Οσμή ξύλου που καίγεται, ομίχλη που διαλύεται και μια σιωπή χειμώνα. Ωραία πρωινά.
Printable View
Οσμή ξύλου που καίγεται, ομίχλη που διαλύεται και μια σιωπή χειμώνα. Ωραία πρωινά.
Καλημέρα.
Καληνύχτα.
Είμαι εδώ; και είμαι εντάξει;
Καλησπερα..Να μαστε εδω,να νιωθουμε την υπαρξη μας.Να μην χανεται στο χρονο..κι ας κρατησουμε τις επαφες μας..γιατι σε τετοιο κοσμο που δημιουργησαν και δημιουργησαμε οι σχεσεις πανε να χαθουνε.
Σας ευχομαι ενα καλο βραδυ..ηρεμο..
Και να αφηνεται τον εαυτο σας ελευθερο,χωρις εμμονες και φοβους,χωρις κατι να σας λασπωνει το μυαλο.
Καλημερα σας...
Ελπιζω να ειστε καλα..
Καλημέρα... γλυκέ μου αλτερ, πως είσαι;
Εγώ καλά, όπως καλά είναι όσα η σκόνη έχει σκεπάσει όταν η απουσία φωνάζει και χορεύει.
Όση βλακεία διαθέτω τη χρησιμοποιώ. Έτσι μόνο είμαι καλά τελικά. Χρησιμοποιώντας το μυαλό μου τόσο όσο να μοιάζω ηλίθια.
Προσπαθω να ειμαι καλα...το παλευω καθημερινα και ειναι μερες που το καταφερνω.
Κανω διαφορες σκεψεις στο μυαλο,οπως γιατι βασανιζουμε πολυ τα πραγματα η γιατι δημιουργουμε καταστασεις που μας πληγωνουν..
Μερικες φορες με την βλακεια γινομαστε καλα,δεν σκεφτομαστε τοσο και απλα περναει η μερα καπως ευχαριστα.Τουλαχιστο για μας δεν ξερουμε οι αλλοι πως μας αντιμετωπισαν,αλλα τι σημασια εχει;..
Το μυαλο χρειαζεται ηρεμια και ξεκουρασει,μην φοβασαι να μην το χρησιμοποιεις.
Καλημερα
καλημέρα...
Να είμαστε όλοι καλά. Δυνατοί να συγχωρούμε. Μικροί να μας αγαπούν. Μεγάλοι για να αγαπάμε. Φιλιά.
Συγχωρεστε με για τα αγγλικοελληνικα μου..το εγραψα ετσι και το αποτυπονω εδω..
Einai omorfo synaisthima na exeis katharo to myalo sou...na mhn yparxei kati pou tha to skoteiniazei..Ta synaisthimata sou einai hpia,plhmmyrismena me agaph...gia oti yparxei gyrw sou.
Einai omorfo na agapas,na se agapoyn kai na sto deixnoun.O kathenas me ton tropo tou..
Kai otan exeis katharh skepsh kai agaph gyrw sou den exeis anagkh apo tipota.
Einai les kai oi anasfaleies kryvontai piso apo ton toixo pou efrakses,kryvontai ekei hsyxa,les kai tous pairnei gia ligo o ypnos..kai hsyxazeis,den fovasai pia,den perimeneis,den apogohteyesai.
Apla yparxeis kai zeis skorpontas gyrw sou tryfera synaisthimata,synaisthimata xwris pono kai pikra.Akomh kai ston eayto sou...akomh kai se ayton apeythinesai me agaph.Den ksepefteis,den parasyresai apo emmones kai skotadia.Ginesai o idios hrwas tou eaytou sou,ginesia h ousia kai oxi h anyparksia.
Kai allwte ksypnane,ksypnane me tosh agriothta pou anarwtiesai giati feygoun toso hsyxa kai erxontai pisw me toso thoryvo.Erxontai me misos kai me mania theloun na se fane esena kai oti agapas.Etsi einai oi anasfaleies..agries,thiria.Thiria pou pote den kataferes na hmerepseis,giati pote den tis eides mesa sta matia,na katalaveis ti theloun epitelous.To mono pou exeis antilifthei einai gia ti pragma einai ikanes kai mono ayto emathes tosa xronia.Kai ekeinos o fovos o tromeros...
Pou emfanizetai me xamogelo kai sou kleinei to mati.Se ekswntwnei,se diekdikei kai pali se katadiwkei..kai esy ekei,ekleises ta xeria,sfragises ta matia kai apla ton niwtheis.Anikanos na drapeteyseis pefteis thyma enos vanaysou viasmou psyxhs...ayto einai o fovos.O pantotinos viasths sou.Pou allwte ton eksitareis antistekontas estw kai ligo kai allwte apla se epithimei gia na perasei h wra tou giati apla den provaleis antistash.Kai ginesai kai esy ena me ta tosa skoteina synaisthimata,metamorfwnesai se thirio peinasmeno,etoimos na katasparakseis sarkes kai oti vreis mprosta sou.Kaneis den glytwnei apo thn mania sou,kaneis...oti agapas ginetai misos,oti hremia eniwthes ginetai kolash..niwtheis adikhmenos,ponemenos.Niwtheis pws oloi den se theloun apla giati etyxe na eisai kati allo..Oti sou eipan psemmata,den se theloun pia,se apexthanontai...
