Originally posted by sweetOctober
Quote:
Originally posted by need2loose
Quote:
Originally posted by sweetOctober
:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup: θα μετρήσω θερμίδες και θα ανανεώσω τους στόχους μου θερμιδικά για χωρίς γυμναστική την επόμενη βδομάδα, μου αρρώστησε το παιδί :sniffle: (πάει ο γάμος, τί κρίμα :smilegrin::smilegrin::smilegrin::smilegrin::smile grin:)
κρίμα για τον μικρούλη σου, περαστικά του!!!!
Κοίτα να δεις που θα χάσεις τον γάμο, ε, όχι ρε Δήμητρα και είχαμε ενθουσιαστεί για αυτό τον γάμο, προσπάθησε καλή μου να μην κάνεις υπερφαγικό από την στεναχώρια σου :P
χαχαχχα έχασα και το κρεβάτι. δηλ. το υπερφαγικό το έχω σιγουράκι!!! Μάλλον κρυωμένο είναι το παιδί, τρέχουν μύξες και σάλια μαζί, μια αηδία. Είμαι και πολύ της καθαριότητας και μου τη δίνει. 3 φορμάκια έχουμε αλλάξει από το πρωί. Ολο τον καθαρίζω, με έχει βαρεθεί. Βλέπει πανί και μπολ με νερό και φεύγει τρέχοντας :( ενώ του άρεσε μέχρι τώρα που δεν υπερέβαλα!!!
Τώρα αποκοιμήθηκε στο καρεκλάκι του και να το μεγάλο δίλλημα, μεταφορά ως συνήθως στην κούνια ή θα ξυπνήσει που δε θα μπορεί να αναπνεύσει ανάσκελα? Παλιοσύναχο :(
Κατά τα άλλα όπως καταλαβαίνετε είμαι χαρούμενη που δεν έχει κάτι άλλο το μωρό μου. Εχω και τη μαυρίλα του γάμου δε θα το άντεχα :P
Αχ σας έπριξα αλλά είμαι καλύτερα και με έπιασε το μπουρουμπουρου μου πάλι!!! Πάει καιη έξοδος οπότε ήδη βαριέμαι. ισως πω στην καλή μου φιλενάδα να έρθει. Αν και δε το βρίσκω σωστό λόγω ...γαμου...