-
δεν σου δημιουργησαν προβλημα μην ανησυχεις ,εισαι και μικρη σε υλικια δεν χαλαει τοσο ευκολα ή καρδια ,μαλλον καποια διαταραχη με τους ηλεκτρολυτες σου θα ειχες ,φυσικα κανοντας την εξεταση θα εχουμε σιγουρο αποτελεσμα και θα μιλαμε με αποδειξεις.Παντος δεν εχει αναφερθει κατι αντιστοιχο οσο αναφορα τα reductil .
-
gourounitsa μπορεί να φοβήθηκες πολύ και να ένοιωσες ακόμη χειρότερα.... όπως και να έχει να κάνεις σύντομα την εξέταση μην το αφήνεις....και βέβαια εννοείται ότι μην διανοηθείς να τα ξαναπάρεις ποτέ!!!!!!!!!!!!!!!
Αχ, Αλεξ έχεις δίκιο αλλά που να το βρεις.......είναι αλήθεια τόσο δύσκολο να επιβληθείς στον εαυτό σου και να πεις ΟΧΙ θα αντισταθώ στις γουρουνιές και θα τρώω σαν άνθρωπος....Δεν ξέρω υπάρχουν άνθρωποι που αλλάζουν τελικά?
-
ep...γειτονα... που εισαι χαμενος εσυ????
-
ζωίτσα τι σου είπε η διαιτολόγος που δεν σε πιάνουν τα χάπια?
-
η διαιτολογος μου δεν ξερει πως παιρνω ρεντουκτιλ..
γενικωσ ειναι κατα των χαπιων..
δεν ξερω ομως ρε κοριτσια απο χθεσ που ξεκινησα το γυμναστηριο μου κοπηκε η ορεξη... και νοιθω πως με πιανουν παλι...
χθες ολη μερα ημουν με ενα γιουρτακι και 2 φρουτα και σημερα με ενα χυμο και ενα κουλουρι κ δεν πειναω καθολου τωρα :S
-
γειτονισσα λιγο τρως φαε πιο πολυ , αν κα εδω που τα λεμε αυριο με 38 βαθμους ποιον θα εχει ορεξη για φαγητο.εφοδιαστητε με νερακι ,ελαφρυ φαγητο και λιγο περισσοτερο αλατι αυριο στο φαγητο
-
γειτονααααααα που εισαι χαμενοσ εσυ καλομ????
εγαφα και ενα γιαουρτακι στο γραφειο σημερα το απογευμα με δυο κριτσινακια :P
-
παιδακια ειμαι καλα εκανα υπεριχο καρδιας κ ειμαι μια χαρουλα.απλα 8α κανω και ενα τεστ κοπωσης να δουμε γιατι μ ανεβενουν οι παλμοι γρηγορα και ελενχο για 8ιροιδη αν κ εκανα νομιζω τελευτεα κ ειμαι οκ.
αλεξ εχεις δικιο σε ολα τελικα.πανικος με επιανε κα8ε 3 ωρες και πνιγομουν απο τον φοβο οτι εχω κατι στην καρδια αλλα ηρεμησα.ειχα πα8ει κ αφυδατψση με την παλιογυμναστικη.το ειχα παρακανει πλεον.2 ωρες κα8ε μερα εκανα αλλα σε μια εβδομαδα 88α ξεκινησω παλι γυμν λιγοτερη και την διατροφη μου.ειμαι πολυ χαρουμενη π δεν εχω κατι σοβαρο γιατι σκευτομουν κ το παιδακι μου δεν εφτεγε σε τπτ να μεγαλωσει και χωρις μανουλα.απλα με ειχε πιασει πανικος γιατι ενιο8α τσιμιες στην καρδια και μουδιασματα στον αριστερο ομο αλλα τελικα ηταν απο την γυμναστικη.
δεν 8α ξανακανω ποτε τπτ που να βαλει σε κινδυνο την ζωη μο0υ.μ εγινε μα8ημα!!!!!μονη 8α χασω τα ιπολιπα κιλα κ ακομα κιαν ξαναπαχυνω,καλυτερα χοντρη παρα νεκρη!!
-
α!!ΕΚΟΨΑ Κ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ.εκανα κα8ε βραδι 4-5 μαζεμενα τσιγαρα επειδη δεν η8ελα να κανω στον μικρο μ κοντα κ περιμενα να κοιμη8ει.ολες οι κακες συνι8ειες κομενεσ!!!
-
καλημερα γουρουνιτσα:)
χαιρομαι που εισαι καλα
ξεκινησα και εγω γυμνασικη εδω και δυο μερες...
αλλα δεν κανω τοσο πολυ οσο εσυ.. κανω 25'-30' ποδηλατο και 25-30' διαδρομο και μετα κοιλιακους και καποιες ασκησεις για τα ψωμακια.
αν πηγαινουμε καθε μερα δεν χρειαζετει να κανουμε απο δυο ωρες. θα τα παιξει ο οργανισμος μας..
-
-
A, θα ξεκινήσω και εγώ γυμναστική γιατί τα έχω φορτώσει στον κόκκορα τώρα τελευταία.
-
oxi ipervolikh san emena omws :P
-
εσένα μου φαίνεται ότι κάτι σε πιάνει και ότι κάνεις το κάνεις με τρέλλα, ισχύει ή όχι?
-
me trela k kordela axaxax.tora evala miallo omos