Σε ευχαριστώ aggelaki ακομα προπονουμε στις τριαδες και δυαδες ......
Printable View
Σε ευχαριστώ aggelaki ακομα προπονουμε στις τριαδες και δυαδες ......
Απαραίτητο Alma Libre είναι το φρούτο γιαυτό και καμιά φορά το λέμε φρουτοσνακ :)
Οπότε να έχεις το νου σου να τρως ένα φρούτο φρέσκο ή μερικά αποξηραμένα και κάτι ακόμη σε σύνθετο υδατάνθρακα. Οι ριζογκορφρέτες είναι μια χαρά και οι ξηροί καρποί είναι σούπερ και το γιαουρτάκι επίσης αλλά ειδικά στο γιαούρτι επειδή είναι πρωτείνη και όχι υδατάνθρακας ρίξε και μερικά αμύγδαλα για τα είναι ολοκληρωμένο (μικρή τριάδα αντί για δυάδα). Η ιδέα είναι ότι την πρωτεΐνη (γιαούρτι, τυρί) κανονικά στα σνακ δεν την χρειαζόμαστε αλλά αν την επιθυμούμε εννοείται πως μπορούμε να την βάζουμε στον σνακ μας απλά θα πρέπει να την συνδυάζουμε με υδατάνθρακα όχι απαραίτητα σύνθετο και φρούτο απαραίτητα και να κάνουμε μικρές τριάδες.
Κατά τα άλλα follow your heart! :starhit:
Eli σε ευχαριστω ξεκαθαρισα πολυ καλα με αυτα που εγραψες την δυαδα!!
κορίτσια έχω μέρες να γράψω μιας κ δεν έχω καθόλου διάθεση να ακολουθήσω σωστή διατροφή:grind:
Elaki είδες τι κάνει η σωστή διατροφή? ολοι αρρωστήσανε εκτός από εσένα!!!!
aggelaki κ εγώ αυτό θέλω να τρώω σωστά κ υγιεινά, χωρίς να επηρεάζομαι από εξωγενείς παράγοντες!
Καλή δύναμη σ΄ όλες!
Ελενάκι μου μην το αφήνεις, αν προσπαθήσεις λίγο θα νιώσεις καλύτερα μην αφήνεις τις καταστάσεις στην ζωή σου να σου ορίζουν την διατροφή σου όσο μπορείς. Στο κάτω κάτω αυτή η διατροφή θα σου ανεβάσει την διάθεση και την ενέργεια οπότε ότι δυσάρεστο συμβαίνει θα το αντιμετωπίσεις καλύτερα ;)
Εγώ είμαι πολύ υπερήφανη απόψε και είπα να πω την χαρά μου! Έκανα μία τηγανιά πατάτες νααα για τον άντρα μου που είναι αρρωστούλης και μου έκανε παραγγελιά και επειδή θέλω αυτές τις μέρες να προσέξω λίγο παραπάνω δεν τις άγγιξα καν! Σημειωτέον ότι είμαι τζάνκι με τις τηγανιτές πατάτες τις λατρεύω! Και συγκρατήθηκα χωρίς να καταπιεστώ, απλά αποφάσισα να πειθαρχήσω κάτι που γενικά δεν μου αρέσει καθόλου στο φαγητό και μου βγάζει πολύ αντιδραστικές συμπεριφορές. Απόψε όμως μου βγήκε τόσο καλά και άνετα που ούτε και εγώ δεν το πιστεύω!!!:o
Καλά δεν νομίζωωω γιατί έχω αρρωστήσει τόσες φορές από την αρχή του χειμώνα όσες δεν αρρώστησα μαζεμένα τα προηγούμενα τρία χρόνια! Αφού κάνω πλάκα καμιά φορά και λέω τώρα που δεν έχω δουλειά βρήκα ακόμη και χρόνο να αρρωστήσω και του έδωσα να καταλάβει! :lol:Quote:
Originally posted by break
Elaki είδες τι κάνει η σωστή διατροφή? ολοι αρρωστήσανε εκτός από εσένα!!!!
Πάντως φτου φτου προς το παρόν φαίνεται ότι θα την σκαπουλάρω...
Εγω παλι μαλωσα με τη μαννα μου κ μετα τον καυγα παραγγειλα μια τεραστα πιτσα που την εφαγα ολη.Ειχα τοση αναγκη παρηγοριας κ δεν ευρισκα που αλλου να στραφω!!!Τι εχετε να πεςιτε γιαυτο;:(
την αλλη φορα που θα τσακωθεις με την μανα σου ελα σπιτι για καφε και ξεσπασε σε μενα lessing μου .............
