Και εγω το παθαινω καποτε οταν σκυβω. Και οι μυρωδιες οι εντονες προκαλουν φτερουγισματα. πραγμα τρελο αλλα νομιζω το έχουν κι αλλοι εδω μέσα.
Printable View
Είσαι τυχερός αν τις νιώθεις μόνο όταν σκύβεις!! Εμένα οι '' καλες'' μου με θυμούνται ότι και να κάνω! Είτε φάω, είτε ξαπλώσω, είτε οδηγώ, είτε σκυψω, είτε κάνω μπάνιο, είτε αλλάξει η θερμοκρασία του σώματος. Πχ αν από το σπίτι βγω έξω στο κρύο ξεκινάνε! Δεν με αφήνουν είναι εκεί για να μου θυμήζουν ότι πρέπει να ζω μέσα στον τρόμο και να μην χαίρομαι τίποτα...
Πραγματικά λυπάμαι γιατί ξέρω ότι οι έκτακτες είναι τελείως σπαστικες. Και εγώ είχα συνέχεια έκτακτες πριν λίγα χρόνια να φανταστείς τότε ήμουν 13χρονων και οι γονείς μου επειδή δεν ξέρανε πως ακριβώς να αντιδράσουν με πήγαιναν συνέχεια σε καρδιολογο. Δεν μπορούσα να βγω έξω με τους φίλους μου, να κάνω γυμναστική (γιατί φοβόμουν μην πάθω τίποτα ακόμα σιβαροτερο) και γενικά ζούσα μια ζωή μες τον τρόμο. Τώρα όμως είμαι λίγο μεγαλύτερος(16χρονων) και οι έκτακτες έχουν κοπάσει λίγο αλλά ακόμα τις νιώθω ειδικά όταν σκύβω και κάνω γενικά απότομες κινήσεις. Το ξέρω ότι είμαι υπερβολικά μικρός για να φοβάμαι για την καρδιά μου αλλά όλα ξεκίνησαν μετά από μια κρίση πανικού και τα έχω έως τώρα . Και ειδικά αν ψάξω και στο ίντερνετ για θανάτους από καρδιά σε μικρά παιδιά εκεί γίνομαι χειρότερα και με πιάνουν πολύ έντονα οι εκτακτες. Αλλά αυτό που δεν σου λένε οι ειδήσεις η οτιδήποτε άλλο για τα παιδιά που πέθαναν είναι ότι είχαν πολύ σοβαρά καρδιακά προβλήματα και ενώ εμείς έχουμε μόνο έκτακτες και τρέμουμε τον ίσκιο μας. Πάντως ευτυχώς που βρήκα αυτό το φόρουμ και μπορώ να λέω τα προβλήματα μου σε ανθρώπους που με καταλαβαίνουν και παίρνω θάρρος να το αντιμετωπίσω. Εύχομαι να περάσουν οι έκτακτες σε όλους εδώ μέσα και να μην ξαναχρειαστει να πάμε σε καρδιολόγο ποτέ ξανά.
Και κάτι άλλο. Όταν έχω έκτακτες η τουλάχιστον πιστεύω ότι είναι έκτακτες νιώθω μια ζαλάδα αλλά δεν είναι τόσο έντονη που να τα βλέπω όλα να γυρνάνε αλλά είναι ένα περίεργο αισθημα. Αυτό θα μπορούσε να οφείλετε στις έκτακτες;Γιατί αν οφείλετε έχω διαβάσει στο google ότι όταν προκαλεί τέτοια συμπτώματα χρειάζεται άμεση εισαγωγή σε νοσοκομείο. Εδώ να πω ότι δεν έχω λυποθιμησει ποτέ στη ζωή μου. Δεν ξέρω τι να πω. Μερικές φορές νιώθω ότι έχω έκτακτες αν κάνω αποτομες κινήσεις δηλαδή να τεντωθω αλλά μετά έχω ένα αίσθημα φουσκώματος και ρεψιματος και σκέφτομαι μήπως είναι από το στομάχι. Πάντως αυτό με τη ζαλάδα πολύ με αγχωνει οπότε αν μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει αν είναι πολύ σοβαρό(παρόλαυτα καρδιολογικες εξετάσεις που έκανα πριν κάποιους μήνες δεν μου έβγαλαν τίποτα παθολογικό, και τα έκανα όλα και υπέρηχο και καρδιογράφημα και αυτό με τα χρώματα το τριπλεξ λέγετε νομιζω.) Σας παρακαλώ να μου εξηγήσει κάποιος.
Εδώ, εννοείται ΔΕΝ δίνουμε επαγγελματικές γνωματεύσεις. Αυτό είναι αποκλειστικό καθήκον κ προνόμιο των γιατρών. Όμως αυτό που λες με την ζαλάδα-κ από την στιγμή που έχεις κάνει όλες τις εξετάσεις- μου κάνει περισσότερο για ψυχοσωματικό λόγω άγχους. Και η ζαλάδα που νιώθεις , είναι ένα από τα κλασικά συμπτώματα των κρίσεων πανικού.