Mizere,egwisth,pseyth....esy monaxos skotwneis oti omorfo yparxei en zwh.
Apaisiodoksia,thlipsh,mizeria,ponos,kahmos...matwn esai,gdernesai monaxos.
Amoire kahmene eayte,poses fores akomh tha se skotwsw?
Kai etsi se ayto to pothri krasi pou pinw tha valw orko…..pws tha lytrwthw…
Tha lytrwthw giati alliws den mporw na zhsw.Exw xasei polla apo thn zwh mou
Exw mpei se polla skotadia kai anelpidous agwnes…..Koitakse gyrw sou kai pes mou amoire eayte,ayto aksizei se oti kataferes na kaneis?Ayth einai h aksia pou dineis sthn idia sou thn kardia pou emathe na agapa kai na agapietai?
Kalhnyxta…
Χωρις λόγια...Quote:
Originally posted by Alterego
Kai etsi se ayto to pothri krasi pou pinw tha valw orko…..pws tha lytrwthw…
Tha lytrwthw giati alliws den mporw na zhsw.Exw xasei polla apo thn zwh mou
Exw mpei se polla skotadia kai anelpidous agwnes…..Koitakse gyrw sou kai pes mou amoire eayte,ayto aksizei se oti kataferes na kaneis?Ayth einai h aksia pou dineis sthn idia sou thn kardia pou emathe na agapa kai na agapietai?
Απλά υπέροχο...θα το λέω κι εγώ στον εαυτό μου Άλτερ αυτό...
Αισιόδοξη η γεύση που μου έμεινε από τα λόγια σου. Έχεις δυνατή πένα και δυνατή ψυχή. Αγαπάς την ομορφιά και την αναγνωρίζεις ευκολότερα από άλλα μάτια. Έχω εμπιστοσύνη σε σένα και τα λόγια σου δεν με απογοήτευσαν ποτέ. Φιλιά.
Καλημερα...
Η αισιοδοξια που μετεφεραν τα λογια μου με εκαναν και εμενα να νιωσω αυτο το ομορφο συναισθημα.
Δεν λυγιζει ο φοβος μπροστα στην ομορφια;λυγιζει..Και τα ματια σου δεν μπορει να ειναι μονο φοβισμενα,ειναι και γεματα θαυμασμο και ελπιδα.Η δυναμη ειναι πολυτιμη,η δυναμη θελει θαρρος,η δυναμη ειναι η λυτρωση μου και η πιστη η ελπιδα μου.
Να ειστε οσο πιο καλα μπορειτε..να περασουν αυτες οι μερες ηρεμα και ησυχα.
θα απουσιασω για καποιες μερες στο εξωτερικο.Θα τα πουμε συντομα..
Kαλο ταξιδι...ωραια λογια!!!
Καλημέρα γλυκά μου, όμορφα πλάσματα!
Μου λείψατε, σας αναζητώ μέσα στις σελίδες των βιβλίων μου :)
Αυτό αφιερωμένο σε σας, άλτερ, νάρνια, άρσι, άνοιξη...
http://www.youtube.com/watch?v=ThapJtWKwcQ&feature=related
Weird μου, ειναι υπέροχο αυτο που μας αφιερωσες, μου εκανες πιο ευκολη και ομορφη την δυσκολη μερα αυτη...Ειναι πραγματικα πολυ ομορφα τα λογια αυτα, μερικα ισχυουν για μενα, αλλα παλι πρεπει ακομα να τα παλεψω, αλλα δεν ειναι ενας διαρκης πολεμος η ζωη μας; Μια διαρκη μαχη που ποτε δεν ξερουμε που θα καταληξει; Το πιο σημαντικο ομως (και αυτο μου βγηκε πιο εντονα απο ενα βιβλιο που τελειωσα χτες) ειναι να κανεις αυτο που πραγματικα θελεις, να ρισκαρεις για την ευτυχια σου οποιο και αν ειναι αυτο το κοστος...Αξιζει να τολμας, το πολυ πολυ δεν θα σου βγει αυτο που ηθελες, αλλα τουλαχιστον θα εχεις προσπαθησει να ζησεις το ονειρο....
Σε ευχαριστώ που ψάχνεις να με βρεις εκεί που μόνο εσύ ξέρεις πως είμαι.
Βιώνω μια απώλεια σημαντική κι όσο κι αν κατηγορηθεί ο εδώ χώρος εμένα με παρηγορεί και με στηρίζει. Δεν ζητάω πολλά άλλωστε.
Καλημέρα. Καλά να περνάς ταξιδιώτη.