ρε συ Βικακυ ξερεις τι σκεφτομουν?αντι να ταλαιπωρουμε ετσι τα κακομοιρα τα μαλλακια μας,μηπως να το σκεφτομασταν για περουκες??
Printable View
Λες? Κ όταν θα φυσάει το θα κάνουμε? Ρεζίλι!!! το φαντάζεσαι? Κάθε μερα κι άλλη? Πλάκα θα 'χε!
Τίποτα , απλα τίποτα .
θα ηθελα μια πορτα..να την ανοιξω και να φυγω..
Μια φωλιά...
μιά κουρτίνα δίχως ζόνγκ
θα ηθελα να σταματησουν οι εφιαλτες
θα ηθελα να μην εχω αναγκη το αλκοολ
θα ηθελα να χαμογελασω ξανα
θα ηθελα να βρω τον εαυτο μου
θα ηθελα να εχω δουλεια να ειμαι ανεξαρτητη
θα ηθελα να εχω δικο μου χωρο ^^
αλλα βλεπεις πιο πιθανο ειναι να στουκαρουμε με τον πλανητη Χ παρα να εχω οσα χρειαζομαι
Θα ήθελα να καταφέρω να εξοφλήσω έστω τα ενοίκια που χρωστάω, να βρω άλλο σπίτι με μια πιο ασφαλή περιοχή, με πιο χαμηλό ενοίκιο, όπου οι γείτονες δε θα με κατασκοπεύουν κ δεν είναι ιδέα μου, μου το είπε η γειτόνισσα, έχει κ θράσος!!! Να βρώ μια δεύτερη δουλειά, να μη με ξαναζαλίσουν οι δικοί μου με πράγματα που δε με αφορούν...! Να πάψω να κλαίω κάθε μέρα, στέγνωσα η γυναίκα!!! Πολλά θα ήθελα αλλά για αρχή μου φτάνουν αυτά!!!
θα ηθελα παρα πολυ να πεταξω. οχι πανω απ'τη κατεστραμενη Ευρωπη ομως ή τη ******* Αμερικη, αλλα καπου πιο πρασινα, Αφρικη, στον Αμαζονιο, στις Ινδιες, στην Αιγυπτο με τις πυραμιδες, οπουδηποτε με φυση! το αισθημα της ελευθεριας καθολη τη διαρκεια του πεταγματος ειναι ανωτερο απ'το να τρεχεις με το αμαξι σου. νιωθεις θεος αφου εχεις την θεα απο ψιλα που ολα μοιαζουν ζωγραφια, μικρα κι ασημαντα. γιατι ειναι οντως μικρα κι ασημαντα!
Nα μην άκουγα για τη μιζέρια που αντιμετωπίζουν εκατομμύρια Έλληνες
εξαιτίας των πολιτικών των κυβερνήσεων δεκαετιών ΠΑΣΟΚΟΝΔ-
που άφηναν να ευημερούμε με δανεικά, δημιουργώντας τεράστια χρέη
και να μην άκουγα ότι μέσα σε λιγότερο από ένα μήνα έχουν αυτοκτονήσει δώδεκα Έλληνες
επειδή δεν μπορούν να επιβιώσουν
και ν' αντιμετωπίσουν τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης
που δημιούργησαν οι τραπεζίτες κι οι πολιτικοί που τους υπηρετούν.
Τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ ή κρύβουν τις αυτοκτονίες
ή δε λένε πόσοι ακριβώς είναι συνολικά οι αυτόχειρες
-2000 μέσα σε 2 χρόνια; περισσότεροι;-
ή δε δίνουν τη βαρύτητα που θα 'πρεπε,
και δεν έχω καμιά όρεξη να γράψω τίποτα ευχάριστο,
ούτε να σκέφτομαι θετικά.
Θέλω να εκφράζομαι αρνητικά
να τα βλέπω όλα μαύρα κι άραχλα
αφού κυρίως μαύρα χάλια βλέπω γύρω μου,
να είμαι απαισιόδοξη
και τίποτ' άλλο.
Έτσι κι αλλιώς οι αισιόδοξες θεωρίες πάντα μου 'φερναν αναγούλα,
καθώς επίσης κι ο εαυτός μου πολλές φορές.
Θα ήθελα... να γίνουν αυτά που θέλω! Μα δεν είναι τραγικά, ούτε ζητάω περίεργα πράγματα! Να χαρώ κ να έχει διάρκεια! Με κάτι... Με οτιδήποτε! Μα δε γίνεται εκεί που λέω ότι οκ... δεν έγινε τπτ καινούριο να σκάει η βόμβα! Έχω αρχίσει να φοβάμαι να χαρώ γιατί έχω την αίσθηση ότι κάτι θα μου το χαλάσει κ πάω να το χαλάσω η ίδια! Συνειδητά! Πως λέγεται αυτό? Μαζοχισμός? Πως σκατά λέγεται? πρέπει να το δουλέψω αυτό! Αχ Θεέ μου... Θεούλη μου! Ας γίνει κάτι καλό κ να έχει διάρκεια! Να έχω την υγεία μου κ να περάσω λίγο καλά! αυτά...