Δεν την βλεπω -συγνωμη- για χαβαλε το πα ,ανετα κανα τραμπα σπιτι και δουλεια εδω για σπιτι και δουλεια σε οποιο χωριο και αν ειναι ,μια μικρη προτιμηση σε νησι¨)
Printable View
Δεν την βλεπω -συγνωμη- για χαβαλε το πα ,ανετα κανα τραμπα σπιτι και δουλεια εδω για σπιτι και δουλεια σε οποιο χωριο και αν ειναι ,μια μικρη προτιμηση σε νησι¨)
σκεφτομαι, οτι δε θελω να παντρευτώ, ουτε να κανω παιδιά (με πιανει κατι σαν τρόμος), θα ηθελα απλα να εχω καποιον για παρεα-σύντροφο, αλλα οχι υποχρεωσεις οικογένεια, πάρκα, πάνες, τάϊσμα, κούραση...κλπ... πως μου ήρθε ξαφνικά αυτες τις μέρες αυτη η σκέψη ενώ ήμουν τελείως το αντίθετο, ουτε κ γω ξερω!
χαχα άντε να δούμε!!!! μ'άρεσε πολύ ο παροντικός χρόνος. ναι ναι θέλωωωω κάηκα....:p
αλλά που.....πάλι κωλοσυννεφιά, εντομεταξύ χθες : ρε παιδιά πάμε να στήσουμε σκηνή να υπάρχει?.. έτσι να φαντάζομαι πως γίνεται κοσμοσυρροή στις παραλίες κ δεν υπάρχει τμ πουθενά!
δεν ειν κακή ιδέα όμως, πιστεύω σα βόμβα θα σκάσει η ζέστη ξαφνικά
Σκέφτομαι πως πλέον θα πρέπει να σταματήσω να ανέχομαι να με πατάνε κάποιοι και επιτέλους να ορθώσω ανάστημα και να πω...... Ο Χ Ι
ποσο λιγομιλητος ειμαι τους τελευταιους μηνες.. κουραστηκα να εχω τοση αναγκη να τραβαω την προσοχη των αλλων.. αν δε με προσεχω αρκετα ετσι γινεται ομως.. κουραστηκα να ψαχνω παντα να βρω κατι εξυπνο να πω και κουραστηκα να προσπαθω να ικανοποιω τους αλλους. κουραστηκα να μεγαλωνω αλλους και να παραμενω μικρος. κουραστηκα απο τα 5 μου να ξεφευγω με το μυαλο αντι απλα να μιλαω. κουραστηκα και να μη ξερω τι θελω.
ξεκουρασου....
Πρέπει να κόψω το τσιγάρο ξανά... πώς την πάτησα έτσι μετά από τόσα χρόνια κ το ξανάρχισα :((
kundalini. nagas. serpentine symbol means transformation. immunity to toxins.
Ακαταλαβίστικα, αλλά αυτά προέκυψαν.:P
Σκέφτομαι ότι αλλάζω... κάτι με ωθεί προς την εξωτερίκευση των συναισθημάτων μου...
Με αφουγκράζομαι και με φροντίζω περισσότερο... προσπαθώ να φροντίσω και τους γύρω μου...
Δυσκολεύομαι λιγότερο στο να εκφράσω ένα καλό λόγο, στο να δώσω μια αγκαλιά...
Συγκινούμαι και χαίρομαι γι' αυτό... :)
Σκεφτομαι οτι εχω μια στεναχωρια της τελευταιες μερες που ειχα ενα χρονο να τη νιωσω.. Και δεν την παω με τπτ, που ειναι μια σκουπα να αναποδγυρισω.
Σκεφτομαι να ανοιξω ενα θεμα να ζητησω απο οποιον θελει εδω μεσα να μου γραψει οτι δεν του αρεσει σε εμενα. να το κανω;
Ωραίο θέμα σκέφτεσαι να ανοίξεις ! :P
Όταν είμαστε σε άσχημη φάση τείνουμε να εστιάζουμε στα αρνητικά και ξεκολάμε εστιάζοντας θετικά γι'αυτό ούτε να το σκέφτεσαι!
