τελευταία φορά ήταν ονλίνε στις 29/8 και θέλω να πιστευω πως είναι καλά απλά όπως λέει η Πολίνα περνάει μία περίοδο "απεξάρτησης".
Printable View
τελευταία φορά ήταν ονλίνε στις 29/8 και θέλω να πιστευω πως είναι καλά απλά όπως λέει η Πολίνα περνάει μία περίοδο "απεξάρτησης".
Για κανα-δυο μέρες , άφησα τον εαυτό μου να φάει λίγο περισσότερα από αυτά που μου άρεσουν, ξεκίνησα με εκείνα τα περιβόητα πολυδημητριακά πατατάκια, μετά έδωσα και κατάλαβαν κάτι ηλιόσποροι και φυστίκια.. Αλλά το ευχαριστήθηκα και τώρα προχωράω!
π- γάλα με δημητριακά
δ- δυο μπισκότα digestive
μ- ένα καλαμάκι χοιρινό
α- ένα κομμάτι (μικρό) καρπούζι
β- μισό καλαμάκι χοιρινό
Αγόρασα και δυο βαράκια του ενός κιλού, να σφίξουμε τα μπρατσάκια, αγόρασα και σκουφάκι και γυαλιά για το κολυμβητήριο, άντε να αρχίσω από βδομάδα!:P
Γιώτα 8ρακι βλέπω !!!! ΜΠΡΑΒΟ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΑΣ. ΑΝΤΕ και στο 7 εύχομαι συντόμως.χθες:
πρ--1/2 φλ.γαλα με 2κσ δημητριακα και βρωμη
δεκ-- 2 κουλουρακια κανέλας με 1/2 φραπε μετριο
μεσ-- 1/2 τοστ τυρι-γαλοπουλα
απ-- μια χουφτα πατατακια διαίτης
βρ-- 1/2 μπιφτεκι και ενα μικρο κομματακι φετα
σημερα:
π-- 1/2 τοστ τυρι -γαλοπουλα
δεκ-- 1 κουλουρακι κανέλας και 1/2 φρεντο μετριο
μεσ-- τπτ ( έκανα δουλειες και ξέχασα)
απ-- 1 φ.τυρι τοστ
βρ-- 1/2 μπιφτεκι, 2 φετακια ντοματα και 1/2 δαχτυλο φετα
bmi κάτω του 25 !!! κλινικά οί κίνδυνοι που ελωχεύουν όντας υπερβαρη- παχυσαρκη έχουν εξαλειφθεί ...!! αντε για τελευταια 5 και ίσως και παραπάνω θα δω αναλογα πως θα είμαι. Δεν ξέρω γιατι μου έχει κολλήσει το 65 στο μυαλό. Θα φάω ξύλο στο τελος το βλέπω ( απο την Ειρήνη -διαιτολογος). κραξτε ελεύθερα.
Eυχαριστώ Κατερινάκι! Σε λίγο καιρό θα γιορτάσουμε και το 6άρακι σου!
π- γάλα και δημητριακά
δ- μια φέτα γαλοπούλα βραστή
μ- ενα μπουτάκι κοτόπουλο και δυο πατατούλες μίνι
α- μια χούφτα φυστίκια και ένα παγωτίνι
β- μισό καλαμάκι χοιρινό
:P
Μπράβο και στις δύο! Katie για το φυσιολογικό πλέον ΔΜΣ και Γιώτα για το 8αράκι!
ευχαριστω και στα δικά σου welldah!!Quote:
Originally posted by welldah
Μπράβο και στις δύο! Katie για το φυσιολογικό πλέον ΔΜΣ και Γιώτα για το 8αράκι!
[quote]Originally posted by *Katie
θενκς ντιαρ!Quote:
Originally posted by welldah
Hello σας.
Χτες:
Πρωί: 1 ασπράδι αυγού με λίγη φρυγανιά.
Μεσημέρι: λίγη τσιπούρα με πατάτα και 1 πηρουνιά σαλάτα.
Απόγευμα: Ένα χυμό ανάμικτο φυσικό.
Βράδυ: Λίγο γιαούρτι με ακτινίδιο.
Σήμερα:
π- γάλα με δημητριακά
δ- μια μπάρα δημητριακών
μ- ντάκο (παξιμαδάκι+φέτα+ντομάτα)
α- ένα παγωτίνι (ντροπή μου, δεύτερο σε δυο συνεχόμενες μέρες)
β- δυο-τρεις μπουκιές χοιρινό
Ένιωσα την ανάγκη για παγωτό και την ικανοποίησα τις δυο τελεταίες μέρες. Ελπίζω να έπραξα σωστά..
σημερα
π-- 1/2 φλ.γαλα και 2 κσ δημητριακα και βρωμη
δεκ- 1 τοστ γαλοπουλα-τυρι
μεσ-- 65γρ μπιφτεκι και 40γρ φετα
απ-- 2 κ.σ. παγωτο κρεμα και 4 ξηρους καρπους
βρ-- 4 πηρουνιες μακαρονια με 20 γρ φετα
Γιώτα και εμενα μου μοιρισε το παγωτο αν και δεν ειμαι του παγωτου. ευτυχως με λιγο την έβγαλα καθαρη...
καλως τον Παρη με την 50αρα του! μπραβο ρε θηριο!!! η ουρα εχει μεινει μονο. Πως πας απο χαλαρωση?
καλημερα σε ολους κ απο μενα
αυτες τις μερες ξεκιναω με φρουτα...κατι με χει πιασει με τα φρουτα...καποια βιταμινη θα μου λειπει μαλλον, παντως οταν προσπαθω να φαω νεκταρινια ψιλοαγουρα δε καταφερνω ουτε ενα ολοκληρο!
gilie, μήλα μπορείς να φας? Εμένα προς το παρόν με βαραίνουν αφάνταστα, όπως και τα σταφύλια...
ουτε μηλα, σταφιλια ναι τρωω...ε οχι πολλα! ουτε συκα πολλα μπορω...αλλα ενα φτανει για να παρεις την γευση! ;)
Γιώτα μου τι ωραίο 8αράκι είναι αυτό που βλέπω!μπράβο!άντε και σε κατώτερα,μας περιμένει το 7 ;)
Τα σταφύλια τα ξεφλουδίζετε κορίτσια ή δεν υπάρχει θέμα με τις φλούδες?εμένα μου απαγόρεψε τα σταφύλια ο ντόκτορ γιατί παχαίνουν :(