Μην κολάτε σε ψυχαναγκασμούς. Για μερικούς ο αριθμός Χ είναι γούρικος για άλλους αριθμός προς αποφυγή. Stick it up.
Printable View
Μην κολάτε σε ψυχαναγκασμούς. Για μερικούς ο αριθμός Χ είναι γούρικος για άλλους αριθμός προς αποφυγή. Stick it up.
FOOLS. Stop pretending. Start being good. PLEADE.
Μην σκοτώνετε άλλους ανθρώπους. Μόνο τους εαυτούς σας. Έτσι δεν θα την πληρώσει κανένας, θα μείνουν άνεργοι οι ηλίθιοι ψυχίατροι, και θα πάτε και στον παράδεισο. Το ίδιο σχεδιάζω και γώ κάποια στιγμή αν δεν καταφέρω να φτιάξω τη ζωή μου.
Σας στέλνω πολύ αγάπη. Φιλιά.
Είναι ίσως πολύ αργά να πω κάτι που έχει ειπωθεί ούτως η άλλως, δοκιμαστεί αλλού, αποτύχει αλλού και απλά μια ιστορία που ανακυκλώνετε. Εύχομαι απλά να μην με εκθέσατε γιατί δεν θα σας το συγχωρήσω.
Συμβουλή. Ακούστε και ικανοποιήστε τον φτωχό vince8 γιατί θ΄'ελει να σας τιμωρήσει κωλόπαιδ.α
how could I resist looking at their sad little faces :D
Im just a good father sometimes.
havent decided yet though.
Στο τέλος εκτός από τις συγνώμες και την εκδίκηση που αφήνουμε πίσω μας ας μην ξεχάσουμε να πούμε και ευχαριστώ σε όσους βοήθησαν.
Ακόμα βέβαια είναι νωρίς για να τα λέω αυτά ΄'ομως ζω για δύο κατά κάποιο τρόπο.
You are stup id people. you can steal silver but you do not know how to use it. s t u p i d. so come on and try :) to use it i mean
μην ξεχνάτε αγαπητοί μου άνθρωποι. σαν την ανθρώπινη ζωή αξία μεγαλύτερη δεν υπάρχει. ακούστε τον μοναδικό ίσως καλό σας φίλο.
ζωή χωρίς γυναίκα δεν έχει νόημα :( και εγώ είμαι μοναχούλης ακόμα ενώ οι περισσότεροι είναι ζευγαρωμένοι. γαμώτη
When a soldier is killed, when a civilian is killed, when a brother or sister is killed, when mom is killed, when pop is killed, when grandma and grandpa are stoicly sacrificied, when we warehouse our very old, when we neglect our young, when lung cancer kills us after thirty years of smoking, when we die of AIDS because we love everyone except ourselves. We are blind, are we not?
A lovely night to you all...
Take care of one another, we die soon.
go out to play The Game of Life with my sweetheart.
It was easier for you to kill a man rather than heal him. you shame on you.
LESSON. HEHE. AND THIS CHILDREN AND FELLOW HUMANS IS WHY YOU SHOULD NOT HURT ANOTHER PERSONS BALLS.
SHAME I FOUND GOOD PEOPLE WHO HELPED ME HERE ON THIS WEBSITE AND BAD PEOPLE OUTSIDE WHO GAVE ME SHOTS. THE MAFIA.. HA HA I WILL EAT THEM FOR BREAKFAST.
NO ARE YOU JOKING? TRY AND HURT ME MAFIA. YOU ARE FUCKIN D.E.A.D.
PLEASE TRANSLATE SO THAT MAFFIA CAN UNDERSTAND.
Άρα λοιπόν ας μιλήσουν για την Ελλάδα οι εν Ελλάδι.
Εννοώ όσοι μένουν εδώ. Χαχα (πολλά χαχα μεγάλε Γιάννη) δεν είναι δύσκολο να το καταλάβετε, με ακολουθείτε;
Feel any guilt psychologists and docs? your pet is talkin to you.
