Αυτούς που τις φτύνουν,τις κάνουν να τρέχουν από πίσω τους κλπ.
Printable View
προφανως με τον ορο κακα παιδια εννοει παλικαρια που ξοδευουν χρονο στο καθρεφτη και τις ρακετες στην παραλια..αμφιβαλω αν ο σβαρτζενεγκερ απο εδω εννοει με τον ορο κακα παιδια ανθρωπους που ζουνε χωρις νομους και ηθικη
Κοιτα συνηθως στις σχεσεις που ο ενας ετρεξε πισω απο τον αλλον αυτος ο ενας η η μια ειναι συνηθως ο μαλακας ....
Και πρωσοπικα εμενα αν με φτυσουν τους φτυνω κι εγω και τελος δεν ξανα ασχολουμε οπως και δεν κανω σχεσεις ξανα με ατομο που εχω χωρισει ...τωρα εαν ιες να σε κυνηγανε απο πισω ...θα μενεις για πολυ καιρο μονος ακομα
Μπααα , αμα κανεις ενεσιμη αυξητικη ορμονη , και γυμναζεσαι , τρως δυο πιτσες , και δεν παιρνεις γραμμαριο λιπος , εχω γνωρισει τον φιλο τετοιου ανθρωπου ...........δεν ενδιαφερεται για τις συνεπειες ομως ....και πληρωνει κανα 500αρικο /μηνα για αμφιβολου προελευσης αυξητικη , εχω γνωστο φαρμακοποιο , ασυνειδητο , που χορηγει , δεν ειναι ο μονος , η οριτζιναλ , χορηγειται μονο απο νοσοκομεια , και κοστιζει κανα 3χιλιαρο/μηνα ........
φιλε ακου κατι εγω δεν με ειπα ομορφο απλα με περιεγραψα να ξερεις κατι ομως η εμφανιση απλα προσεγγιζει δεν κανει σχεση εμενα οι σχεσεις μου ηταν μικρες γιατι με διωχνανε...απουσια συναισθηματος απουσια ενοχης συνεχομενη αναζητηση αποδοχης και επιβραβευσης και φυσικα θυμος και οργη οριστε μια τετοια συμπεριφορα δεν κανει σχεση οσο ωραιος κι αν εισαι