Elaki καλά να περάσετε.....................!!!!!!!
Printable View
Elaki καλά να περάσετε.....................!!!!!!!
Σας εχω πει οτι η νονα μου εχει 17 σκυλια.
Σας καληνυχτίζω λοιπόν και εύχομαι όνειρα γλυκά, χαρούμενα και αισιόδοξα για όλες μας!
Φιλιά πολλά συμφορουμίτισες μου!
Κοριτσάρες μου :kiss::kiss::kiss:
Θα έχει κτήμα, αδέσποτα έχει?
Καληνυχτα ελακι.
Οχι ελενα δεν ειναι αδεσποτα απλα τα αγαπανε πολυ και οποτε τους γενναει καποιο κρατανε και απο ενα.τα 7 τα εχουν εδω στο σπιτι τους στην αυλη.τα υπολοιπα σε κτημα.
Έλενα μη λες χαζομάρες ότι μας κουράζεις γιατί τη γλύτωσες από το αδέσποτο αλλά θα σου επιτεθώ εγώ! :lol:
Eli καλή διασκέδαση και καλό βράδυ.
Ελα να ανεβαινουμε μην μου νταουνιαζεται απο τοσο νωρις.
Κι όμως σας διάβασα!!!!!Το Αβάκι πήγε για ψάρια,η Καλλιόπη μας έγραψε την ιστορία της,άλλα δεν είδα τα παιδάκια της ,της ευχομαι όμως να είναι όλοι τους γεροι κ όλα τα ζόρια θα περάσουν!!!!! Λιλάκι περαστικά για τη μέση σου,Τζινάκι το οινοποιείο που δίνει τα ποτά στο Λαζόπουλο είναι του Τυρναβου!!!!!Έλενα μου να προσπαθεις να μη δείχνεις το φόβο σου κ να έχεις πάντα μαζί σου ένα κόμματι ξύλου !!!!!Ελλάκι καλή διασκέδαση κ καλά να περάσεις!!!!!Κάτι άλλο που μου διεφυγε?
Πες τα Λίλα. Ας γράψουν κι αυτές κάτι. Όλο εγώ γράφω όλη μέρα! Και να μην ήξερα να γράφω με τυφλό σύστημα με τόσες ώρες που γράφω εδώ κάθε μέρα θα είχα μάθει μέχρι τώρα! :lol:
Γιωτα περνας με αριστα την ταξη τοσο διαβασμα επιασε τοπο.
Πρεπει να μου κανετε κανενα συνοικεσιο.
Γιωτάκι του Τυρνάβου θυμόμουνα κι εγώ αλλά επειδή δεν ήμουν σίγουρη λέω μη λέω και χαζομάρες. Όχι δε σου διέφυγε κάτι κι αφού είσαι διαβασμένη σήμερα δε θα σε σηκώσω στον πίνακα! :lol:
Αν κάνουμε σε σένα συνοικέσιο Λίλα σε εμάς ποιός θα κάνει; Εξάλλου βλέπεις να έχω κανέναν και να τον κρατάω για τον εαυτό μου; :lol:
Πρεπει να βρω γκομενο τελος.με καλεσε συμμαθητρια μου στο γαμο της.δεν εμφανιζομαι μπακουρι.
:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:
giotaki εύγε κορίτσι μου!!!
Καλέ Λίλα στο γάμο να πάρεις κ τη Τζίνα,εκεί βρίσκεις τους καλύτερους γαμπρούς, λένε!!!!!
Λίλα μην το βλέπεις έτσι γιατί είναι πολύς κόσμος μόνος του. Δεν είναι κακό. Μπορεί να είχες μία σχέση και να χώριζες την προηγούμενη του γάμου της συμμαθήτριάς σου! Τι θα έκανες; Δεν θα πήγαινες τότε μόνη σου; Μην ξεχνάς ότι τώρα είσαι πολύ πιο αδύνατη κι αν υπάρχει στο γάμο κόσμος που σε ξέρει θα ασχολείται με τη μεγάλη αλλαγή σου κι όχι με το αν είσαι μόνη σου.
Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Αν κάνουμε σε σένα συνοικέσιο Λίλα σε εμάς ποιός θα κάνει; Εξάλλου βλέπεις να έχω κανέναν και να τον κρατάω για τον εαυτό μου; :lol:
Εσύ έχεις το λαλάγγι!!!
Εμείς ούτε αυτό έχουμε!!!
Σοκολατίτσα η Λίλα μιλάει για συνοικέσιο, για σύντροφο, για συνοδό που θα έχει και λαλάγγωμα μέσα, όχι για σκέτο λαλάγγωμα! :lol: Κι εγώ μόνη μου είμαι κι αν με καλέσουνε σε γάμο πάλι μόνη μου θα πάω. Τι να κάνω δηλαδή; Να πάρω το λαλάγγι του και να το πάω στο γάμο; :lol:
Εγω στο γαμο μπουκαλα δεν παω.
τέλειο το thai massage, η Ταϋλανδέζα με περιποιήθηκε, κώλωσε μόνο όταν είδε τις τομές στην κοιλιά από σληβ και χολή και δεν ακούμπησε εκεί, σε δυο βδομάδες το επόμενο και τελευταίο μασαζάκι, κλάψ..
Βαριά τα βλέφαρα, καληνύχτα τσούπρες όμορφες!
Υ.Σ. Τζινάκο, αυτό με τα μανιασμένα κύματα και τον ατάραχο πάτο το κρατάω ως πολύ καλή οπτική, έγραψες!
Λίλα δε συμφωνώ μαζί σου αλλά σέβομαι την άποψή σου. Αν δεν νοιώθεις καλά καλύτερα να μην πας γιατί δεν θα περάσεις καλά και θα το καταλάβει και η συμμαθήτριά σου ότι δεν είσαι καλά και είναι κρίμα.
Αχ μασαζακι.θελω και εγω.εχω καιρο για το γαμο οποτε ολο και καποιον θα βρω για να παω.ααα γαμους δεν χανω παιζονται τα καλυτερα παρατραγουδα.
Γιώτα χαίρομαι που πέρασες καλά και ίσως είναι καλύτερα που δεν άσκησε πίεση η μασέζ εκεί που έχεις φρέσκο το χειρουργείο της χολής. Καλό σου βράδυ και καλή ξεκούραση. Φιλάκια.
Γύρισα! Κοριτσάκια μου έφαγα δύο μερίδες γάμπαρη, αλλά μετ' εμποδίων αυτή τη φορά.. Με έπιασε αυτό που γίνεται συνήθως στο δακτύλιο, όπου σταμάτησα για αρκετή ώρα να τρώω και το μόνο που έκανα ήταν να πίνω και να καπνίζω. Μετά συνήλθα και άρχισα πάλι να τρώω και να τρώω και να τρώω, μέχρι που τα καθάρισα όλα! Ναι, είμαι περήφανη για τον εαυτό μου! Δε θα καταδεχόμουν να με βάλει κάτω μια γάμπαρη!
Α! Τραγούδησα δυνατά και καθαρά και αυτό: http://www.youtube.com/watch?v=ZXCtKJQqYZs και με ρώτησαν αν είμαι τραγουδίστρια! Να το πάρω πάνω μου; Όχι.. Απλά είχα μεράκια..
Κατά τα άλλα εμένα ξέρεις να λες τρελοτζίνα! :lol: Εσύ νομίζεις πας πίσω; :lol: Μία ωραία ιδέα είναι να την στήσεις μέσα σε ένα σούπερ μάρκετ και να κοιτάς τους άντρες όχι στο λαλάγγι τους αλλά στο καλάθι τους. Αυτός που είναι εργένης ξεχωρίζει από τα ψώνια που έχει μέσα στο καλάθι του. Όταν σταμπάρεις κάποιον συνεχίζεις με το αχ με συγχωρείτε ήταν τυχαίο αλά Βουγιουκλάκη στυλ και τα γνωστά. :lol:Quote:
Originally posted by eleni198621
Αχ μασαζακι.θελω και εγω.εχω καιρο για το γαμο οποτε ολο και καποιον θα βρω για να παω.ααα γαμους δεν χανω παιζονται τα καλυτερα παρατραγουδα.
Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Σοκολατίτσα η Λίλα μιλάει για συνοικέσιο, για σύντροφο, για συνοδό που θα έχει και λαλάγγωμα μέσα, όχι για σκέτο λαλάγγωμα! :lol: Κι εγώ μόνη μου είμαι κι αν με καλέσουνε σε γάμο πάλι μόνη μου θα πάω. Τι να κάνω δηλαδή; Να πάρω το λαλάγγι του και να το πάω στο γάμο; :lol:
Φαντάζεσαι να το βάλεις να κάθεται στη διπλανή καρέκλα? :lol:
Ναι το κατάλαβα ότι θέλει σύντροφο κ όχι απλά ένα λαλάγγι!!!
Αλλά στην αναβροχιά καλό κ το χαλάζι :lol: :lol:
Αν κ εμένα σήμερα με πήρε τηλ το πρωην λαλάγγι κ είπε πως θέλει να βρεθούμε αλλά ρε κορίτσια δεν ξέρω δεν μπορώ να τον δω σκέτο λαλάγγι!!!!!!
Χουζουρη καλό σου βράδυ ,χαίρομαι που ήταν ωραίο το μασάζ!!!!!Σίγουρα το απολαυσες!!!!!
Θα στηθω εξω απο το βασιλοπουλο αυριο.αν δε βρω τιποτα τη δευτερα παω βεροπουλο.
Τι λαλάγγια; Τι καλάθια; Τι άντρες; Τι έχασα βρε παιδιά; Μια γάμπαρη πήγα να φάω η κακομοίρα και έγινε της κακομοίρας! :lol:
Ava τι είναι "γάμπαρη"?
Ελενακι αν δεν μπορείς να τον δεις σκέτο λαλάγγι καλύτερα να μην τον δεις καθόλου!!!!! Τα πισωγυρίσματα πονάνε περισσότερο!!!!!
Καλώς τη γ-άβα-ρη! Μην ακούσω κιχ για στομαχόπονο! :lol: Ωραίο το τραγούδι, το ακούω τώρα. Την εποχή που είπε αυτό το τραγούδι ο Νταλάρας ήταν ζευγάρι με τη θεία μου και όταν ερχόταν σπίτι μας με έπαιζε στα γόνατά του αλλά εγώ δεν το θυμάμαι αυτό το νταχτιρντί.
Γαριδουλες ελενα
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Quote:
Originally posted by eleni198621
Θα στηθω εξω απο το βασιλοπουλο αυριο.αν δε βρω τιποτα τη δευτερα παω βεροπουλο.
Αυτό είναι η γάμπαρη, η μικρή γαρίδα, το αγαπημένο μου πιάτο!
Έλενα έχει δίκιο το Γιωτάκι μην ασχοληθείς καν μαζί του γιατί θα έχεις άσχημα ξεμπερδέματα.
Με ρώτησε εαν έχω βρει δουλειά κ εαν είναι να δώσει σε κάποια άτομα το βιογραφικό μου!
Αυτός δεν θα πει να κάνουμε κάτι κ το ξέρω γιατί είναι ψωροπερήφανος εαν θέλω όμως μόνο το λαλάγγι με τον τρόπο μου θα το έχω αλλά απο την άλλη νιώθω πως μειώνω τον εαυτό μου απο τη στιγμή που όταν έπρεπε δεν με στήριξε εγώ θα του δίνω.............
Μεγαλεία έζησες, Τζίνα μου... Αγκαλιές από διάσημα πρόσωπα και όχι μόνο.. Πολύ θα ήθελα να με είχε αγκαλιά ένας τόσο γοητευτικός άντρας..
Αααααααααααχχχχ οι γαρίδες είναι κ γιατί τις λένε γάμπαρη κ όχι γαρίδες να μη μπερδευόμαστε :lol: