Originally Posted by
ioannis2
Ήθελε ο άλλος να μου κάνει μια μεγάλη γνωριμία για την οποία ξεκίνησε να μου κάνει κήρυγμα για γάμο, βέβαιος ότι η γνωριμία αυτή θα με οδηγήσει εκεί, νοείται χωρίς να έχω καν ιδέα ποια είναι, απλά κάποια λόγια του γι αυτην και το τηλέφωνο της. Προφανώς θα ήταν κι αυτη μιλημένη. Χθες που την έπαιρνα και το άφησα να χτυπάει για λίγη ώρα δεν απάντησε αλλά ούτε με πήρε πίσω. Κάπου στα κρυφά είδα και το προφίλ της στο φεις. Νιώθω ότι αν με ενθουσίαζε τόσο πολύ από το προφίλ της θα έκανα τα πάντα (ήδη έκανα αυτό το ουσιώδες που είπα) για να έρθω σε επικοινωνία μαζί της, απλά ήταν μια καλή ευκαιρία.
Όμως δεν ένιωσα κάτι τέτοιο, βέβαια και σημαντικά το να σε μπλέκει κάποιος σε τέτοιες γνωριμίες με τέτοιο κήρυγμα και εμμέσως να σε πιέζει απλά σου προκαλεί πανικό, άγχος, αγωνία, τα οποία χθες στιγμές στιγμές άναβαν κόκκινο, καταπράυναν όμως με το που δεν μου απάντησε το τηλέφωνο.
Δεν γίνονται αυτα τα πράγματα βρε παιδια, άμα είναι να σου ρθει κάτι τέτοιο θα σου ρθεί από μονο του απ εκει που δεν το περιμένεις, θα κτυπήσει η καρδιά σου και θα νιώσεις ένα έντονο ενθουσιασμό. Βέβαια όσο μεγαλώνουμε ήδη μαθαίνουμε, δενόμαστε βαθιά σε ένα χώρο ασφάλειας ο οποίος μας έχει κάνει ευχαριστημένους.
Τέτοιες γνωριμίες απλά καλύπτουν το κενό ανάμεσα στο φόβο, κόμπλεξ προσέγγισης και γνωριμία, νοουμένου ότι ισχύει ο ενθουσιασμός που ανέφερα. Τέτοιες γνωριμίες σαν κι αυτη που είπα ελκύουν άμα είσαι σε φάση απογοήτευσης, ανάγκης συμπαράστασης και επιζητάς στήριγμα, ήτοι είσαι αδύνατος κι άρα πιο δεκτικός.