-
Geia sas paidia kai apo emena!!!!
parakolo8w tis syzhthseis sas kairo twra...kai xwris na to kserete me peisate oti h ptyxwsh einai ayto poy xreiazomai ;)
eimai se lista anamonhs ston eyaggelismo... prwta o theos telos martiou 8a xeiroyrghthw...
diabazw ta apotelesmata sas kai moy dinete elpida kai kouragio....sygxarhthria se olous sas!!!!! :tumble:
-
prospathw na balw k egw ticker...alla kati den kanw swsta!!!!:puzzled:
http://tickers.tickerfactory.com/ezt...Wtt/weight.png
-
-
xixixixixixi...ta katafera me to tickeraki....!!!! elpizw na ta poume syntoma;)
-
Καλησπέρα.Με τον Λαπατσάνη θα την κάνεις ?
-
kalhmera S11!!!! :blush: Nai:tumble:!!!! exw kanei dyo rantebou mazi tou kai einai kataplhktikos anthrwpos!!!!:bouncy: ........
-
καλημερααααα.....:tumble:
τι κάνουν οι πτυχωμένοι?????
υπάρχει κάποιος να μου πει πόσο όμορφα νιώθει τώρα για να πάρω δύναμη και κουράγιο????:shocked2:
-
Kαλημέρα Maria Hope!!!
Με το καλο ολα!!!
Εγω εκλεισα 9μηνο προσφατως και ημουν στα ιδια επιπεδα με εσενα!
Λοιπον... η ζωη μετα....
ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ!
Δεν ειχα ποτε κανενα προβλημα κανενα!!! ποτε παλινδρομησεις ουτε χασιμο διαθεσης - ορεξης κτλ... τρωω λιγοτερο και ειμαι super... βεβαια τα κιλα δεν χανονται οπως με το μανικι αλλα πιο αργα... εγω ειμαι στο -22 αρκετο καιρο τωρα... βεβαια τρωω τα παντα... και τελευταια λιγο περισσοτερο απο πριν. Για να σου δωσω να καταλαβεις, ενω στο 6μηνο ημουν ενταξει με το 1/3 απο ενα σουβλακι, τωρα μπορω να το φαω ολοκληρο! αν βεβαιως σταματησω στα 2/3 ειμαι ΟΚ...
Καντο! το οτι ειναι αναστρεψιμο εμενα μου ηταν πολυ θετικο αν και δεν νομιζω οτι θα ξεπτυχωθω ποτε....δεν θα ηθελα...
Τα κιλα εφυγαν σταδιακα... 8 τον 1ο μηνα και 3 τον 2ο και 1 με 2 απο κει και περα... καλο αυτο για το σωμα απο την μια...
Αν τα καταφερω και παω γυμναστηριο και προσεξω και λιγο τα γλυκακια που τελευτάια τα ξανααναζήτησα, πιστευω οτι θα δω συντομα το 7 μπροστα...
Θα δουμε!
Για οτι θες ειμαστε εδω
Φιλιά
:blush: Δήμητρα
-
αχ......σε ευχαριστωωωωω πολυυυυυυυ που απαντησες!!!!!
την επομενη του χειρουργειου πως ησουν?????
-
Να προσθεσω και το αλλο!!!
Το πως με βλεπει ο κοσμος που με ηξερε τα τελευταια 4 χρονια... ξανα!!!
Γινεται χαμος!!! Μου λενε ακομα, πως δεν πρεπει να χασω αλλο γιατι ειμαι στα καλυτερα μου!!! ακου να δεις!!!
προσωπο, σωμα... ολα εχουν ερθει στην θεση τους... Δεν ξεχνω οτι εχω μεγαλη πορεια ακομα... αλλα ψυχολογικά με ανεβαζει πολυ!!!
Ειχε πλακα το γεγονος οτι πηγα να παρω ρουχα στις εκπτωσεις.... Παω λοιπον σε ενα καλο μαγαζι και ψωνιζω 7 μπλουζες σε γραμμη που μου ταιριαζει και κρυβει λιγο την κοιλιτσα που εχει μεινει! Σε ολα τα χρωματα προφανως!!!
Γυριζω σπιτι και τα λεω στον αντρα μου... Μα καλα... λεει : δεν καταλαβαινω γιατι ψωνιζεις απο τωρα.. αφου θα χαθουν και αλλα κιλα... Και απαντω το κορυφαιο... Δεν πειραζει... ουτως ή αλλως αγορασα στις μπουζες το Νο ! ή το medioum
ΧΑΧΑΧΑ!!! (με νουμερα απο 1 εως 5!!!)
και μενει αφωνος!!
καλο?
