Βαρεμάρα και άγχος για αυτό και σαββατόβραδο κάθομαι και γράφω εδώ ενώ όλοι είναι έξω και γλεντανε.
Printable View
Βαρεμάρα και άγχος για αυτό και σαββατόβραδο κάθομαι και γράφω εδώ ενώ όλοι είναι έξω και γλεντανε.
Πολύ γλέντι άστα να πάνε φίλε βγαίνουν έξω ξεχνιούνται και αν ξεχνιούνται για λίγο και μετά όλα ξαναγυρνάνε....
Καθαρή από αρρώστιες με ρώτησε βρε :Ρ
Εντάξει, δεν σημαίνει πως κάθε γκόμενα που πιστεύει ότι είναι θεά πως δεν είναι. Ειδικά οι νεαρές κοπέλες είναι αρκετά όμορφες και για ποιο λόγο να μην έχουν αυτοπεποίθηση και να μην πιστεύουν ότι έχουν όλον τον κόσμο στα πόδια τους;! Αυτά είναι τα νιάτα!
Φυσικά και έχω κενά στη ζωή μου... Αλλιώς δεν θα ήμουν αλκοολική. Ευχαριστώ για την απάντηση αγαπημένη μου Ρόζα χα χα
Τελικά φαίνεται πως έχουμε μερικές κοινές εμπειρίες.
Δεν είχα θέμα ποτέ με το ποτό όμως!Σε νεαρή ηλικία το πιο τρελό που έκανα ήταν να πιω 11/2 μπουκάλι κρασι γιατί ενιωθα πολύ απογοητευμένη.Ίσως είμαστε πολύ παθιαρες η συναισθηματικές απέναντι στον έρωτα!
Άναυδη με κάποια επιθετικά και άκρως προσβλητικά μηνύματα εδω μέσα .
Κατ αλλα ευλογημένη που δούλεψα τον θυμο μου και με εμένα ώστε να μην φτάνω σε αυτο το άρρωστο σημείο μέσα σε ενα φόρουμ !
μπράβο σου!
είναι πολύ σημαντικό να αναλαμβάνει κανείς την ευθύνη για τον εαυτό του και την συμπεριφορά του. ως ενήλικες είμαστε εμείς που ορίζουμε το πώς θα φερόμαστε κι όχι οι γονείς μας. χαζό αυτό που λέω.
Χαρλευ κάνε τα άλλα μην τα λες
Υπέροχη νύχτα, ήρεμη με δροσιά και να μυρίζει χαμομήλι. Καθαρός ουρανός. Τόσο όμορφη βραδιά αναρωτιέμαι πού πάνε τέτοια ώρα τα αυτοκίνητα . Μακάρι να είχα κάποιον να με πάει μια βόλτα και να απολαύσω τη διαδρομή . Έχω υπερένταση και αδύνατο να κοιμηθώ. Βέβαια αντί να ξεκουραστώ αν κοιμηθώ θα πονάνε χέρια, πόδια. Όσο χαλαρώνουν γίνονται χειρότερα.
Ποσο δίκιο εχεις !
Τι υπέροχη βραδια η χθεσινη με το φεγγαρι ολόγιομο .
Ειχε και αυτη την ¨καλοκαιρινή ¨ζεστη που σε εκανε να μην θες να φυγεις απο την παραλια .
Απο την μια γκρινιαζω για την ζεστη το καλοκαιρι αλλα και αυτες οι καλοκαιρινες βραδιες με φιλους ειναι υπεροχες ,ας τις απολαυσουμε οσο κρατουν !
Σε λίγες μέρες και επίσημα καλοκαίρι.
Η αγαπημένη μου εποχή.
Μου έχει ανέβει η διάθεση και δείχνει η κατάθλιψη να απομακρύνεται, αλλά το άγχος και οι κρίσεις είναι εδώ και επιμένουν.:(
Τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς σε όσους έχουν ψυχικά νοσήματα, μην σταματάτε να ελπίζετε, ίσως κάποια μέρα γίνεται καλα:).
