Οχι δεν τα εχω αναφερει αλλου.:P
ειμαι 1.73
28 χρονων....
και κιλά....το τριψηφιο νουμερο που αναφερει το τικερακι μου :no::rolleyes:
Printable View
Οχι δεν τα εχω αναφερει αλλου.:P
ειμαι 1.73
28 χρονων....
και κιλά....το τριψηφιο νουμερο που αναφερει το τικερακι μου :no::rolleyes:
α,εισαι ψηλη,μια χαρα!αν το παρεις αποφαση θα τα πας πολυ καλα,αρκει να μην τα παρατας ακομη και οταν απογοητευεσαι.
τα ξερεις!:smirk::starhit:
σημερινο μενου:
~1 ΦΥΣΙΚΟΣ ΧΥΜΟΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ 150
~2 ΒΡΑΣΤΑ ΑΥΓΑ ΚΑΙ 2 ΡΥΖΟΓΚΟΦΡΕΤΕΣ+1 ΚΓΛ ΒΙΤΑΜ ΛΑΙΤ+2 ΚΓΛ ΜΕΛΙ 305
~ΣΑΛΑΤΑ:ΜΑΡΟΥΛΙ,70ΓΡ ΚΟΝΣ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ,105 ΓΡ ΓΑΡΙΔΕΣ ΒΡΑΣΤΕΣ,2 ΚΣ ΜΑΓΙΟΝ ΕΧΤΡΑ ΛΑΙΤ 3% 255
~2 ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ+1 ΠΑΤΑΤΑ ΑΛΑ ΤΗΓΑΝΙΤΗ ΜΕ 1 ΚΓΛ ΛΑΔΙ 450(ψηνονται!)
συνολο:1160
αυτα τα ολιγα,σαλατα βαριεμαι να ετοιμασω...και με ποναει και το στομαχι μου,αν και δε δουλευα σημερα,μαλλον ειμαι εργασιομανης και δεν το εχω καταλαβει..;);)
σημερα ξυπνησα πρωι πρωι,μαλλον ξεκουραστηκα αρκετα χθες και δε ζυγιστηκα!
αυριο κλασσικα, οπως καθε Κυριακη ή αλλιως Δευτερα αν αποψε βγω παλι και πιω τον αμπακουλα παλι.θα δω..
η καινουρια μερα με βρισκει προβληματισμενη...δεν ξερω απλα τι να κανω για να διατηρηθω στα 50,αν συνεχισω το τροπαρι 1200 σε ενα μηνα θα εχω χασει κι αλλο λογικα,αν το αυξησω στις 1400 φοβαμαι οτι δεν θα διατηρησω τα 50 κιλα.
λογικα δεν θα εχω θεμα με τις 1400 αλλα με πιανει μια μ@λακια και το φοβαμαι...
δεν ξερω τι φοβαμαι πραγματικα...
1300 μηπως...??
καμια καλη ιδεα?????????:puzzled:
:puzzled:
το χειροτερο που μπορει να μου συμβει ειναι αυτο που μου εχει ξανα-συμβει,δηλ να υποτροπιασω!με τη λογικη οτι αφου οκ,με τις 1400 μενω σταθερη(υποθετω) ας φαω και κατι ακομη,και κατι ακομη και λιγο ακομη...
και ξαφνικα τσουπ παλι 52-53 κλπκλπ...
βεβαια τωρα που διαβαζω τι γραφω σκεφτομαι οτι γραφω μαλακιες γιατι αφου μπορω να συγκρατουμε στις 1200 πως ειναι λογικο να μη μπορω να συγκρατηθω στις 1400 που θα εχω πιο πολλες επιλογες?
Θα ανεβω αρχικα στις 1300 να δω τι παιζει και βλεπουμε...
se eyxaristw poly absolute....prospathw na mhn aogohteyomai....alla otan egine tripshfio to noumero h alhtheia einai oti ta eida ligo anapoda k me epiase kathlipsh...dyskoles meres...poly faghto....k etsi apofasisa na koitaksw sto internet gia epembaseis....h alhtheia einai oti eixa ftasei 116....tes pa....neo ksekinhma.....eyxomai apo telos martiou!!!!!!!!!!!!!
Μαρια εχεις αποφασισει να κανεις επεμβαση?
nai...ptyxwsh....:smirk:
ααα,να σου πω την αληθεια δεν ξερω απο αυτα,δεν εχω ασχοληθει!εσυ ξερεις και θα βρεις τον τροπο να τα καταφερεις!
:starhit::starhit:
oute egw eixa idea....k eyxomoun na mhn xreiazotan pote na mathw....allaaaaaa.....................tes pa!!!!!!k pali se eyxaristw poly!!!!!!!me thn bohtheia ou giatrou k tou allou mou eaytoy(ekeinou polu latreyei to psygeio k ethelotyflei mprosta ston kathrefth)ola tha pane kala!!!!!!!!!!!!!!!!
ολα καλα θα πανε!!!!γιατι οχι!!!
ολοι το λατρευουμε το γ@μημενο το ψυγειο αλλα θελω να πιστευω τον εαυτο μας περισσοτερο...
σημερα παρεπιπτοντως θα μαγειρεψω γιγαντες,τους βραζω σε πρωτη φαση...
και πηρα και το περιοδικο πριβενσιον που εχει ενα ματζαφλαρι πρασινο-λαχανι για ασκησεις...
δεν εχω ιδεα πως χρησιμοποιειται ή πως λεγεται για να ψαξω...
ξερει κανεις???
και ο Θεος μαζι μου......:bigsmile:
θα το κανω απο αυριο για να εχω ζυγιστει και να ξερω ακριβως!
τελικα ξερει κανεις για το λαχανι αυτο περιεργο οραγνο????????????????
σημερα:
~2 ΒΡΑΣΤΑ ΑΥΓΑ+1 ΚΡΙΣΠΙΣ 245
~ΓΙΓΑΝΤΕΣ +60 ΓΡ ΜΙΝΛΕΡ ΕΝ ΛΕΥΚΩ 600
~130 ΓΡ ΚΟΝΣΕΡΒΑ ΑΝΑΝΑ ΣΕ ΦΥΣΙΚΟ ΧΥΜΟ 90
~4 ΡΥΖΟΓΚΟΦΡ+4 ΚΓΛ DIROLO SPR+2 Φ.ΧΟΙΡ ΟΜΟΠΛ+2Φ ΤΥΡΙ ΛΑΙΤ 310
1245 συνολο και αποψε δεν θα βγω λεω,εκτος αν αναθεωρησω αργοτερα..
Εχει μεσα ντιβιντι κ σου το δειχνειQuote:
Originally posted by absolute
ολα καλα θα πανε!!!!γιατι οχι!!!
ολοι το λατρευουμε το γ@μημενο το ψυγειο αλλα θελω να πιστευω τον εαυτο μας περισσοτερο...
σημερα παρεπιπτοντως θα μαγειρεψω γιγαντες,τους βραζω σε πρωτη φαση...
και πηρα και το περιοδικο πριβενσιον που εχει ενα ματζαφλαρι πρασινο-λαχανι για ασκησεις...
δεν εχω ιδεα πως χρησιμοποιειται ή πως λεγεται για να ψαξω...
ξερει κανεις???
προλαβα τη διαφημιση εντελως στο τελος... αλλα ΑΝ ειναι αυτο που καταλαβα (με καθε επιφυλαξη μιλαω) νομιζω οτι ειναι κατι σα δισκος, ανεβαινεις πανω κ στριβεις το σωμα σου δεξια-αριστερα απο τη μεση κ κατω .