-
την επομενη του χειρουργειου, εβλεπα Λαμπιρη στο δωματιο καθισμενη οκλαδον με παρεα την αδερφη μου, κουτσομπολευαμε, καναμε βολτες στον διαδρομο, δεν ειχα καθολου ορεξη, επινα μονο αγλυκο τσαι, μου εφερναν ζελε φραουλα και μου φαινοταν παραααα πολυ γλυκο και δεν μου αρεσε οποτε το ετρωγε η αδερφη μου που ισχυριζοταν οτι ειναι νορμαλ.... αρα τα γευστικα μου ειχαν παρει λιγο τις πρωτες μερες... ημουν εξαιρετικά! Γυρισα σπιτι 2 μερες μετα το χειρουργειο, και απλα δεν σηκωνα αγκαλια την κορη μου (4,5 χρ. τοτε) Ο 1ος μηνας περασε σφαιρα, δεν με πειραξε καθολου που ετρωγα σουπιτσες! (κνορ ολες τις γευσεις!!!) και απο την επομενη εβαλα ζελε και γιαουρτάκια στο διαιτολογιο.. Μου ελειπαν πολυ οι σαλατες!! το μαρουλακι και η ντοματουλα! ακου να δεις!!! κλασικα οταν απαγορευεται κατι το ζηλευεις!! Εφαγα σοκολατα στο 4μηνο και αυτο επειδη δεν την ζηλευα καθολου!!!
Δεν σταματησα να βγαινω εξω, απλά παιρνουμε 2 κυριες μεριδες 3 ατομα... (οικονομια και λογω κρισης!!!)
Δεν εχω να σου πω κατι αρνητικο....
Ισως οταν παραετρωγα στην αρχη που δεν καταλαβαινα ποτε πρεπει να σταματησω με επιανε ενας ελαφρυς λοξιγκας και ενα φουσκωμα για 5 λεπτα. Αργοτερα εμαθα που να σταματαω και ολα οκ!
Αχ.... να δω το 7 ξανα μπροστα στην ζυγαριά!!
ΑΧΧΧΧ
-
σου ευχομαι ολοψυχα να δεις το 7 μπροστα πολυυυυυυ συντομααααααα!!!!!!!!!!!!!!!
ειλικρινα....ολα αυτα που περιγραφεις ειναι ολα αυτα που θελω να νιωσω....
να νιωσω γυναικα....
με ωραια ρουχα....
να με βλεπει ο αρραβωνιαστικος μου με αλλο ματι κ να ριχνει δευτερες ματιες :wink2:
να περπαταω στο δρομο κ να κοιταω στο τζαμι των μαγαζιων ενα ειδωλο που θα μου αρεσει...
να ψωνιζω σε ΟΛΑ τα μαγαζια κ οχι μονο εκει που λεει ΧΧΧlarge....
να ειμαι σε κοσμο κ να νιωθω ομορφα με εμενα....
να μην με κοιτανε κ να ξερω οτι σκεφτονται '' αχου την κακομοιρα πρεπει να αδυνατισει'' γνωστοι κ αγνωστοι
να σταματησω να βλεπω δυο σαγονια στο προσωπο, το κανονικο κ το προγουλι...
και αν συνεχισω μπορω να γραφω μεχρι αυριο...
αχ... ειναι ωραια ολα αυτα...:sniffle:
ευχομαι να νιωσω ολα αυτα που περιγραφεις...;)
-
καλα ...δεν μπορω να σου πω φια το σαγονι - προγουλι!!! Αυτο ηταν το πρωτο που εφυγε...
Επισης... οπως τα λες... σταματαει αυτο το απαισιο βλεμμα των αλλων.....του ... τι κριμα... νεα κοπελα - μπογος! και αρχιζει αλλη νεα φαση! Εγω ειμαι 37 και υπηρξα στα νιατα μου(και στα 62 παλια κιλα) αρκετα εμφανισιμη....
Ειδα λοιπον τωρα ξανα (προφανως χωρις να το επιδιωξω) το αλλο βλεμμα ...αυτο του φλερτ και ξαφνιαστηκα! το ειχα ξεχασει... και δεν θυμαμαι απο ποτε.....
Λοιπον, λιγα λογια και καλα...
ΚΑΝΤΟ!
-
α! ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΩΝ ΕΙΣΑΙ? ετσι ρωτω...
-
ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ.....τελος Μαρτιου πρωτα ο Θεος...
28 είμαι.....
και ακομα να φανταστεις δεν εχω περασει εγκυμοσυνη....φαντασου αν δεν κανω κατι τωρα πως θα γινω σε μελλοντικη εγκυμοσυνη....:sniffle: