Quote:
Originally posted by kassi_21
Είμαι 21 και από τότε που γεννήθηκα έχω αλλάξει άπειρες φορές την γνώμη μου για την μητέρα μου..Δεν ξέρω πια αν είναι καλή ή κακή..Αν την μισώ,αν την αγαπώ,αν την συγχωρώ.....Και να φανταστείς ότι όταν ήμουν μικρή της είχα αδυναμία παρ\'ότι τα κορίτσια λένε ότι δένονται με τον πατέρα......Είναι άσχημο να λες ότι όλα όσα είμαι είναι εξ\'αιτίας αλλά και χάρη στη μητέρα μου.....Και ξέρεις τι πονάει;Ότι δεν μπορείς να αλλάξεις το παρελθόν...Να πεις μου το γάμησες αλλά σε συγχωρώ,δεν ήξερες,μπορώ να το αλλάξω και σε συγχωρώ....Δεν μπορείς και πρέπει να πας μπροστά και να αναρωτιέσαι εν τέλει απ\'όλα αυτά τι κάνεις;Τους μισείς τους γονείς σου ή τους αγαπάς;Black and white,no colours inside....
Μερικές φορές θυμόμαστε το πόβλημα γιατί δεν μπορούμε να το αλλάξουμε....Don\'t look so much upon the sky,look a bit down on earth.....Ξέρεις όταν είμαι στην γη κοιτάω τον ουρανό κι αυτοί που βρίσκονται εκεί κοιτάνε από πάνω τη γη...Το αντίθετο...Για να συντονιστούμε με το περιβάλλον μας....
Πως μας λέγαν παλιά στο σχολείο. Στο τέλος της μέρας να αναρωτιέσαι τι έκανα και δεν έπρεπε. Τι δεν έκανα και έπρεπε.