κ εγω στο πρωτο, κ εγω στο δευτερο, κ ειμαι στη δουλεια οπου δεν εχω δουλεια κ νυσταζω ελεεινα!!!
Printable View
κ εγω στο πρωτο, κ εγω στο δευτερο, κ ειμαι στη δουλεια οπου δεν εχω δουλεια κ νυσταζω ελεεινα!!!
Καλημέρα.... Σκέφτομαι ότι το σπίτι είναι σαν να έχει βομβαρδιστεί..... μόλις έδιωξα τους αντρες μου και δεν ξέρω από πού να ξεκινήσω και πού να τελειώσω.... HELPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP!!!!!!!
σκέφτομαι πόσα έχω να διαβάσω στις διακοπές κ οτι λογικά τα μισά θα διαβάσω(κι αυτό ευτύχημα είναι)
και οτι δε μπορώ να κοιηθώ.. τα σκέφτομαι όλα αυτά, αγχώνομαι κ δε μου κολλάει ύπνος..
σκέφτομαι επίσης οτι πρέπει να μπαίνω λιγότερο στο ίντερνετ... αυτές τις μέρες που κάθομαι μέσα μπαίνω για λίγο στο ιντερνετ κ δε ξεκολλάω. :grind:
πρέπει να κοιμηθώ.. δε΄πάει άλλο.. άγχος, σκέψεις..:mad:
το μονο καλό που σκέφτομαι είναι οτι έρχεται ο φίλος μου σε 3 μέρες κ τότε είναι που δε θα μπορώ να διαβάσω:fake sniffle:
σημερα πετυχα τα ρεβυθια!
καληνυχτα συμφορουμακια!
αχ κ ποσο μ αρεσουν τα ρεβυθια!!
καληνυχτα κλικλικω :P
Oτι θελω να παρω αυτες τις μποτουλες http://www.natureshop.com/Products/p...ProductID=1306 και 1ον δεν αρεσουν σχεδον σε κανεναν και 2ον δεν εχω τα λεφτααα :'(
Eδω δεν εχω τα 39 να παρω την απομιμηση :P
Eλα ρεεε :(
Ειναι γλυκουλες και κρατανε τα ποδαρακια ζεστα!!
αν παρεις την απομιμηση , εμενα μπορει να μου χαζο-αρεσουν!!!
αν πας κ δωσεις τοσα λεφτα, χανω πασα ιδεα!!! :p
k εγω..:thumbdown:Quote:
Originally posted by eleni1201
Είμαι μάλλον με όλους τους άλλους που δεν τους αρέσεουν...:bouncy::dork:
αλλά οnelife.. υπάρχουν πολλά άτομα που τους αρέσουν..
πχ η αδερφή μου! και τα είδα κ σε 2 κοπέλες στη σχολή μου.
Αλλά γιατί να πληρώσεις τόσα?
Υπάρχουν και πιο φθηνά. Πολύ ακριβά παντως..
Απο προπερσι τις ζαχαριαζω που τις εβλεπα στο ιντερνετ και τοτε δν τα φορουσε καμια..Μονο περυσι αντε 1-2 να ειχα δει και φετος εχει γινει σουπα αυτη η μποτα!
Απλα ειναι τοσο ακριβη γιατι ειναι το δερμα απο προβατο ενω οι αλλες ειναι συνθετικες και μυριζουν τα ποδια!
α... πάρε αυτές που μυρίζουν και πάρε και ένα αποσμητικό ποδιών
χαχα.. αστιεύομαι :lol:
Μωρε καλα τα λες εσυ :P
:thumbup::yes::tumble:Quote:
Originally posted by Ciciliana
α... πάρε αυτές που μυρίζουν και πάρε και ένα αποσμητικό ποδιών
χαχα.. αστιεύομαι :lol:
σκέφτομαι συνέχεια το αγόρι μου...
νιωθω όχι απλά ερωτευμένη αλλά ερωτοβαρεμένη για τα καλά , αλλά μ'αρέσει................αχ!