Μπραβο alikaki πολυ ενδιαφερον!
Printable View
Μπραβο alikaki πολυ ενδιαφερον!
Αλικάκι σε ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ...εκπληκτικό αυτό που βρήκες...Αχ βρε παιδιλα ειλικρινά χαίρομαι πολύ που είμαστε δυνατή ομάδα και βοηθάει ο ένα ςτον άλλο...!!!!Congratulations...!!!!
γιουπιιιιιιι μειον 2,5 κιλα!!!!
Μπράβο ντεπόν!!!!Έχεις κάνει ήδη πολύ μεγάλη πρόοδο...τέλεια...keep going...
αστεροσκονη μου σε ευχαριστω!!!
αντε να κατεβαινουμεεεεεεεεεεεεεε !!!!
ντεπόν τι διατροφή κάνεις και έχασες 2,5 κιλά σε μία εβδομάδα?Quote:
Originally posted by ASTEROSKONI
Μπράβο ντεπόν!!!!Έχεις κάνει ήδη πολύ μεγάλη πρόοδο...τέλεια...keep going...
Αλικακι...οχι σε μια εβδομαδα......
ειμουν κολλημενη για 1 μηνα στα 84....
κολλημένη ένα μήνα στα 84? πω εγώ θα είχα πάθει σοκ. ειδικά αν δεν έτρωγα κιόλας. τι ύψος έχεις?
γιατί εγώ κολλάω μόνο όταν πάω να ρίξω το ΒΜΙ κάτω από το κανονικό.
Πέσαμε άλλο ένα κιλάκι...
Καλημερα. Αστεροσκονη τι διαιτα κανεις? Εγω εδω και 4 μερες που κανω μια απογοητευτικα εβαλα 1 κιλο!!!!!
Ειναι δυνατον??? Παιζει ρολο που θα αδιαθετισω? Εχω σαλταρει!!!!
και με μενα συμβαινει το ιδιο ακριβως.κοντευω να σαλταρω...και ειδικα αν δε μου ερθει περιοδος σημερα και καθυστερησει παλι κανενα 2μηνο εκει ειναι που θα φουνταρω....εδω και 10 μερες ουτε γραμμαριο κατω.ισα ισα μισο κιλο πανω...και διατροφη στο φουλ και γυμναστικη...αλλα δεν την πτοει τοποτα τη ζυγαρια....
Dream μου λες οταν μας ερθει να φυγει κανα κιλακι απο πανω μας?
Να κανουμε διατροφη και αντι να χανουμε να βαζουμε???? Ε! οχι.... Ψυχολογια κατω απ το μηδεν!
μολις κατεβηκα απο το ελλειπτικο και μετα απο 11 χιλιομετρα και 250 θερμιδες(αν αληθευουν) νιωθω καλυτερα.γιατι ημουν ετοιμη αντι για το ψαρι που εχω το μεσημερι να φαω πιτσα!!!αν μας ερθει περιοδος παραπανω απο 1 θα φυγουν αλλα σκοπος ειναι να ερθει......απαξ και ερθει μετα παρτυ!!!!
Μακαρι...! Εγω κανω διαδρομο αλλα οχι συχνα γιατι το βαριεμαι, σημερα το ριξα στις δουλειες του σπιτιου! κατι ειναι κ αυτο!
θέλω και εγώ να πάρω ελλειπτικό είναι το αγαπημένο μου όργανο! ξεχνάω να κατέβωQuote:
Originally posted by dream
μολις κατεβηκα απο το ελλειπτικο και μετα απο 11 χιλιομετρα και 250 θερμιδες(αν αληθευουν) νιωθω καλυτερα.γιατι ημουν ετοιμη αντι για το ψαρι που εχω το μεσημερι να φαω πιτσα!!!αν μας ερθει περιοδος παραπανω απο 1 θα φυγουν αλλα σκοπος ειναι να ερθει......απαξ και ερθει μετα παρτυ!!!!
ειναι πολυ καλο.λενε οτι ειναι η πιο καλη αεροβια γυμναστικη.ειναι φοβερα κουραστικο και σε πορωνει.ειναι της kettler το δικο μου.δηλαδη καλη μαρκα.και η ερωτηση μου ειναι :αυτα που γραφει για χιλιομετρα και θεμιδες ισχυουν;
Ποσο κοστιζει dream? και μενα μ αρεσει περισσοτερο απο διαδρομο.Η kettler ειναι πολυ καλη μαρκα.
430 το πηρα περυσι το καλοκαιρι.νομιζω ειχε αρχικη 480.
Ευχαριστω! Κανεις καθε μερα? Ποση ωρα περιπου ειναι καλο να κανουμε?
sorry για τις πολλες ερωτησεις!
