Ναι το αρκουδακι και ναι για εσενα ειναι μεγαλα βηματα ολα αυτα αυτες τις μερες !!!
Ξερω οτι το μυαλο σου, σου λεει πως δεν ειναι αλλα οταν τα πεις και στην ψυχολογο θα δεις οτι θα σου πει το ιδιο με εμενα.
Printable View
Ναι το αρκουδακι και ναι για εσενα ειναι μεγαλα βηματα ολα αυτα αυτες τις μερες !!!
Ξερω οτι το μυαλο σου, σου λεει πως δεν ειναι αλλα οταν τα πεις και στην ψυχολογο θα δεις οτι θα σου πει το ιδιο με εμενα.
Αν δεν αναβαλεις το ραντεβου και πεις για τις κοινωνικες σου συναναστροφες ε... πιστευω πως θα χαμογελασει. Κυκνακι.
Οσο μπορω κυκνε μου θα μπαινω και θα σε ρωταω πως εισαι, ειπαμε αγωνιζομαστε και θα τα καταφερουμε εως εκει που μπορουμε.
Καλημερα Κυκνε, σε προλαβα, χιχι, ειπα πρωτη την ευχη μου.
Ελπιζω να μην μου ξυπνησες στεναχωρημενοοοοοο !!!
Καλημέρα cc! :) Όχι, δεν είμαι ιδιαίτερα στεναχωρημένη αλλά πάλι νιώθω κουρασμένη να πάρει και δεν καταλαβαίνω το γιατί...εν τω μεταξύ είδα χθες στον ύπνο μου ότι έλεγα στη μαμά μου ότι στο τέλος θα με βρει πεθαμένη κι όντως με είδα σε φέρετρο στο τέλος του ονείρου...τώρα θα ετοιμαστώ να πάω στο γιατρό για να μου γράψει εξετάσεις...
Ελα καλε, το ονειρο ειναι απλα η προβολη του φοβου, δεν ισχυει !
Ευχομαι να εκανες εξετασεις, να νιωθεις σχετικα καλα και ειπαμε η υπνηλια ειναι και η ατονια ( η αισθηση κουρασης ) ειναι μεσα στις παρενεργειες των σκευασματων.
Αύριο το πρωί θα πάω για εξετάσεις...συνεχίζω να νιώθω πτώμα και το πρωί είχα υπόταση και δεν μπορούσα να σταθώ...
Τώρα όσον αφορά τις παρενέργειες αν δεν έχω κάτι άλλο που να με κάνει έτσι κάτι πρέπει να γίνει, δεν μπορώ να ζήσω έτσι χωρίς να έχω δύναμη για τίποτα...
Τι εγινε κυκνακι μου ? τι ωρα ειναι οι εξετασεις ? Εισαι πιο ηρεμη μετα την χθεσινη φορτιση ?
CC Τις έκανε τις εξετάσεις ο Κύκνος!!!Kαι είναι καλά!!Το διάβασα σε κάποιο άλλο Thread!!
Σε ευχαριστω Σταυρο για την ενημερωση, δεν ξερω που να την βρω την Κυκνο σημερα, εδω ή στο αρκετα πια ? Εσυ τι μου προτεινεις ?
CC τον Κέλας τον έστειλα με συνοπτικές διαδικασίες για Ban-ιο,χα χα!
Κύκνε Κύκνε που είσαι???
Εγω εδω θα απανταω κυκνακι μου, μπραβο που πηγες και τις εκανες μπραβοοοοο και ευχομαι τα αποτελεσματα να ειναι καλα. Προσπαθησε να νικησει η νικητρια κυκνος και οχι το παρελθον και οι εικονες που σου ξυπνησαν τα λογια εκεινου του μελους.
Στην ζωη μας παντα θα ακουμε, θα βλεπουμε, θα ζουμε τη σκληροτητα. Μη μου στεναχωριεσαι !!! Αντε γιατι θα σκασω και εγω...