Quote:
Originally posted by VelvetUnderground
Οι τρισάθλιοι συγγενείς μου (2 άτομα συγκεκριμένα) σε συνεργασία με τη μητέρα μου κατέστρεψαν τη ζωή μου. Καταστρέφουν κάθε χρόνο που περνάει ό,τι όμορφο πάω να φτιάξω. Η μητέρα μου κατ βάθος ήθελε να διαλύσω την πιο ανιδιοτελή σχέση που είχα ποτέ, γι\'αυτό της ήρθε κουτί η ανεπάρκεια των \"ειδικών\" που μου έλεγαν \"Δεν έχεις τίποτα, χώρισε !\". ι Εννοώ διαρκώς της ξέφευγαν πράγματα, ότι δεν πρέπει να συνεχίσω. Κι εγώ τότε απλά την έβριζα, της έβαζα τις φωνές. Ζηλεύεις της έλεγα, παράτα μας. Ξέρεις ποιά είναι αυτή ? Ξέρεις τι μου έδωσε αυτή ? Εγώ τα φταιω όλα, με αυτό που έχω, εκείνη δεν φταίει τίποτα. \'Ωσπου όταν με είδε στο νοσοκομείο, αυτό το εγωκεντρικό πλάσμα \"μητέρα\" δεν ήξερε τι να κάνει. Από τη μία είχε όλη την αλήθεια μπροστά της κατάματα (αυτός υποφέρει πραγματικά, δεν σε κορόιδεψε ποτέ), από την άλλη το βρωμερό μέρος του μυαλού της εξακολουθούσε προ πάντων να θέλει να χωρίσω, γιατί ζήλεψε από τη πρώτη μέρα την αφοσοίωση και την λατρεία μου στην γυναίκα της ζωής μου και γιατί πίστεψε ότι κινδυνεύει η υγεία μου από την κοπέλα. Η πραγματικότητα όμως ότι ο μόνος υπεύθυνος ήμουν εγώ. Αρνείται να το παραδεχτεί, αλλά την αλήθεια την ξέρουμε όλοι πια. Προτιμούσε να με κανακεύει με το ηλίθιο και διαχρονικό της \"δεν έχεις τίποτα\" γιατί έτσι υποσυνείδητα χάνει κάθε ευθύνη για το κατάντημά μου που έφτασα χρόνο με το χρόνο, όχι από τη μια μέρα στην άλλη. Η νευρολόγος, εξίσου τρισάθλια και άχρηστη, γριά και υπερσυντηρητικών ηθών έβαλε φυσικά το χεράκι της. Και φυσικά η \"αγία μαμά\", ο σατανάς με το αγγελικό πρόσωπο, θέλησε να \"αποφυλακιστώ\" αλλά να μην ξαναγυρίσω πίσω στην κοπέλα της καρδιάς μου. Αρνείται να παραδεχτεί ότι ο γιος της που την έχει τελείως γραμμένη από τα 13 του, κλαίει και γελάει μόνο για μια άλλη γυναίκα. Αρνείται να παραδεχτεί ότι ο γιος της που την έχει ξεγραμμένη εδώ και πολλά χρόνια, είναι σε θέση να ικετεύει με τις ώρες μια άλλη γυναίκα, ενώ τη μητέρα του την \"φτύνει\" από τα νειάτα του. Αρνείται να παραδεχτεί ότι ο γιος της αγαπάει ανιδιοτελώς μια άλλη γυναίκα, ότι δεν υψώνει την φωνή του σε εκείνη, ότι παίρνει δώρα μόνο σε κείνη, ότι κάνει αστεία μόνο σε κείνη, ότι είναι σε θέση να κάνει όποια δουλειά για εκείνη, ότι μπορεί ακόμα και να μπει στο νοσοκομείο για κείνη, ότι έβαλε σε τάξη τη ζωή του μόνο για κείνη, ενώ για τη μητέρα ποιά τάξη ? Το πλήρες χάος. Ποτέ για τη μητέρα του και τίποτα για τη μητέρα του, που ακόμα και βαρειά άρρωστη να την δει, το πολύ πολύ να τον πιάσει μια ελαφρά μελαγχολία. \'Ολα για εκείνη και μόνο για εκείνη ! Παρά την αστάθεια, παρά τον παραμορφωτικό φακό μέσα από τον οποίο την βλέπει, ξέρει ο Velvet ότι αγαπάει μόνο εκείνη την κοπέλα ! Βαθειά μέσα του το ξέρει.
Τώρα που έγιναν όλα αυτά, που κατέστρεψα μια σχέση με έναν άνθρωπο υπέροχο, η \"αγία μητέρα\" το μόνο που λέει είναι από μέσα της \"ωραία, γλυτώσαμε από το νοσοκομείο, γλυτώσαμε και από εκείνη\". Αυτό με κάνει να τρελαίνομαι από μίσος. Αντί να εύχεται να φτιάξω το μπάχαλο και να είμαι κοντά της ξανά, πιστεύει αφελώς ότι θα μείνω ικανοποιημένος μακρυά από την κοπέλα και θα την ξεχάσω, γι\'αυτό και αρχίζει τις παλιές τις μαλαγανιές. \"Ελα μαζί μας\" (εννοεί μαζί με τους συνενόχους - εγκληματίες - βιαστές της ψυχής μου τους τρισάθλιους συγγενείς), \"Δεν θα πεις μια καλημέρα στον τάδε\", \"έχεις εμάς\", \"κι εμείς τί είμαστε?\".
Τίποτα δεν είστε τρισάθλιοι εγκληματίες ! Ποτέ δεν ήσασταν κάτι για μένα ! Εκείνη υπήρξε τα πάντα ! Και την έχασα. Με αρρωστήσατε και το μυαλό μου τα έκανε όλα και τώρα που βλέπω την αλήθεια εκείνη είναι μακρυά μου.
Βελβετ ,