Τουλάχιστον έχεις εύκολη πρόσβαση σε θάλασσα;
I'm your little scarlet, starlet
Singin' in the garden
Kiss me on my open mouth
Έχει καμιά σημασία το ζώδιο; Λέων είμαι αλλά του ζωολογικού κήπου :Ρ
Η κατάθλιψη είναι η παχυσαρκία της ψυχής...Οπως όταν κάποιος παρατάει το σ'ωμα του θα γίνει χοντρός,έτσι και κάποιος που παρατάει την ψυχή του θα πέσει σε κατάθλιψη.
Υγιείς δραστηριότητες και υγιείς διαπροσωπικές σχέσεις λοιπόν, για να ασκείται η ψυχή.
Που είσαι τσικο το παρατάει το σώμα του γτ δεν τον αγαπάνε άμα εσυ νομίζεις ότι σε αγαπάνε κάτι δεν σκέφτεσαι σωστά
Να σασ πουν ποια είναι η 11η εντολή που την ξέρουν μόνο οι τρελοί κι όλης της γης οι σκλάβοι
Δεν διαφωνώ και να σου πω τι κατάλαβα ότι αυτά που σκεφτόμαστε είναι μαλακιεσ όλα τα χαλάνε οι προσδοκίες ενώ άμα ισσοροπησεισ γίνεσαι πλειερ
Το άγχος είναι η επιτομή του πνίγομαι σε μια κουταλιά νερό!
Καλά αισθάνομαι θεότρελα!
Μόλις γύρισα από την αγαπημένη Θεσσαλονίκη και χθες παρελάσαμε στο EuroPride με την καρδιά μας!!
27.000 κόσμος από όλη την Ευρώπη παρέλασε στην Θεσσαλονίκη για την Περηφάνια και τα Δικαιώματα και ήταν όλα τόσο τρελά υπέροχα!
Οι ΛΟΑΤΚΙ ξέρουν πώς να το γλεντάνε!
Εϊμαστε περήφανοι και προωθούμε όλους αυτούς τους φανταστικούς και μοναδικούς ανθρώπους όλων των ηλικιών, όλων των μορφών, όλων των ομάδων!
Pride For All!
Δεν έδειξε κάτι η τηλεόραση. όλοι όσοι το γλεντούν ζούν καλά ! Όσοι το στερούνται γίνονται επιθετικοί. Τουλάχιστον με τέτοιες εκδηλώσεις παίρνουν θάρρος και όσοι φοβούνται ή ελπίζουν πως κάποια μέρα θα το κάνουν και αυτοί.
Γιατί ένας δεκαπεντάχρονος που παραδέχτηκε και ανακοίνωσε πως είναι γκέι κατέληξε στο νοσοκομείο από τον πατέρα του και τον θείο του. Από την μία γίνεται μια εκδήλωση που δίνει ελπίδα για ζωή (εγώ δεν το είδα στις ειδήσεις) ενώ το βίαιο περιστατικό πουλάει περισσότερο και το λένε συνέχεια λες και δεν υπάρχουν δεκάδες παιδιά που θα έχουν τρομοκρατηθεί μήπως και έχουν την ίδια κατάληξη.
Οσο περισσότερο αποξενώνεται ο άνθρωπος από το φυσικό του περιβάλλον,τόσο περισσότερο θα υποφέρει από μένταλ ντιζόρντερς.
Ψηθηκα να ανοιξω τη Ωρα του λαου.Θα κανει θραυσηι το θρεντ και θα μοιραζω επιστολες της Μαγδαληνηνης(.500 το κεφαλι)
Βαριέμαι, τελείωσα το θέατρο και τώρα δεν έχω να κάνω τίποτα!
Δεν βλέπω τηλεόραση και ειδήσεις από εκεί. Αλλά ναι, είμαι σίγουρη πως δεν το έδειξαν. Σιγά μην προβάλλουν τους "γκέηδες", τις λεσβίες και τις τρανς στον ελληνικό παραδοσιακό λαό! Να προτρέψουν τον κόσμο σε αυτές τις ασυδοσίες και να παίρνουν θάρρος "αυτοί";!
