Quote:
Originally posted by katerina_iero
Χαιρετε!!!!! Τι μου κάνετε???? εγώ γυρισα σπιτάκι! Χάρηκα παρα πολύ που σας γνώρισα από κοντα! Ήσασταν όλες υπέροχες και πέρασα τέλεια! Πολύ γέλιο! μπράβο μας!!!!!:bigsmile::bigsmile::bigsmile::bigsmile : εχω μόνο μια φωτο μας και την έχω ανεβασει στο fb, μπορείτε να την κατεβάσετε απο κει αν όχι πειτε μ!
Σήμερα ξεκίνησα γυμναστηριο επισήμως!!!!! Μου εφτιαξε ο γυμναστής ενα πολύ ωραίο προγραμματακι με διάφορεσ ασκήσεις, βαράκια, κοιλιακους κ.λ.π.!!!!! Αχ θα αναστενάξουν οι παράλίες αυτό το καλοκαίρι!!!!!!!!
κατερινα μου γεια σου. απ οτι διαβασα εμεις πρεπει να εχουμε χειρουργηθει πανω κατω την ιδια περιοδο.εγω 4/2 και συ καπου 5-6/2. και εμενα μου επετρεψε απο την προηγουμενη τεταρτη που ειχα ραντεβου με το γιατρο, κοιλιακους, βαρακια (5 κιλα το πολυ)κλπ.ειναι τελικα θεμα γιατρου γιατι με αλλους που το εχω συζητησει βρηκαν οτι ειναι πολυ νωρις ακομη για γυμναστηριο.ελπιζω να σου το επετρεψε ο γιατρος και να μην πηρες μονη σου πρωτοβουλια γιατι τωρα πλεον κινουμαστε παντα συμφωνα με τις οδηγιες του γιατρου. η απωλεια σου πολυ καλη, ευχομαι καλη συνεχεια και μεγαλες αντοχες στο γυμναστηριο