Quote:
Originally posted by Eli
Εγώ είμαι πολύ υπερήφανη απόψε και είπα να πω την χαρά μου! Έκανα μία τηγανιά πατάτες νααα για τον άντρα μου που είναι αρρωστούλης και μου έκανε παραγγελιά και επειδή θέλω αυτές τις μέρες να προσέξω λίγο παραπάνω δεν τις άγγιξα καν! Σημειωτέον ότι είμαι τζάνκι με τις τηγανιτές πατάτες τις λατρεύω! Και συγκρατήθηκα χωρίς να καταπιεστώ, απλά αποφάσισα να πειθαρχήσω κάτι που γενικά δεν μου αρέσει καθόλου στο φαγητό και μου βγάζει πολύ αντιδραστικές συμπεριφορές. Απόψε όμως μου βγήκε τόσο καλά και άνετα που ούτε και εγώ δεν το πιστεύω!!!:o
:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thum bup:
Α ρε Αλμα κριμα που εισαι μακρυα...Quote:
Originally posted by Alma libre
την αλλη φορα που θα τσακωθεις με την μανα σου ελα σπιτι για καφε και ξεσπασε σε μενα lessing μου .............
γιατι δε μας πηρες τηλ?
αλλωστε, δεν πειραζει κ τοσο για την πιτσα.... αρκει να μη μαλωνεις καθε μερα με τη μανα σου :P
Καλημερα κουκλες! Τα χθεσινα μου
08 00 νερο+σπιρουλινα (παρεπιπτοντως η σπιρουλινα εκτος απο θρεπτικη ειναι κατα της βουλιμιας!
+ 1 τσαι
08 50 1 ροδι + γιαουρτι αρκετο, καμια 350 γρ + ψωμι εσσαιων ( το οποιο ειναι σιταρι ολοκληρο, φυτρωμενο και μετα ψημενο , ιδιαιτερα ευπεπτο, με πολυ μεγαλυτερη θρεπτικη αξια απο το αλευρι σε βιταμινες και ενζυμα και χαμηλους υδατανθρακες! ειναι και πεντανοστιμο!! γλυκιζει κιολας και δεν θελει καν πολυ μελι!)
τρεξιμο κανα 20λεπτο
12 15 250ml κεφιρ+goji berries
15 00 φακη κοκκινη με αγριο ρυζι ( μαυρο ειναι) και τζιντζερ ( πιο ευπεπτη απο την κλασικη φακη, και γινεται και στο μισο χρονο! το αποτελεσμα ειναι σαν φαβα! σε οσες αρεσει ας τη δοκιμασουνε, εγω πλεον τρωω σχεδον παντα απο αυτην!)
+σπανακι σαλατα+ μανιταρια ωμα
+1 κριτσινι
17 00 1 τσαι
17 45 κεφιρ + 2 λιγο γιαουρτι + 1 βασιλικο χουρμα (Τόόό ΓΛΥΚΟ!) + goji berries
21 30 1 μπουκια απο τοστ αλλουνου με κασερι, τυρι και αυγο (ισα που δοκιμασα για να μη λενε και δεν μου αρεσε..)
22 10 λιγο απτο μεσημεριανο + 5 ντοματινια + 1 μπουκια ψωμι εσσαιων + 1 κουταλακι cottage
23 30 1 τσαι!
Καλα Ελι μου μπραβο σου!!!
Οσο για σενα lessing μου, σημερα μην λιμοκτονησεις, ουτε να φας τα παντα επειδη το "χαλασες" χθες. Δεν πειραζει καθολου,απλα σημερα κανε 5 γευματακια οσο μπορεις πιο ελαφρια. Ενας καλος τροπος να μην ξεσπαμε στο φαι αν ειμαστε τσατισμενες ειναι να κανουμε ενα μπανακι η μια βολτα γυρω απο το σπιτι..
ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΜΕΡΑ!!!
Καλημεριζω τα όμορφα κορίτσια.
Αρχηγέ Eli ζεις ζεις εσύ μας οδηγείς. Αυτα ειναι. Να βλεπουμε τα αγαπημενα μας φαγητα και να λεμε και οχι και να μη μας πειράζει και απο πάνω. Ειμαστε πολύ μπροστά λέμε. χαχαχα. Ελα αρχηγε περιμενουμε εναγωνιως το σημερινό μάθημα. Μην εγακταλειπεις το λαό σου έτσι. Αντε γιατι ειμαι και αρρωστούλα και θα ανεβάσω πυρετό.
Αggelaki κουκλα καλώς ήρθες στην παρεούλα μας. Χαιρομαι να διαβαζω οτι εχεις βαλει σε ενα προγραμμα τη διατροφή σου. Ωραια πράγματα διαβαζω. Μακάρι κοπελα μου να ανταμειφθούμε και να δουμε ασπρη ή μαλλον κόκκινη ημέρα.