Και πραγματικά σε αυτά τα ιβέντ δεν πηγαίνουν όσοι δεν είναι ήδη απελευθερωμένοι και άνετοι με τον εαυτό τους.. Ειλικρινά θα έρθουν όσοι αισθάνονται καλά ΗΔΗ.
ΔΕΝ θα έρθει κάποιος γκέι πχ που φοβάται μην τον τραβήξει η κάμερα και τον δει κάποιος συγγενής. Θα έρθει αυτός που δεν τον νοιάζει και θα το γιορτάσει.
Όπως πήγα κι εγώ πχ που δεν με έχω κόμπλεξ αν κάποιος θα περάσει για τρανς πχ επειδή είμαι γυναίκα κι ας είμαι στρέιτ (αν και ΛΟΑΤΚΙ σε καταλαβαίνουν τι είσαι, όπως τους καταλαβαίνουμε κι εμείς).
Αυτά.
Νέο pride στην Θεσσαλονίκη.
Είναι τρομακτικό το μίσος που βγάζουν. Τι ζόρι τραβάνε μερικοί και πόσο φανατικοί μπορεί να είναι στο πρότυπο οικογένειας.
Είναι δύσκολο να εκφράσεις και αντίθετη άποψη να υποστηρίξεις το διαφορετικό ,που να τολμήσεις στα φανερά να πάρεις θέση και να τους συμπαρασταθείς. Το κακό είναι πως δικαιολογούν τις πράξεις ανθρώπων που και καλά ανοίκουν σε φυσιολογική οικογένεια.
Υπάρχουν περιπτώσεις που αυτός που κράζει και βρίζει είναι τόσο καταπιεσμένος που φοβάται μην κολλήσει και καταλάβει τι έχει στερηθεί τόσα χρόνια...
Κυριακή
Ο ήλιος ψηλότερα θ’ ανέβει σήμερα που ’ναι Κυριακή.
Φυσάει το αγέρι και σαλεύει μια θημωνιά στο λόφο εκεί.
Τα γιορτινά θα βάλουν, κι όλοι θα ’χουν ανάλαφρη καρδιά:
κοίτα στο δρόμο τα παιδιά, κοίταξε τ’ άνθη στο περβόλι.
Τώρα καμπάνες που χτυπάνε είναι ο Θεός αληθινός.
Πέρα τα σύννεφα σκορπάνε και μεγαλώνει ο ουρανός.
Άσε τον κόσμο στη χαρά του κι έλα, ψυχή μου, να σου πω,
σαν τραγουδάκι χαρωπό, ένα τραγούδι του θανάτου.
Ετσι αισθάνομαι τώρα.
Άλλοι μετρούν προβατακια για να κοιμηθούν και εγώ κουνουποτσιμπιματα ! Πότε θα έρθει το κρύο του χειμώνα.
Πέρσι το καλοκαίρι ήθελα να βρω δουλειά με νόμιμες απολαβές και λογικό ωράριο φέτος πόση υπομονή να κάνω να μην τα παρατήσω και βρεθώ πάλι στην αναζήτηση.
Η ζέστη και ο ιδρώτας ανυπόφορος αλλά στην κόλαση της Ελλάδας τι να περιμένεις δεν γίνεται να δουλεύουμε όλοι με κλιματισμό. τα κουνούπια θα με μου φαν τη θέση η θα μου πιούν το αίμα...
βρε ΑΧΒΑΧ, τοσα προιοντα υπαρχουν για να μην σε τσιμπανε τα κουνουπια! γιατι καθεσαι να σε τσιμπανε;;;
Δεν κάνουν τίποτα... Είναι μεταλλαγμένα. Τσιμπάνε και πάνω από τα ρούχα και όταν περπατάς. Οι εργαζόμενοι είμαστε τα μοναδικά μεζεδάκια στην περιοχή, είναι μακρυά από οικισμό. Είναι σαν τα προϊόντα για ιδρώτα λένε για έως 24,48,72,96 ώρες και ακόμα τα ακριβά από φαρμακείο δεν λύνουν το πρόβλημα ούτε με καθημερινή χρήση.