την παρουσια τους.ολοι με παρακολουθουν και λενε τις αντιδρασεις μου στους απο πανω.κι εγω το παιζω ολα καλα για να μην καταλαβουν οτι ξερω τι γινεται
Printable View
την παρουσια τους.ολοι με παρακολουθουν και λενε τις αντιδρασεις μου στους απο πανω.κι εγω το παιζω ολα καλα για να μην καταλαβουν οτι ξερω τι γινεται
ειμαστε πειραματοζωα οσοι εχουμε ψυχολογικα
Μας δίνουν φάρμακα που ή ίδιοι δεν ξέρουν τη κάνουν
Εστάλη από MotoG3 στο E-Psychology.gr Mobile App
Ε για αυτά τα φάρμακα δεν μπορούν να σε πάρουν αίμα και σε σε πουν "έχεις αυτές τις τιμές στην χοληστερίνη παράδειγμα, οπότε πάρε αυτό". Είναι στην θεωρία όποτε βλέπουν τι ταιριάζει σε κάθε άνθρωπο. Δεν θέλουν να σε βλάψουν. Και τα φάρμακα βελτιώνονται σιγά σιγά.
εμενα μου δινουν παλια φαρμακα
Δε μπορω να κοιμηθω
Εστάλη από Elite 1 στο E-Psychology.gr Mobile App
Μετα απο 3 ωρες υπνου μονο παλι ξυπνησα..
Εστάλη από Elite 1 στο E-Psychology.gr Mobile App
Ρε μπου ειμαστε αντικειμενο σχολιασμου αυτο μονο συνιθησε το κ παιξε το σταρ σκατοφλωροι ειναι μπορει να σου δημιουργησουν κ προβλημα αλλα μην τουσ φοβασαι απλοι ανθρωποι ειναι κ μπορει να μην εχουν σπουδασει οπωσ εσυ κ να ειναι περιεργοι
αν ειμασταν απλως αντικειμενο σχολιασμου δε θα υπηρχε προβλημα γιατι αυτο το πραγμα που συμβαινει εινοει τις παρεξηγισεις και δινει μια ψευδη αισθηση οτι γι αυτο φταινε ολοι γυρω σου
Γιατι ειναι ψευδη αισθηση οτι φταινε ολοι γυρω μου ειναι αληθεια οτι αυτοι φταινε μιλανε με τουσ μπατσουσ κ μου δημιουργουν συνεχεια προβληματα οι ασφαλιτεσ με μισουν εγω οτι προβληματα ειχα τα ελυσα πηγα σε γιατρο κ δουλεψα τον εαυτο μου τελικα ομωσ μια χαρα ημουν απλα εχω πολλουσ εχθρουσ που να το φανταστω εγω που ειχα πολλουσ φιλουσ εν τω μεταξυ ειδαν τη ζωη μου σε βιντεο οι αμερικανοι κι εγινε τησ *******ρασ καταχρησαρα εξουσιασ ο τραμπ κι ο τσιπρασ
αυτοι μπορει απλα να τους λενε απο το κεντρο να καθονται σε καποια σημεια για να τους βλεπουμε οταν περνανε χωρις να ξερουν γιατι το πιο πιθανο ειναι το κεντρο να ξερει λεπτομερειες
Αλεκο οι μισοι ειναι ρουφιανοι κι οι αλλοι μισοι κανουν μαλακιεσ αυτη ειναι η αληθεια δεν υπαρχει κατι αλλο οτι κι αν σου πουν
αρα επειδη δε ξερεις αν αυτοι ειαι ρουφιανοι η χαζοι το μονο που απομενει ειναι να πετας υπονοουμενα για να καταλαβεις αν ανηκουν η οχι και που
θελω να βγω εξω μονη μου αλλα φοβαμαι τους ανθρωπους θελω να συναντησω εστω 1 φορα τους πραγματικους μου γονεις