Μήπως συνέβη κάτι? Μήπως ίδια εποχή πέρυσι συνέβη κάτι που σε στενοχώρησε πολύ ή μήπως είσαι σε ρήξη- χωρισμό (σύμφωνα με προηγούμενο θέμα σου) κ απλά είσαι down γι'αυτό ?
Καλύτερα να συζητήσεις για τις σκέψεις σου....
Γενικα εχω μεγαλο προβλημα να ακουω καλα πραγματα για μενα, γιατι πιστευω οτι δεν υφιστανται, οτι ειναι υπερβολικα, οτι μου λενε ψεματα, οτι δεν ξερουν τι λενε γιατι δεν καταλαβαινουν, οτι αλλοι τα ιδια τα εχουν πολυ καλυτερα, οτι δεν με βοηθαει για να βελτιωθω, οτι τους εχω κοροιδεψει τους αλλους για αυτο νομιζουν 5 καλα πραγματα για μενα. Αυτο το εχω απο οσο θυμαμαι τον εαυτο μου, οτι αυτοι που μου λενε τα καλα πιστευουν και ενα σωρο αρνητικα για μενα, οποτε προτιμω να ακουσω τα αρνητικα για να βελτιωθω παρα τα θετικα για να βαυκαλιζομαι και να φταιχνομαι και να επαναπαυομαι. Ξερω οτι αυτες οι σκεψεις ειναι λαθος για πολλους, πρεπει να ενθαρρυνουμε, να επιβραβευουμε κτλ, για μενα ειναι just ομως, δε μπορω να δεχτω τετοιου ειδους πραγματα οπως επιβραβευσεις, δεν περνανε απο το φιλτρο μου, απορριπτονται, ειδικα και οταν ειμαι λιγο πεσμενη. ΕΠισης μπορει νa φταιει οτι εχω νιωσει ποση ζηλεια και κακια υπαρχει μες στους ανθρωπους, και μου φαινεται πιο ειλικρινες να μου λενε αρνητικα απο οτι θετικα. εδω λεμε καλα λογια με κακια, καλυτερα ασχημα λογια ρεεεεεεεεε!! Προτιμω την ειλκρινεια απο την "καλοσυνη". Ειναι η αλλη σαν καρναβαλος και της λενε τι κουκλα που εισαι χρυση μουυυυυ!! Νο!! Rejected!
Περυσι τετοια εποχη συνεβη οντως κατι ασχημο αρσι μου. Εισαι φοβερη που το σκεφτηκες, αλλα δε νομιζω οτι φταιει αυτο. Γιατι την ακριβεια εντοπισα τι με εριξε. Πριν δυο μερες ενα φιλος μου μου εξομολογηθηκε τους αυτοκτονικους του ιδεασμους. Και λενε ρε γαμωτο δεν πρεπει να συμπασχεις, πρεπει να συμπονας. Δεν μπορεσα, με πηρε απο κατω. Και θελει να πεθανει λεει για την εχει ζησει την ζωη του (ειναι πολυ νεος), και δε βρισκει τι αλλο να κανει. Ειναι βαρετα πια!
Με τον φιλο μου καλα ειμαστε, μια πανω μια κατω. τα συνηθισμενα.
Μπορει να φταιει και η ανοιξη, ολους τους πιανει λεει ενα κατι τις..
Αν δε βαριεστε παντως γραψτε μου απο κατι αρνητικο για μενα εστω εδω. θα το εκτιμησω αφνταστα.
Για μένα είναι κάτι πολύ γνωστό κάρι, το έχω αναλύσει κιόλας στη θεραπεία.
Πέταξες κι ένα από πέρυσι έχω να αισθανθώ έτσι, οπότε..
Κάτι δε μου κολάει σε αυτό με τα αρνητικά... α να φαγώθηκες, σου είπα ένα αρνητικό :P
Απορώ γιατί το έχεις ανάγκη όταν είσαι πεσμένη. Να σε βοηθήσουν να βγεις από κει ή για να μπεις στον κύκλο της 'ανεπάρκειας'? Δλδ δεν είμαι 'αρκετή' πρέπει να το παλέψω κι άλλο κι άλλο κι άλλο.
