μαγειρεψες carrie?
Printable View
μαγειρεψες carrie?
Ναι αυτο που λεει η σοφτ, αχταρμα συναισθηματων εκανα σημερα και χορτασα ουυυυυυυυ!! Σημερα δε μαγειρεψα μαγειρεψε η μαμα και ουτε που εφαγα με τα νευρα που εχω. Χτες ομως εφτιαξα ενα φανταστικο κεικ πορτοκαλι για αυτον που σημερα του εκανα τον αχταρμα, συνταγη του παρλιαρου θα την βρειτε στο σαιτ του μεγκα! Αντι για γλασσο μονο κανε σιροπι με το χυμο πορτοκαλι, βαλε δλδ λιγοτερη ζαχαρη, και ειναι μουρλιααααααααα!!
αχ! αγαπη χωρις πεισματα δεν εχει νοστιμαδα!
ασε με και δουλευει τωρα και πρεπει να περιμενω να σχολασει για να μιλησουμε και να δω πως ειναι η κατασταση και τι γινεται... ειμαι αγυριστο κεφαλι ωρες ωρες. τι θα με κανω δεν ξερω
εχω τοση πικρα εγω τωρα που εξισορροπει τα γλυκα μη φοβασαι!!
αυτα τα εβαλε χτες
τον νοστιμεψε καλα καλα...
και μετα....
αχ! γυναικεεεεεεεες.....
http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:A...dT-IDFO9bNFe6A
σου βρηκα μπλουζακι καταλληλο για οταν επιστρεψει!
το νου σας ρεμαλια!!!!
αχ ασε με βρε ρισερτσερ... βρηκε και τη χειροτερη μερα να με πειραξει, και τα ακουσε ο κακομοιρης. τισ δυσκολες μερες του μηνα μη μας μιλατε καθολου!!!!!! μονο αγκαλιες!!! τελος!!!!!!!
ναι και οταν επιστρεψει ας φερει και το γλασσο!!
αφου ερχεται που ερχεται
carrie ,ολα διορθωνονται ματια μου ,με μια ομορφη συζητηση νομιζω, αν υπαρχει κατανοηση σεβασμος και αγαπη !
κατι σαν την συνταγη λολ,δεν εχω αυτο το φτιαχνω με κατι αλλο
η αλλου ειμαι παλι εγω ?? μπορει και να λεω μπουρδες
ααααααααααχ!
θα κυκλοφορουμε σαν αμερικανικη κατασκηνωση με συνδρομο asperger
εχουν στον ωμο ενα φωτακι
κοκκινο οταν δε θελουν κανεις να τους μιλησει
πρασινο οταν θελουν επικοινωνια
και πορτοκαλι οταν ειναι ντεμι!!!
δεν κανω πλακα!!! αφου μολις μου το ειπε μια κυρια με ασπεργκερ (ειναι πολυ ελαφυς αυτισμος)
λεω!!! α! το θελω και γω!!! φανταζεσαι?
καλα τα λες σοφτ! Ας ελπισουμε να κοιμηθουμε καλα αποψε και να ξυπνησουμε ακομα καλυτερα, κ εμεις κ ολοι μας! :)
ρισερτσερ οπως το παμε ολοι καποιο συνδρομο θα εχουμε και ηδη τωρα τα παιδια γινεται χαμος με μαθησιακες, υπερκινητικοτητα, και αλλα πολλα