OH MY GOD THEY KILLED KENNY.
Who, who killed Kenny?
They.
Who are they?
Those bastards
Shoot them down now. Do it.
or no just wait.! :) a bit until someone else says so. maybe they have to say something. or not maybe they understand that Im fucked up and do not klnow what the heck is happening.
(almost fainted now)
your latin voodoo (no voodo just cannot recall the header) tricks wont stop me :) hehe hohoho
recovered (temporarly) from faint. all good (almost) now L:)
but really tell me who pulls the **** strings
Its allright they shot me, I dont care anymore (temp) but they'll understand me one day :) I hope so haha
feeling so alone (and so drunk) !
yeah right haha...!
με ακολουθείτε η δεν ξέρετε εμερικάνικα;
(just one) (ok maybe two)
or maybe a bit more than you can think of right now but anyway lets change language for a while :) hehe that would b nice. ας μιλήσετε και σεις λίγο Κύριε.
ela na se kerasw. twra pou den exeis tipota hlithia. ksereis pou paei ayto (hint : oxi edw)
roufa mou ki allo th mikrh mou poytsa. ti akouysa molis twra? oxi? den tha se kala. deite tis tainies mou akouste ta tragoydia mou kai prospathisete na me proseggisete ksana. merci!
hurt more kids and you die instantly.
feed the babies feed. no poor vince8 (vince, insect, Oneiroplasmenos etc.). he is dead for humans.
είστε δειλοί ρε.
Ο κόσμος καίγεται και σεις κοιτάτε τα λεφτά. ΦΤΟΥ ΡΕ. show no mercy please.
Μπορώ να φάω ζωικό κρέας αλλά δεν μπορώ να φάω ανθρώπινο. Αν αυτό είναι το μέλλον προτιμώ να μην υπάρχει μέλλον. Δεν μπορώ να φάω άνθρωπο. ΔΕΝ.
τιμωρία στον πίνακα. γράψτε όσες φορές μπορείτε την παρακάτω πρόταση:
πάλι εγώ
πάλι εγώ
πάλι εγώ
πάλι εγώ
πάλι εγώ
πάλι...
συνεχίστε
στο ένα πόδι
στο ένα πόδι
στο ένα πόδι
στο ένα πόδι...
Πάντα;...
http://www.youtube.com/watch?v=jQYQTFudrqc
Φτου και βγαίνω
Φτου και βγαίνω
Φτου και βγαίνω
Φτου και βγαίνω
Φτου και βγαίνω...
Ως πότε;... :) ...
http://www.youtube.com/watch?v=3h9jNZoFqro
"Επικκλήσεις Έρωτος Πιανίζουσες... Σε Βολεμένες Κιθαρίσιες Παραλίες...".
Salento
Φιλιά Βινς... και μη ξεχνάς πως το παραλήρημα κρύβει θησαυρούς...
http://www.youtube.com/watch?v=uX9UM...eature=related
Καλό το τραγουδάκι! Το παραλήρημα είναι αυθόρμητο θαρρώ όσο αυθόρμητο μπορεί να είναι ένα παραλήρημα στο ίντερνετ. Πιθανώς χωρίς το ίντερνετ (επικοινωνία δηλαδή) να χειροτέρευε το προσωρινό παραλλήρημα δικό μου η άλλων, άλλωστε όλα πάνε κι έρχονται.
Θέλω να βελτιώσω έλάχιστα τον αυτέλεγχο μου να δω πως θα τα πάνε τα άλλα παιδιά :_
ελπίζω να είναι κοινή η βοήθεια έτσι;
playing with fire is no mystery for other people. don't be like them.
Δεν ξέρω αν υπάρχει Θεος, διάολος η μητέρα φύση, γνωρίζω όμως πως ο θάνατος μπορεί να πάρει μορφή και να σου μιλήσει όταν βρεθείς πολύ μόνος. Φιλικά να είστε όλοι καλά δυνατοί μου άνθρωποι. :(