Εννοείται πως είναι καλή η θετική αρνητική κριτική (έτσι την ονομάζω) και μας προχωράει αλλά γιατί τις στιγμές που ο εαυτός σου μάλλον έχει άλλες ανάγκες, αφού μια καινούρια αλήθεια ανακάλυψη θέλει ψυχικές δυνάμεις. Γιατί τώρα?
Τι έχεις ανάγκη τώρα?
(να φύγει η άνοιξη, άνοιξη να την κάνει ο λόγος και να μπω για μακροβούτι :P (δικιά μ), όντως μπορεί να παίζει ρόλο κ η άνοιξη )
Δεν ξερω, ειπα παιζουν και αλλα πραγματα στο παρασκηνιοο για τα οποια δεν εχω κατσει να μιλησω. Λιγο το ενα λιγο το αλλο, λιγο τα πανω κατω με τον φιλο μου, λιγο "το θελω να πεσω στο κενο γιατι εχω οτι θελω στη ζωη μου και ειναι ολα τοσο τελεια που βαριεμαι", και εμεινα να αναρωτιεμαι: Ειναι αναγκη σε αυτη τη ζωη ολα τα κουλα να τα ακουσω εγω; Δε μπορει να μεινει κατι και για καποιον αλλο;;
Κοίτα, είναι φυσιολογικό και ανθρώπινο να πονάς για τον φίλο σου, να προβληματίζεσαι και σε ένα ποσοστό να σε έχει ρίξει. Άλλο πονάω γιατί δεν είναι καλά κι άλλο ταυτίζομαι με την ψυχολογία του και παίρνω δικά του συναισθήματα και τα οικειοποιούμαι.
Και επίσης! επειδή είναι όντως δύσκολη φάση, ελπίζω να μη ρίχνεις βάρη στον εαυτό σου αν δε μπορείς να βοηθήσεις όσο θα ήθελες!
Σκεφτομαι οτι απο χτες με εχει πιασει μια μελαγχολικη κ απαισιοδοξη διαθεση.........:(
Κ δεν μ αρεσει καθολου......:(
Κι εσυ λακρυμοζα; Αρα φταιει η ανοιξη ;p
Αρσι ναι οταν αισθανομαι ανεπαρκης πεφτω. Ανεπαρκης να μην φουνταρει ο αλλος, ανεπαρκης να μην εχω καλη σχεση με τον φιλο μου, ανπερκης να μην εχω καλη δουλεια. Με νυχια και με δοντια προσπαθω να εχω καλη διαθεση και να μη με παιρνει απο κατω, αλλα μια στο τοσο συμβαινει.
Δεν ξερω τι φταιει, αλλα ειμαι down γενικοτερα... μακαρι να ειναι λογω ανοιξης κ να μην κρατησει για πολυ... αλλιως δεν με βλεπω καλα... :(
Κορίτσια, είναι ''φυσιολογικές'' κάποιες διακυμάνσεις της διάθεσής μας.
Κι εγώ είμαι κάπως κυκλοθυμική τις τελευταίες μέρες.
Εύχομαι να μην κρατήσει πολύ και να είναι περαστική φάση για όλες μας :)
Σκέφτομαι ότι έχω τρελό διάβασμα, οεοοο.. πφφφ!
breathe in - breathe out.. etc. etc.
πολυ σωστα αυτα Αρσουλα,ειδικα αυτο το "οικειοποιουμαι το συναισθημα του αλλου"..
Καρι και εγω μια απο τα ιδια,αυτο το θεματακι δεν το εχω αντιμετωπισει ακομα!
Εσενα καμαρι μου τι σου συμβαινει?Σε θυμωσε που ειπε οτι θελει να αυτοκτονησει λογω "τελειοτητας",οικειοποιηθη� �ες το συναισθημα του ή και τα δυο μαζι?
