Originally Posted by
Marilou
Να σου πω κάτι, από τότε δεν ξαναέκανα υπέρηχο γιατί είμαι μια χαρά από την ημέρα που αφαίρεσα την χολή ..Δεν ξέρω αν έφυγε το λίπος και ούτε πρόκειται να το ψάξω δεν μπαίνω σε αυτές τις διαδικασίες πλέον ..
Κάνω τις εξετάσεις μου τις ετήσιες ,τις πηγαίνω στο γιατρό και ότι μου πει ..
Αν καθήσω και αναλύω tzimani την κάθε τιμή και να ψάχνω στο ίντερνετ πρέπει να χάσω την μισή μου ζωή ..Δεν έχω χρόνο για τέτοια σπατάλη χρόνου ..
Σου είπα ότι παλιά επερνα ένα χάπι για την μέση μου που ήταν βαρύ για το συκώτι και έπρεπε να κάνω εξετάσεις κάθε τρεις μήνες ..
Δεν το άντεξα όμως και το άλλαξα οπότε δεν μπήκα στην διαδικασία να δω αν όντως λειτουργούν όλα αυτά ..
Να σου πω όμως ότι κάθε απόγευμα επειδή μου αρέσει τώρα τον χειμώνα να πίνω ζεστά ροφήματα ,πάντα φτιάχνω διαφορά με βότανα που άλλα λένε ότι καθαρίζουν τα νεφρά ,το συκώτι και πολλά άλλα .
Τα προμηθεύομακ από τα βιολογικά και τα πίνω ..
Πρόσθετο και μέλι μέσα ,κανέλα και παίζω με αυτά που κάνουν πολύ καλό και μου αρέσουν κιόλας ...
Τώρα αν αυτά βοηθάνε στο να βγαίνουν καλές οι εξετάσεις μου και να είμαι καλά και με το στομάχι και με όλα τι να σου πω ..
Μπορεί να είναι ο συνδιασμός που κάνω ...
Εγώ πλέον δοκιμάζω πολύ τα βιολογικά και την διατροφή ..θα κάνω και τις γουρούνιες μου που λέω αλλά θα κάνω και αυτά ..
Έτσι προσπαθώ να προλάβω καταστάσεις όχι με το να κόβω αγωγή που μου δίνουν οι γιατροί .