αχουυυυ εκανα μια βλακεια και εκανα εντιτ στο προηγουμενο μυνημα μου και σβηστηκε! και αντι αυτου μπηκαν οι φωτος! :flaming:
ελπιζω να φαινοντε παραπανω τουλαχιστον :rolleyes:
Printable View
αχουυυυ εκανα μια βλακεια και εκανα εντιτ στο προηγουμενο μυνημα μου και σβηστηκε! και αντι αυτου μπηκαν οι φωτος! :flaming:
ελπιζω να φαινοντε παραπανω τουλαχιστον :rolleyes:
Αχουτόοοοο!Τεντώνεται,κορδ ώνεται να βγει λίγη κοιλίτσα!
Στριμωγμένη την έχεις την κουκλίτσα μας!Πού να πάρει τις σβούρες του το καημενούλικο;
Πρόσωπο,δεν το συζητώ!Ως και το μαλλί μου αρέσει κι ας μην είναι στο χρώμα της παραγγελίας μου!
Είσαι μια κομψότατη,απαστράπτουσα νέα μανούλα!Να είστε πάντα όλοι υγιείς κι αγαπημένοι να σας χαίρεστε!
χαχαχαχα λες να στριμωχνετε??? αχ σευχαριστω για τα καλα λογακια αδυναμια μου! ευχομαι και σε σενα υγεια και ευτηχια φυσικα! σου στελνω ολη μου την αγαπη και γω και η μπεμπα! :kiss::kiss::kiss::D:D
mitsokolaki, welcome back! Είσαι μια κούκλα μέλλουσα μαμά!
καλως σας βρηκα Γιωτακι!!!ελπιζω να τα λεμε πιο συχνα στο εξης!
σευχαριστω για το κοπλιμαν! κατηφορες βλεπω? συγχαρητηρια! :bouncy:
Mitsokolo!!καλώς ήρθες και πάλι!Τι όμορφες εικόνες βλέπω!Η ευτυχία δεν κρύβεται με τίποτα:bouncing:
Καλό υπόλοιπο εύχομαι και σύντομα με το μπουμπούκι σου αγκαλιά!
ευχαριστω γλυκια μου cherie!!!!! καλως σας βρηκα και ευχαριστω! ευχομαι καθε ευτηχια και σε σενα! φιλιααααα :love:
mitsokolaki μου τι ωραίες φώτο είναι αυτές??φτου,φτου μην σε ματιάσω!!Κούκλα,και η στρογγυλή κοιλίτσα τέλεια!!!
αγγελακι μου σευχαριστω πολυ για τα ομορφα λογια! ευχομαι να ερθει και η σειρα σου συντομα με ολη μου την καρδια!!!!!!!!
και συγχαρητηρια για την πορεια σου! :love:
MITSOKOLO!!!! τι ομορφιές είναι αυτές??? είσαι μια κούκλα , αδυνάτισες αρκετά από την τελευταία φωτογραφία σου !!! μόνο κοιλίτσα είσαι καλέ!!! Κομψότατη , χαρούμενη υπέροχη!!! ʼντε και στα δικά μας αλλά σε κανένα χρόνο !
Ελπίζω να πέρασες όμορφο καλοκαίρι και να κατάφερες να κάνεις και κανένα μπανάκι στα κρυστάλλινα νερά του όμορφου νησιού σου!
Εμάς μας έλειψες πολύ. Περιμένω λεπτομέρειες για τον β' επιπέδου! είδες 3d?
mitsokolo χαίρομαι που ξαναγύρισες και μάλιστα με φωτογραφικό υλικό! Είσαι κούκλα! Με το καλό το παιδάκι σου!
Κατιε μου καλως σας βρηκα, τι κανει η κοριτσαρα σου"?!
πωπωπω τοσα κοπλιμεντα μαζεμενα ομολογω ποτε δεν ειχα! χιχιχι να ειστε καλα κοριτσια μου!
ασε Κατιε εγραψα η Β επιπεδου ολα τα λευτα ! ειδα την κοριτσαρα μου 3d και εβαλα τα κλαμματα ηταν λες και ηταν διπλα μου! ανοιγε το στομα της λες και γελαγε! πολυ κλαμα η κυρια! χαχαχαχ 660 γραμμαρια η κυρια πριν μια εβδομαδα! ειμαστε πολυ καλα στην υγεια, ειχα αγωνια η αληθεια ειναι!
την δευτερα θα κανω την καμπυλη ζαχαρου! αντε να φυγει και αυτο απ τη μεση! :D :D :D
welldah νασαι καλα κοριτσι μου ελπιζω να εισαι και συ τελεια, σου ευχομαι οτι καλυτερο!! :D :D
αχ πόσο θα ήθελα να την δω την μονάκριβή σου!!! Τι φοβερή αίσθηση !!! Πραγματικά μοναδικό! Σε πονάει τιποτέ, τραβήγματα στη μήτρα κλπ? εγω είχα σε αυτή την φάση, αλλά πολλές άλλες όχι. Πόσο ζυγίζεις εσύ τώρα? ( αν θες λες γιατί παραμονεύει και η "κακιά πεθερά" )
Η δικιά μου είναι πολύ καλά. έκανε πάνω από 30 μπάνια φέτος , το λατρεύει το νερό. έχει αρχίσει να μιλάει , ακόμη και στο τηλέφωνο!!! Την έχω ονομάσει ' Η χαρά της ζωής" είναι απλά ανεπανάληπτη. ʼρχισε ξανα βρεφικο σταθμό και γουστάρει απίστευτα.
ασε ασε τρελλα! τι να λεμε! το εχεις ζησει και ξερεις! ψιλοενοχλησεις φυσιολογικες , καμια φορα με παταει στην κυστη και τσουζει αλλα χαλαλι! χαχαχ χαλι να με πατησει λεμε!
απο κιλα εχω παρει 2 και σε μια εβδομαδα μπαινω στον 7ο, νομιζω καλα παμε! χεχεχεχ
γοργονιτσα η μπουμπου σου ε? καλα χαζομαμα και συ ειδικα τωρα που θα λεει και κουβεντες θα λιωνεις κανονικοτατα! φερτε το vettexxxxxx !!! xaxaxaxa!
Ποιος με φωναξε? Καλως τη μαμα την ομορφη με τη μικρουλα πριγκιπισα της.Μας ελειψες παλιοκοριτσο κ να πω την αληθεια ειχα κ μια μικρη ανησυχια...Βλεπω οτι ευτυχως ειναι ολα αριστα κ η Β επιπεδου κ λιγα κιλακια περνουμε κ ολα!Ετσι κ αλλιως ειχα πει να εμφανιστεις κ δεν θα σε μαλωσω για τιποτα.....:wink1:Φιλακια πολλα!