Χαχα, με έχεις παρεξηγήσει λίγο μου φαίνεται...
Printable View
εγω πριν μερικα χρονια δεν ειχα καλη σχεση με τον εαυτο μου δεν μου αρεσα μπηκα στην διαδικασια να αλλαξω και τα καταφερα σε μεγαλο βαθμο αλλα και παλι ημουν μονη μου οταν αρχισα να τα βρισκω με τον εαυτο μου αρχισαν να με προσεχουν και οι αλλοι γιατι τοτε το εβγαζα και προς τα εξω
αν ηθελα απλα να κανω κατι ετσι για να πω οτι το εκανα ειχα τις ευκαιριες αλλα δεν μπορουσα απλα ετσι να το κανω ειτε ο αλλος ηταν ωραιος ή ασχημος μου εχει τυχει να γνωρισω εναν κουκλο αλλα δεν ειχαμε να μιλησουμε εγκεφαλικα δεν μου εβγαζε κατι ενω σεξουαλικα μου εβγαζε πραματα, μου εχει τυχει και να γνωρισω ενα ασχημουλη που με εκανε να γελαω να θελω να του μιλαω και ενα εχω επαφη μαζι του
ισως τελικα να ειναι και θεμα αρχης ειναι μεχρι να κανεις την αρχη
εγω ποτε θα την κανω δεν ξερω ακομα
Εμένα με ξέρεις πόσο αξιόπιστος είμαι, όπως έχω αποδείξει. Δεν το λέω ειρωνικά. Στο θέμα μας τώρα, πες μια τι σου λέει αυτός ο "φίλος" σου. Σε παραπληροφορεί αυτός. Κάποιος πρέπει να του τρίψει στα μούτρα τις αλήθειες. Έτσι και είχα λέγειν και αυτοπεποίθηση και μπορούσα να κάνω κάτι, πραγματικά θα σε βοηθούσα. Το εννοώ. Θα σε βοηθούσα, θα έβρισκες την κοπέλα των επιθυμιών σου, και στο τέλος άμα ήθελες, θα μπορούσες να την πεις άνετα στον "φίλο" σου και να μάθει αυτός να μιλάει.
Ναι και πάνω απο όλα να σε σέβεται και να μην θέλει απλά να περνάει την ώρα του
Γενικοτερα το ελεγα οτι μερικοι ανθρωποι το εχουν με αυτα τα πραματα θαρρος και θρασος (ακουω απο γνωστους οτι οποτε βγαινουν ολο και καποιον γνωριζουν πως το κανουν να φαινεται τοσο ευκολο απορω)εγω προσωπικα δεν...
ισως φταιει οτι δεν εχουμε πειρα (και εγω δεν εχω εμπειριες) οποτε δεν ξερουμε να χειριστουμε καποια πραγματα