Eγω οπως εξηγησα και παραπανω μετα απο χρονια μαυριλας απο περυσι κρατιεμαι με νυχια και με δοντια στο φως, αλλα κατι τετοια με ριχνουν ακομα. οταν αισθανομαι ανεπαρκης, ανεπαρκης να του αλλαξω γνωμη, ανεπαρκης να τον κανω να βαλει πρωτα τη ζωη, και παει και πιο προσωπικα, σαν να εχω ανεπαρκη επιρροη στη ζωη του, και να προτιμαει το θανατο απο μενα. Δευτερον, δε μπορω, για τον λογο που ειπα παραπανω, να εχω πια γυρω μου ατομα που σκεφτονται ετσι και να μου βγαζουν εμενα ολη αυτη τη καταθλιψη τους, γιατι με ριχνουν, μακαρι να ηταν τριγυρω μου και να μη με εριχναν. Αλλα με ριχνουν και δεν το θελω αυτο πια.. Η πρεπει να δυναμωσω, ή να ξεκοψω..
Καταρχην εγω να σου πω οτι φαινεται να κρατιεσαι καλα ;)
Λυπαμαι αλλα σε οτι αφορα στα αρνητικα το παω συζητωντας και με σκοπο να προσφερω και συμπαρασταση :)
Επιρροη?
Βασανιστικο καρι,πολυ βασανιστικο..
Γιατι να θελεις η δικη σου γνωμη να ειναι τοσο καταλυτικη?Ξεφορτωσου αυτον τον στοχο,για καποιους εισαι περισσοτερο σημαντικη για καποιους λιγοτερο,και αυτο ΔΕΝ εξαρταται μονο απο σενα γλυκεια μου.
Κατα την γνωμη μου αφου η μαυριλα των αλλων σε ριχνει,πρεπει να δυναμωσεις για να καταφερεις να ξεκοψεις!κι αυτο πρεπει να γινει χωρις να νιωθεις ενοχες που φευγεις απο καταστασεις και ανθρωπους που σε χαλανε..εξαλλου δεν απορριπτουμε προσωπα,αλλα συμπεριφορες,ναι?
Σε ευχαριστω για το πρωτο!
Οσο για την επιρροη, το ξερω οτι ειναι λαθος σκεψη, αλλα η θεωρια απο την πραξη απεχει ρε γμτ..
Προσπαθω να μη μασαω και να βαζω τον εαυτο μου πρωτα, και να βοηθαω χωρις να επηρεαζομαι, που αυτο μου ειναι πολυ δυσκολο.
Και ηδη εχω ξεκοψει απο ο,τι με χαλαγε, ειτε εντελως, ειτε κρατωντας τεραστιες αποστασεις. Ολοι "οι γουσταρω καταθλιψικιλα" εχουν φαει ντιλιτ. Αλλα απο αυτον δεν περιμενα να το ακουσω αυτο!!!! Με επιασε εξ απροοπτου!!
Αρα στην ουσια αντιμετωπιζεις μια κατασταση (εχοντας ηδη κανει πραξη το "ξεκοβω απο τις μαλακιες") που δεν εχεις ακομα ξεκαθαρισει μεσα σου..γιατι αν ο αλλος ειναι γνωστος,σκοτιστηκες,ειναι ευκολο να ξεκοψεις,αν ομως ειναι κοντινο προσωπο αρχιζουν τα ζορια.Ετσι ειναι και εχεις δικιο!Εκει ειναι που πρεπει να το διευθετησεις ΓΑΛΗΝΙΑ μεσα σου.
Παλεψε το,δοκιμασε αυτο που σου ειπα πριν,δηλ η συγκεκριμενη συμπεριφορα σε χαλαει,θα σε χαλουσε απο τον οποιοδηποτε,αλλα τωρα προκειται για φιλο σου.
Ειναι ουτως ή αλλως μια "προβληματικη" κατασταση,σωστα?
και τωρα σκας μυτη εσυ..
Πως νιωθεις?οχι και τοσο δυνατη...
τι χρειαζεσαι?να κρατησεις την ισορροπια σου..
ποια ειναι τα ορια σου?
σε αυτο πρεπει να απαντησεις εσυ...
