληση και υπομονη. :love:
-
Αθηνα μπορουμε να προσπαθησουμε!!! Χαιρομαι που εισαι κ εσυ εδω για συμπαρασταση κ αλληλουποστηριξη!!
-
Μπραβο Ελενη!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Χαχαχαχαχαχα!!! Ευχαριστω πολυ κοριτσια μου, καλα εχουμε ακομα βεβαια... εγω 85 θελω να φτασω, αλλα κ που επεσα απο τα 100 χαρηκα πολυ!
-
-
αυτα ειναι!!! Μπραβο κοριτσαρες μπραβο! Ζηλευω!!!!