Lessing φιλεναδα συνεννοημένες ήμασταν? Εριξα και εγω προχτες ενα καυγά μα τι καυγά. Μιλάμε για εμφύλιο πόλεμο. Και να ρε διάολε εκεινη την ωρα το πρωτο κωλόπραγμα που θα σκεφτείς είναι οτι θες καπου να ξεσπάσεις, κατι να χαρεις. Που που που? Στο γαμωφαγητό φυσικά. Εκεινη τη στιγμη που μαλωνα σκεφτομουνα οτι ήθελα να βουτήξω το κεφάλι μου σε ενα μπωλ ζάχαρης, ονειρευομουνα γλυκα, γλυκά γλυκά. Ευτυχως ο καυγάς ήρθε σε μια ώρα που συνηθως πάω γυμναστήριο οπότε πήρα την τσαντούλα μου και την εκανα αλλιως δε θα το χα γλιτώσει.
Παντως και εγω αυτες τις μέρες εχω "ορεξη" για παρασπονδία" Δεν ειναι οτι δε με ικανοποιει η διατροφη που κανω αλλά στερουμαι τωρα μη λεμε μαλακίες. Θελω γλυκοοοοοοοοοοοοοοοοο. Αλλα να φαω γλυκό οχι να φαω 2 μπουκιές για να λεω οτι έφαγα.
Lessing οτι έγινε έγινε. Σημερα ειναι μια άλλη μερα. Τετοιες στιγμές πάντα θα υπάρχουν. Με ή χωρίς καυγάδες. Τι να κανουμε τωρα στρατιωτάκια δε μπορούμε να μαστε καθε μέρα.
Ενταξει μπορει η μέθοδος των διάδων και των τριάδων απο ολες τις διατροφές να αποτελεί την πιο προσιτή σε μας και να μας χορταινει αλλά μην τρελαθούμε κιολας παιδιά δε γινεται απλά δε γινεται μερα νύχτα να σαι σε πρόγραμμα. Εχουμε και ζωή και το λέει καποια που το ειχε ξεχασει για καιρό αυτό.
Τα χτεσινά μου. Αρχηγέ διαβασε
Πρωινό: 2 φρυγανιές με βιτάμ και μέλι, 1/2 φλυτζάνι γαλα (δεν πήγαινε και πολύ κάτω αλλά μη χαλάσω την τριάδα), 1 ποτήρι χυμός
Δεκατιανό: 1 πορτοκάλι και 5-6 αμύγδαλα
Μεσημεριανό: Λοιπον το χτεσινό μου μεσημεριανό δε με ικανοποιησε. Δε με ικανοποιησε οχι γιατι δεν το απόλαυσα αλλά γιατι μετά απο μια ωρα το πολύ πείναγα σαν λύκος και απορω γιατι ήταν φουλ του υδατανθρακα.
Εφαγα λοιπον καστανό ρύζι, 1 κομμάτι εμμενταλ δεν ξερω αν ηταν δάχτυλο μπορει και παλάμη χαχαχα οχι ενταξει ενα μικρό κομματι, σαλάτα μαρούλι και ενα εξτραδακι μια φετα ψωμάκι. Με καλουσε ζεστο ζεστό οπως ήτανε. Και παρολα αυτα πειναγα γιατι?
Απόγευμα: 1 αχλάδι και 20 γρ παστέλι, καφές
Βράδυ: Γιαούρτι με φρούτα, καρύδια και μέλι
μαρια ισως χρειαζοσουν περισσοτερο πρωτεϊνη στο μεσημεριανο :)
εγω:
-γαλα+δημητριακα+1κ.σ. σταφιδες
-1 μπανανα+μπαρα δημητριακων
-καρυδια+σταφιδες
-γαυρος τηγανητος+σαλατα μαρουλι+ λιγο ψωμι + 1 ζελε!!
-καρυδια+σταφιδες (ο,τι πρεπει για τοσο ψοφοκρυο!!)
-1 μπανανα+ γαλα με βρωμη κ γραβιερα τριμμενη !!
καπου 2 ωρες ασκηση!!
ειμαι ικανοποιημενη απο μενα χθες ;)
Μαρακι μου το πρωινο σου μηπως ειναι λιγο?? Εγω παντως δε θα χορταινα..Αρα πεινας και περισοοτερο το μεσημερι. ΟΠως επισης αν δε φαμε καλο μεσημεριανο να μας "πιασει" θα πειναμε πολυ και το απογευμα και το βραδυ..Αφου το θες το γλυκακι να το τρως που κ που, μην το στερεισαι. Επελεξε αυτο που σου αρεσει και απολαυσε το σαν να το τρως 1η φορα! Αν εισαι και με παρεα ακομα καλυτερα, ειναι διπλη η χαρα.. Νομιζω μαζι με λιγο φρουτακι θα ηταν καλυτερο αλλα να μας πει η Eli που τα ξερει καλυτερα..
http://www.ladygreen.gr/ladygreen/be...-te-phuse.html