οτι ο πατερας μου με ρωτησε σημερα για 1η φορα στη ζωη μου " τι εκανες σημερα?" !!! εστω και χωρις να με κοιταει! κ ηταν τοσο αυθορμητο ! κ οτι δε πειραζει που δεν εχω καποιον να το μοιραστω . μαλλον πρεπει να με γεμιζει το γεγονος απο μονο του χωρις να χρειαζεται απαραιτητα να το φιλτραρω μεσω αλλων για να παρει αξια.
hey εχω επιλογη ! μπορω να το περασω σαν ασημαντο μπορω και να του δωσω τη σημασια που εχει πραγματικα. Δε μου εχει πει και σ'αγαπω στα μουτρα, αλλα ειναι προς αυτη τη κατευθυνση .. λες και αυτος να το σκεφτεται οτι το ειπε για 1η φορα? αραγε να λεει κ αυτος μπραβο στον εαυτο του? οπως και ναχει ειναι ενα λιθαρακι στο ψυχικο κενο μου και φασουλι το φασουλι..:-P!
μαρεσει κανετε διαλογο εσεις, πετιεμαι και γω.. δε βαριεσαι ολοι χωραμε.. :-P
Kαλα τα λες Φωτεινη.. Να κρατησω την ισορροπια μου, και να ειμαι δυνατη, κι αυτο θα διαμορφωσει τα ορια μου.. against all odds... Θα ηθελα καποιες φορες να εχω το μαγικο ραβδι ρε γμτ..
ολοι οι καλοι!!
Εχεις εμας εδω να το μοιραζεσαι!
ΧΑιρομαι που εγινε κατι καλο για σενα, οσο για το σαγαπω απο γονεις, σημασια εχει να το νιωθεις, οχι τοσο να το ακους.. καποιοι δυσκολευονται με τις εκφρασεις και πολλοι το λενε καραμελα χωρις να το εννοουνε.. Εσυ νιωθεις να σε αγαπαει;
σκεφτεσαι πραγματικα θετικα :)
Σκεφτεσαι οτι κι αυτος εχει τα θεματακια του,δεν το παιρνεις απολυτα προσωπικα,βλεπεις οτι δεν ειναι απαραιτητο να φταις εσυ για την σταση του..
Συμπασχω γιατι ειμαι κι εγω σε παρομοια φαση με τον πατερα μου..αλλα το αντιμετωπιζω σαν να σκαρφαλωσα κι εγω και τον κοιταζω σαν ιση προς ισο!
Υ.σ
εχουμε αδειουλα?
σκεφτομαι "σκασε πια παλιομαλακα ΚΕΝΟ και ψοφα, γιατι κανεις δε θελει ουτε καν να σε διαβαζει"! πρεπει να βρω τροπο να εξαφανιστω μια για παντα, θα ειναι δυσκολο καλοκαιρι κι ελπιζω το τελευταιο μου.
σκεφτομαι οτι πρεπει να κανω διαιτα... κ δε μου φαινομαι καθολου εγκρατης! :(
πλεον το βλεπω οτι με αγαπαει .. θα ελεγα οτι εχει να κανει μονο με μενα αν δεν εβλεπα αυτο που μου ειπε σημερα και γενικοτερα μια πραγματικη απτή αλλαγη στη σταση του.. ο πατερας μου ειναι παρα πολυ μπερδεμενος μια ζωη αλλα φαινεται να κανει ενα βημα.. και χαιρομαι γιατι με την ψυχοθεραπεια 4 χρονια πιστευω οτι τον βοηθησα κ αυτον να δει πραγματα και ηξερα οτι ειχε τη δυνατοτητα.. πχ η μητερα μου οσο κ αν αλλαξω εγω εκεινη φοβαμαι οτι ειναι απιθανο να ακολουθησει.. και αν θες δε δισταζω πια να πιστεψω οτι ισως οντως να με αγαπαει.. το απεκλεια μια ζωη. νιωθω σα να χτυπαει την πορτα , ισως να την χτυπαγε κ παλιοτερα αλλα να μην ακουγα, το νιωθω πολυ εντονα. σκεφτομαι οτι ειμαι σε ενα σημειο που ισως ειναι θεμα επιλογης.. να πιστεψω οτι με αγαπαει ή να συνεχισω να ζηταω κ να ζηταω περισσοτερες κ περισσοτερες "αποδειξεις". αυτο ομως σημερα ηταν αυτο που ειχα αναγκη ακριβως αυτο που ζηταγα..οποτε δυσκολα θα κανω τα στραβα ματια ..
ναι ορκομωσιας ;-] τεταρτη παλι τα κεφαλια μεσα :-P