σ αρεσαν τα σχολια μου εε ? χαχαχαχα κ που να εγραφα αυτα που σκεφτομουνα δηλ χαχαχα
σ ευχαριστω καλη μου... ενταξει εχω φτιαξει πολυ...... φαντασου με 17 κιλα παχυτερη.. ημουν αστα... αλλα εχω ακομη λιγη δουλιτσα... να φυγει η κοιλια... τη θελω πλακα.. να αδυνατισουν λιγο τα μπουτια κ να μη εχω χαλαρωση κοντα στα γονατα κ να φυγει τελειως η κυτταριτιδα.. θελω να φοραω φουστες.. σορτς.. ελευθερα...
πολινακι σ ευχαριστω.... μπραβο σου που καταφερες κ εχασες τοσα κιλα... διαβασα κ τα οσα γραφεις με το σληβ το δακτυλιο.. εχεις ταλαιπωρηθει απιστευτα... ομως δε το εβαλες κατω... προσπαθεις το καλυτερο για σενα κ πολυ καλα κανεις... μια φορα ζουμε κ πρεπει να παλευουμε για το καλυτερο.. επισης το οτι ανεκαθεν ησουν παχια σου χει στερησει πραγματα.... καιρος να προσπαθησεις τωρα να γινεις αδυνατη κ να παρεις το αιμα σου πισω. να κανεις οτι δε εκανες ολα αυτα τα χρονια που δεν μπορουσες.
κ μονο που τολμησες να πας σε χειρουργεια .. δειχνει οτι εισαι αποφασισμενη.... κ διεκδικεις... δεν μασας.....και η ζωη σου σιγα σιγα αλλαζει προς το καλυτερο...