Το ψηνεις σε προθερμασμενο φουρνο και στους 180 το εχω ξαναγραψει για περιπου μιση ωρα κ αντε λιγο παραπανω ελαχιστα.Η βρωμη δε θα ειναι πολυ μια λεπτη στρωση!
Printable View
Το ψηνεις σε προθερμασμενο φουρνο και στους 180 το εχω ξαναγραψει για περιπου μιση ωρα κ αντε λιγο παραπανω ελαχιστα.Η βρωμη δε θα ειναι πολυ μια λεπτη στρωση!
Γουανοφα θα σε βγαλω απο το σηριαλ και θα μεινεις και χωρις γκομενο!Quote:
Originally posted by onelifeonechance
Τα λεφτα μας πισω κυρια λεσσινγκ!!!
http://www.sintagespareas.gr/sintage...lata-lait.html
θα το φτιαξω αυριο με σκουρο ρυζι και μαλλον με γαριδες(κατεψυγμενες).φαιν� �ται καλοο!
ακυρο το μαγειρεμα,θα παω για καφε και μετα βλεπουμε!αλλα θα φτιαξω μια τονοσαλατα με πολλα λαχανικα και με καλαμποκι κονσερβας στα γρηγορα για να μην ξελιγωθω γιατι δεν ξερω τι ωρα θα γυρισω σπιτι!
το ξαναεφτιαξα για βραδυνο,και εβαλα και ντοματα και ψηθηκαν ολα μαζι(1 ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙ,65ΓΡ ΜΙΛΝΕΡ,1/2 ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΙΠΕΡΙΑ,ΚΟΚΚΙΝΗ ΠΙΠΕΡΙΑ,1/2 ΝΤΟΜΑΤΑ,100 ΓΡ ΚΑΛΑΜΑΚΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ 1,1%,2 ΚΓΛ ΛΑΔΙ),400 θερμιδες ολα και πολυ υγειηνο και πολυΧΟΡΤΑΣΤΙΚΟ!Quote:
Originally posted by absolute
εφτιαξα αυτο: http://www.sintagespareas.gr/sintage...a-me-feta.html
με τυρι μιλνερ εν λευκω και 2 κγλ λαδι και βγηκε φανταστικο λεμεε!
το εβγαλα φωτο και δεν γινεται το upload...τι φταιει???
δεν ξερω αν θυμαστε τις εντελως αποτυχημενες προσπαθειες μου να πετυχω μια ρημαδοφασολαδα.
σημερα ομως πετυχεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!
φασολια
καροτα
ντοματες
απειροελαχιστο σελινο, μουχε τελειωσει........
κοκκινη πιπερια
λιγο σκορδολαδο
αλατι
πιπερι
θυμαρι
ΚΑΝΕΛΛΑ
αααααααααααα!!!
εβαλες κ φασολια στα καροτα?
δεν χα σκεφτει ποτε!
πολυ πρωτοτυπο !!!
ωραια φαινονται κλικλικω :P
Μπραβο κ καλη ορεξη :)
click τελεια φαινεται!!!
ε τελικα τη πετυχες!!
αληθεια δε σας πειραζουν τα φασολια??:rolleyes:
οχι και μου χε κανει εντυπωση κιολας. νομιζα οτι θα ειχα τις γνωστες παρενεργειες :P
smart, οντως τα φασολια χαθηκαν με τοσο καροτο :P
μ.. τυχαιρη!!
εμενα μεχρι τα 20 δε με πειραζαν.... μετα τι επαθα...(δε ξερω τι) και με πειραζουν...τσ..
μ'αρεσαν τα φασολια, αλλα το γυρισα στα ρεβυθια που δεν ετρωγα παλια
ειχε γραψει η sabe να βαζουμε 1 κουταλια μουσταρδα σκονη εκει που τα αφηνουμε να φουσκωσουν, για να μην εχουμε τη συγκεκριμενη παρενεργεια.
εγω το ξεχασα να βαλω................:crazy:
ω...... καλο!! thanks, θα τ πω στη μητερα μ...
Λέω να δοκιμάσω μια κολοκυθόπιτα ή κολοκυθοκεφτέδες.
Θα βράσω πρώτα το κολοκύθι λίγο να μαλακώσει και θα το βάλω στο μούλτι. Θα βάλω αυγό, λίγο λάδι, αλάτι πιπερί, δυόσμο, λίγο σκόρδο γιατί μου αρέσει και ή αλεύρι ή φρυγανιά τριμένη. Επίσης θα βάλω κρεμμυδάκι ξερό και χλωρό και σκέφτομαι να βάλω και μπρόκολο βραστό.
Αν τους κάνω κεφτέδες θα τους ψήσω στον φούρνο σε αντικολητικό, αν το κάνω πίτα θα βάλω πάνω κάτω βρώμη και θα το απλώσω.
Τους κεφτέδες τους κανονικους έτσι τους κάνω απλά τους βάζω και λίγο στο τηγάνι να ροδίσουν με λίγο λάδι και βγαίνουν πεντανόστιμοι.
Επίσης σκέφτομαι σουφλέ κουνουπιδιού τώρα που είναι ακόμα η εποχή του.
Βράζω το κουνουπίδι και 2 -3 πατάτες.
Στρώνω ένα πυρέξ με το κουνουπίδι σε μπουκετάκια και το αλατίζω. Τις πατάτες τις κάνω ελαφρύ πουρέ με νερό, γάλα ελαφρύ και 1κ. βιτάμ. αλάτι, πιπερί και ότι άλλο μυρωδικό θέλετε. Ρίχνουμε τον πουρέ πάνω από το κουνουπίδι. Απο πάνω προσθέτουμε τυρί με χαμηλά λιπαρά τριμμένο περίπου 100 γραμμάρια είναι αρκετά για μένα.
Το βάζω στο φούρνο να ροδίσει και είναι έτοιμο.
Αυτές οι ποσότητες φτάνουν για εμένα και τον Τάσο να φάμε μεσημέρι βράδυ. Δηλαδή 4 άτομα.
λοιπον για βολικα καροτα προτεινω τα baby carrots απο καρφουρ. ουτε καθαρισμα ουτε τιποτε. κατεψυγμενα ειναι, καθαρισμενα ειναι και μαλακωνουν πολυ μα πολυ γρηγορα!Quote:
Originally posted by click
δεν ξερω αν θυμαστε τις εντελως αποτυχημενες προσπαθειες μου να πετυχω μια ρημαδοφασολαδα.
σημερα ομως πετυχεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!
φασολια
καροτα
ντοματες
απειροελαχιστο σελινο, μουχε τελειωσει........
κοκκινη πιπερια
λιγο σκορδολαδο
αλατι
πιπερι
θυμαρι
ΚΑΝΕΛΛΑ
κανελα και ψωμι δοκιμασες κλικ? τι μαγειρευεις τοσα φαγητα? κανελα με κανελα κανε την επομενη φορα!