σου μεταφερω την αναφορα που ειχα κανει για τη γκιλι ναιετ...
1. αργησε μιση ωρα και σπάστικα παρα πολυ
2. το οτι αντικρησε μια κοπελα 24 ετων τον εκανε να εχει ενα πολυ κοουλ στιλακι και καπως απαξιωτικό, κατι που εμενα με εκανε να αισθανομαι ασχημα
3. η προσφορα που λεει στην τηλεοραση για 98 ευρω το μηνα ειναι μουφα
4. θεωρω πως τα οργανα που ειχε μαζι του δεν ητανα ξιοπιστα, γιατι εχω 2 ζυγαριες στο σπιτι και οι 2 με εδειχναν 86 χθες και η δικη του ζυγαρια με ελλεγε 92...ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!
5. η προσφορα του για 2 μηνες ξεκινησε με 1300 ευρω και τελικα καταλιξαμε να μου τη δινει με 800 ευρω (για δες τι κανει η αναγκη..χαχαχα)
6. οταν του μετεφερα πως θα το σκεφτω αν θα αρχισω, αρχισε να γινεται πιο σοβαρος και να δειχνει το επαγγελματισμο που επρεπε να εχει απο την αρχη
7. ενω μου εκανε την ενημερωση, σηκωνε συνεχως το τηλ και μιλαγε με ενα γκομενακι για να παει για ποτο μετα το ρ/β μας
8. μετα απο περιπου 20 λεπτα παρουσιαση και αλλα 20 λεπτα παρακαλια για να αρχισω το πρόγραμμα, βγαζει απο το τσεπακι του ενα κουπονι των 200 ευρω εκπτωση και μου κατεβαζει το ποσο στα 600 ευρω....
9. με τα πολλα αφου του ειπα πως θαα το συζητησω με τον ανδρα μου και θα του απαντησω αυριο, σηκωνεται εκνευρισμενο και μου κανει "τελικα δεν εισαι κατασταλλαγμενο ατομο και δεν ειχες σκοπο να αρχισεις ε?" του απαντησα πως ηθελα να ενημερωθω αφου κατι τετοιο δε γινεται απο το τηλ επρεπε να μου τα πουν απο κοντα και σκοπευω να κανω ερευνα και σε ανταγωνιστες της Γκιλι.
10. εφυγε εκνευρισμενος σε κλασματα δευτερολεπτων
το καλο ειναι πως ξεχασε το προγραμμα γευματων ολης της εβδομαδας, οποτε εχω ετοιμο ενα προγραμμα διατροφης... χαχαχαχ. δευτερα εχω ραντεβου με τη διαιτολογο!!!! τελικα ειναι η καλητερη λυση.... λες τι τρως, πως μπορεις να κανεις οτιδηποτε και εισαι μια χαρουλα...
με το διαιτολογο ελπιζω να εχω καλη εμπειρια και να παμε καλα και με πολλα μειον!!!