να χαιρεσαι τον αντρουλη σου!!!!
Printable View
να χαιρεσαι τον αντρουλη σου!!!!
Πωλινάκι χαίρομαι πολύ που είσαι καλύτερα! Σιγά σιγά θα επανακτήσεις τη δύναμή σου - μη σου πω ότι θα αποκτήσεις πολύ περισσότερη! Να είσαι καλά εσύ, ο σύζυγός σου και το παιδάκι σου!
Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια!!!! Του άρεσε πολύ η έκπληξη!!!!! Κάλεσα και 2 φίλους του έτσι για να μην είναι από την δικιά μου την μεριά οι καλεσμένοι!
ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ.....ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΜΑ ΠΑΝΤΑ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ.......:love::thumbup::love:
πως πας πωλινακι μου? χθες εβλεπα μια κοπελα στην τατιανα που απο 174 κιλα πηγε 74 και σας σκεφτομουν ολες τις σλιβατες...
Καλημέρα κοριτσάρες μου.
Δεν ξέρω γιατί, αλλά από τότε που έκανα την επέμβαση με κρατάει μια υπνηλία άλο πράγμα!!!! Τώρα ξύπνησα!!!!
Μαρία μου σε ευχαριστώ πολύ!!! Πως τα πας εσύ? όλα έτοιμα για αυριο? Η επέμβαση θα είναι αύριο ή η εισαγωγή θα είναι αυριο? Για δώσε λεπτομέρειες!
μπαντ μου μια χαρά τα πάω δόξα τον θεό.
καλημέρες!!! πώς πανε οι υπνηλίες???? τα πονάκια???
Καλημέρα!!!!
Οι υπνηλίες συνεχίζονται, και πρέπει να βρω τρόπο να τις συμμαζέψω..... Τα πονάκια έχουν φύγει, εκτός από ένα ελαφρύ πονάκι που νιώθω μερικές φορές στον όμω αλλά ΄θα περάσει και αυτό. Σταμάτισα να πέρνω calpol και nurofen γιατί δεν είχα και τους φοβερούς πόνουν πια.
Τώρα, από θέμα διατροφής χάλια. Δεν μπορώ να τρώω ανά 3ωρο όπως πρέπει. Προτιμώ να πιώ κάτι παρά να φάω. Νιώθω συνεχώς διψασμένη.... Η μαμά μου έχει πάθει απόγνωση που δεν τρώω τίποτα και φωνάζει. Και με το δίκιο της. Εκατσε και διάβασε το μενού αυτής της βδομάδας και είπε πως σήμερα θα μου φτιάξει κολοκυθάκια να φάω με λαδάκι και λεμόνι και της έδωσα λεφτά να πάει να πάρει ψάρι να κάνουμε στα κάρβουνα αύριο. Λατρεύω το ψάρι στα κάρβουνα και έτσι θα φάω σίγουρα αύριο!!!!
Χτές όλη μέρα ήπια 1 φλ γάλα, μια τσιμπιά κοτόπουλο με 2 κουταλιές πουρέ και 1 κουταλίτσα από την κρέμα διαβητικών που είχε η τούρτα...... Δεν πάω καθόλου καλά...... Πρέπει να βάλω ένα πρόγραμμα αλλά δεν ξέρω πως.......
Κοριτσάκι μου ένα θα σου πω: πρόσεχε γιατι μην ξεχανας ότι το κορμί σου είναι καταπονημένο από την επέμβαση... Προσπαθησε να ακολουθήσεις το προγραμμα γιατί αλλιως θα μεινεις στον τόπο και μετά δεν θα μπορείς να συμμαζευτείς... και εγω όταν μου είπε η διατροφόλόγος ότι πρέπει να τρώω ανα τριωρο της είπα ότι δεν υπάρχει περίπτωση... σιγα σιγα όμως με πολύ προσπαθεια και ξυπνητηρια (για να το θυμαμαι) μετά από 18 μέρες τα καταφέρνω καλα... περιμένω νέα σου!!! ποτε και τι έφαγες!!!
φιλια πολλά
Ναι κούκλα μου, και εγώ όταν ήμουνα με το πάλιό μου στομάχι τα κατάφερνα. Αλλά τώρα υπάρχει ο κανόνας "δεν πείνουμε υγρά μισή ώρα πρίν και μια ώρα μετά το φαγητό". δεν το αντέχω να τρώω ανά τρίωρο και να μένω δυψασμένη.
Ας μου πει κάπιος πως τα κατάφερνε με αυτό τον κανόνα....
δεν θα σου πω ότι καταλαβάινω γιατί δεν είμαι στην θέση σου. προσπαθησε το όμως για το καλό σου! τωρα θα κολήσεις που εφτασες στην ουρα?????? :crazy:
υπομονη πωλινακι!!
ουφ....
Κοντέβουν τα γενέθλιά μου και αποφάσισα πως θα φτιάξω μόνη μου την τούρτα μου!!!!!! Δέχομαι ιδέες για σχέδιο καθώς και φωτογραφίες αν έχετε για ιδέες!!!!!
θες παιδική??? ή θες σοβαρα πραγματα????
Θέλω ότι και να είναι εκτώς από βυζιά και κώλους :P:P:P:P:P