προσπαθω να κανω καθε μερα.στην αρχη οταν ξεκινησα δεν μπορουσα να βγαλω πανω απο 10 λεπτα.τωρα ομως κανω περιπου 35 λεπτα και προσπαθω να κανω 2 φορες τη μερα ωστε να συπληρωνω 1 ωρα ετσι.σιγα σιγ αθα προσπαθησω να κλεισω και 1 ωρα συνεχομενη.απλα γινομαι μουσκεμα και ψοφαω....λενε οτι για χασιμο βαρους δεν πρεπει να κανεις λιγη ωρα και εντατικα,αλλα πολλη ωρα και κανονικη ταχυτητα.μι αγυμναστρια μου ειχε πει 30 λετα 3 φορες την εβδομαδα ειναι πολυ καλα.φυσικα αν μπορεις παραπανω ακομα καλυτερα
Καλημέρα... Mairi lou με ρώτησες τι διατροφή κάνω...
Λοιπόν ...θέλω κατ'αρχήν να σου πω ότι έχω δοκιμάσει πολλές μορφέσ διατροφής και τρεις τέσσερις διαιτολόγους με το αποτέλεσμα να είναι πάντα το ίδιο..Έχανα μερικά κιλά και επανερχόμουν στα παλιά....Μετά έπεφτα στο φαγητό κ ξεχνούσα να σταματήσω....ιδίως γλυκά αλλά όχι μόνο...
Πριν λίγο καιρό μίλησα πολύ με μία παλιά συμμαθήτρια η οποία είναι διατροφολόγος...Μέκείνη έμαθα καλύτερα να καταλαβαίνω τον οργανισμό μου και να μην κολλάω σε διατροφολόγια...Αντιλήφθηκ� � ότι πρέπει να μην συμπεριφέρομαι άσχημα στο σώμα μου κ να του στερώ ουσιώδη πράγματα ούτε και πρέπει να πιέζομαι διαρκώς ψυχολογικά...
Έμαθα να υπολογίζω σωστά τις ποσότητες.έμαθα πως πρέπει να τρώω όταν βγαίνω έξω για φαγητό κ έμαθα ακόμα ότι ναι μπορώ να τρώω και γλυκά όσο πρέπει κ από το είδος που ΄΄εχει τα λιγότερα κακλά στοιχεία για τον οργανισμό μου...Έμαθα τι πρέπει να κάνω αν καμιά μέρα παρεκκλίνω γιατί πάνω από όλα είμαι άνθρωπος...
Κι έτσι κοριτσάκι,τη δεδομένη στιγμή δεν ακολουθώ κανένα διαιτολόγιο...
Αποφεύγω τα γλυκά,έχω μειώσει το αλάτι,τρώω πιό πολύ σαλάτα κ λιγότερο φαγητό,υπολογίζω το λάδι και αγάπησα τα΄φρούτα...
Είμαι ήρεμη και χαίρομαι τον εαυτό μου που ανταποκρίνεται...Όταν του συμπεριφέρεσαι καλά,ναι,ανταποκρίνεται...
Μην τρελαίνεσαι...
Και να θυμάσαι πως πάντα πριν την περίοδο τα κιλά μας δεν αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα.
Φιλάκια.
καλήμέρα σε όλους!!!!
ξερω, εχω χαθεί αρκετο από το forum, είχα κάποια προβληματάκια με την υγεία μου και το εχω ρίξει στη χαλάρωση, ταξίδια και οσο γίνεται ηρεμη ζωή!
στα κιλάκια μου (τελευταία φορα ζυγιστηκα την Τετάρτη) ήμουν δστα 85 (αλλά ημουν και αδιάθετη)
έχω αφήσει τη διατροφή για 1 μηνα περίπου, αλλά σκοπεύω να ξεκινησω πάλι από αρχες του Αυγούστου (φευγω διακοπές την αλλη βδ οποτε δε θα μπορεσω να συνεχίσω σωστα...)
το καλό είναι ότι κιλά ειμαι σταθερί, αλλά εχω χάσει σε πόντους!!! :)
600γρ. εχασα. το έριξα το Σάββατο στα ποτά και την κυριακή στις κρέπες επειδή ξεκινάω σήμερα άλλη δίαιτα. Από το τπτ κάτι είναι και αυτό
εγω προσωπικα ειμαι πολυ χαλια ψυχολογικα γιατι εδω και 12 μερες ενω τα κανω ολα ΣΩΣΤΑ δεν κατεβηκε γραμμαριο.κανονικα επρεπε να αδιαθετησω απο προχτες αλλα τιποτα.φοβαμαι παλι μην αργησει 2 μηνες.διαθεση...δαπεδο!!ΧΑΛΙ Α ΧΑΛΙΑ ΧΑΛΙΑ!!!!!!!!!!!!!
(γι' αυτο εβαλα και τικερακι συννεφιασμενης κυριακης...)
Asteroskoni μου σ'ευχαριστω για τις συμβουλες σου!!! Εχω παει και εγω σε διαιτολογους, κεντρα αδυνατισματος μεχρι και εξεταση αιματος δυσανεξιας τροφιμων εχω κανει.... με παντα το ιδιο αποτελεσμα.... στην αρχη να χανω και μετα να πεφτω με τα μουτρα! Τωρα εχω ξεκινησει μια διατροφουλα και ελπιζω οχι μονο να χασω τα κιλα που θελω αλλα να μαθω να τρωω και σωστα!
dream μου μη μου αγχωνεσαι, η ζυγαρια δεν ειναι ο δεικτης μας. να δεις που θα εχεις χασει σε ποντους με τοση γυμναστικη και μετα την περιοδο θα χαθουν και τα κιλα σου. με συννεφιασες με το τικερακι που εβαλες, αλλαξε το σε παρακαλω, δεν θα μας ελεγχει η ζυγαρια την ψυχολογια
και εγω ειμαι στα 93 10 μερες, αλλα αφου δεν τρωω δεν μπορει θα κατεβει, στο χερι του ειναι? φευγω αυριο για διακοπες. οταν γυρισω στις 13/7 θα εισαι σιγουρα -2 κιλα.:-)
συνεχισε δυναμικα.......
Dream μου σε νιωθω απολυτα! και εγω ακριβως ετσι αισθανομαι! Δεν πρεπει ομως να μας παρει περισσοτερο απο κατω και κυριως πρεπει να συνεχισουμε την διατροφη μας και τη γυμναστικουλα μας..... θα δουμε αποτελεσματα συντομα να 'σαι σιγουρη!
Αλλαξε καλη μου το τικερι σου βαλε κατι πιο ευχαριστο!!!
βασια μαιρυλου απλα εκει που ειμαι χαρουμενη γιατι 1,5 μηνα διατροφη ειμαι απολυτα πιστη και συνεπης και αρχιζω να αποκτω ξανα εμπιστοσυνη στον εαυτο μου,μου τα χαλαει ολα αυτη η περιοδος που δεν ερχεται....και σκεφτομαι οτι τελικα εγω μια ζωη χοντρη θα μεινω :-(
βασια να περασει τελεια στις διακοπες!!!!!!και εγω φευγω πεμπτη για τη γενετειρα και γυρναω τελος του μηνος.θα τα πουμε!!!
62,8! afti tin evdomada exasa mono 300 gr alla imoun se dyskoles meres kai eixa katakratisi ygrwn...ti diaita tin ekana kata gramma...eimai sigouri oti afti tin evdomada 8a ta paw poli kalytera.....
Δεν το βάζουμε κάτω με τίποτα....
-3 κιλάκια και πάμε παρακάτω.
Μπράβο joy τα πας μια χαρά..... συνέχισε έτσι !!!!
Λοιπόν μέρα ζυγίσματος σήμερα και είμαι 1,2 kg πιο κάτω χεχεχε τέλεια πάμε για άλλα μέσα σε τρεις μήνες που άρχισα διατροφή έχω χάσει 6 κιλά? :)
Μπράβο dominique, joy και celeste!
Καλή συνέχεια
http://tickers.TickerFactory.com/ezt...rEv/weight.png
επιτελους κατεβηκε λιγο!!αι στο καλο...στον αγυριστο!!!
xexexe μπράβο dream
να πανε στον αγύριστο και να μην ξαναρθουν
:)
Μπραβο dream!Και επιτελους... εβαλες και ωραιο τικερακι!
Και εγω ειμαι -2.. σχεδον!
Ρε παιδιά, εγώ πρόσεχα, δεν έκανα δίαιτα, απλώς πρόσεχα τη διατροφή μου τις δύο τελευταίες μέρες, και πήρα 300 γρ. τη μέρα επί δύο. Κάτι δεν πάει καλά με το μεταβολισμό μου, την άλλη φορά λίγο δεν πρόσεξα, δεν έτρωγα τον αγλαίωρα, απλά δεν πρόσεξα, και πήρα 6 κιλά. Κάτι δεν πάει καλά. Εντωμεταξύ celeste, τα υγρά της περιόδου θα τα χάσεις.
καλημερα σε όλους και όλες!!!
Πόπο πάει κοντά 1 μηνας που είμαι εκτός.... και μου λειψατε!!!!
Απο κιλάκια, είμαι σταθερη στα 84, αλλά τρώω κανονικά και τα πάντα και σε νορμάλ ποσοτητες... Εχω σταματησει τη διατροφή, γιατί πραγματικά ένιωθα ότι κουράστικα και θα αρχίσω ξανά διατροφή και γυμναστικη από τον Αύγουστο!
Το καλό είναι πως βάζω παραλληλα μια κρέμα για συσφιξη και βλέπω πως κάνει δουλειά!!!! :)
φιλιά πολλά, καλα αποτελέσματα σε όλους και καλό μας καλοκαίρι!!! Θα τα πούμε σύντομα!
61,6 apo 62,8!! kai synexizoumeeeeeeeeee...
Μπράβο και πάλι celeste. Κάθε φορά, σταθερά, ένα βήμα πιο κοντά στο στόχο σου!
Καλή συνέχεια
http://tickers.TickerFactory.com/ezt...rEv/weight.png