Το ξέρω ότι δεν δίνετε επαγγελματικές γνωματευσεις και συμπεράσματα απλώς ρωταω και λέω τα προβλήματα μου στην περίπτωση που κάποιος άλλος με τα ίδια προβλήματα και συμπτώματα γνωρίζει τι είναι επειδή του τα είπε γιατρός. Ο μόνος λόγος που μπήκα και γράφω σε αυτό το φόρουμ είναι για να μην πηγαίνω συνέχεια στον καρδιολόγο να με καθησυχαζει. Το ξέρω ότι κάθε πρόβλημα είναι ξεχωριστό για τον καθένα αλλά από την στιγμή που δεν έχω κάποια δομική καρδιοπάθεια η οτιδήποτε άλλο όπως και οι περισσότεροι εδώ μέσα λογικά θα μπορεί να μου πει την γνώμη του. Βέβαια φυσικά και θα πάρω και τη γνώμη του γιατρού μου αλλά και η γνώμη άλλων "πασχοντων' θα μπορούσε να με βοηθήσει κάλλιστα(ψυχολογικά). Όπως και να έχει σε ευχαριστώ για την απάντηση σου αλλά αυτή η ζαλάδα που έχω δεν νομίζω να είναι από κρίση πανικού γιατί δεν νιώθω όπως όταν έχω κρίση πανικού. Όταν έχω κρίση νιώθω σαν να είμαι έξω από το σώμα μου τουλάχιστον όταν είναι έντονη ενώ σε μερικές έκτακτες και όχι πολύ σπάνια νιώθω μόνο το αίσθημα ζαλάδας αν και δεν είναι τόσο έντονη που να πέσω κάτω και να χάσω τις αισθήσεις μου. Και συνήθως συνοδεύεται από υπνηλία .
Λοιπόν αυτό με τη ζαλάδα. Το παθαινουμε οι περισσότεροι νομίζω λίγο από την έκτακτη ειδικά αν είναι δυνατή λίγο από την ανησυχία π ακολουθείς μετά... Όντως αν δομικά η καρδιά είναι οκ κ αν οι έκτακτες είναι καλοήθεις.... Είναι πιο ευκολα διαχειρίσιμο
Παρούσα μετά από έντονη αρρυθμία μου συμβαίνει και εμένα. Εκει είναι που τα κάνω πάνω μου. Όταν δηλαδή νιώθω αυτό το αίσθημα της ζαλης που σε καμία περίπτωση δεν είναι κρίση πανικού
gergod και εγω απο εκείνη την ηλικία που έχεις εσύ τωρα, ταλαιπωρουμαι. Είσαι πολύ μικρός για να σκέφτεσαι οτι κάτι θα πάθεις. ΤΙΠΟΤΑ δεν θα πάθεις. Εγω έφτασα 46 κ τελικά δεν έπαθα τίποτα!! ....Αυτό που έπαθα ....είναι ότι σκεφτόμουν συνεχώς, τι και μπορεί να πάθω!
Το ξέρω ότι δεν θα πάθω τίποτα και μερικές φορές νιώθω πολύ καλύτερα. Αλλά υπάρχουν φορές που μια έκτακτη να συμβεί ξαναπεφτω ψυχολογικά και γίνομαι χάλια. Θέλω συνέχεια να διαβεβαιωνομαι ότι δεν έχω τίποτα. Να φανταστείς είχα πάει στον καρδιολόγο πριν οκτώ μήνες επειδή είχα έκτακτες, και αφού μου έκανε όλες τις εξετάσεις και δεν βρήκε τίποτα για λίγο καιρό ήμουν μια χαρά και τώρα πάλι μαύρα χάλια. Και συνεχώς σκέφτομαι ότι κάτι δεν θα έχει βρει στο καρδιογράφημα και πρέπει να ξαναπάω και γενικά ένας φαύλος κύκλος είναι όλα. Και πραγματικά δεν το μπορώ άλλο και ευτυχώς έχω βοηθηθεί με αυτό το φόρουμ και από εσας και μου δίνετε θάρρος να το ξεπεράσω κάποια στιγμή στο ΜΑΚΡΙΝΟ μέλλον. Ευχαριστώ
Κάπως έτσι παθαμε όλοι μια επιβεβαίωση θελαμε από το γιατρό... Μέχρι π έρχεται μια στιγμή π λες τέλος... Κ εκει το μυαλό ηρεμει κ μετα ηρεμει κ το σώμα.. Μια καλή έκτακτη είναι αρκετό να σ χαλάσει τη μέρα πολλες καλες έκτακτες σε μια μερΑ είναι αρκετό να σ χαλάσουν τη ζωή Για λίγο καιρό.. Να σκέφτεσαι ότι δε παθαίνεις τπτ εγώ σκεφτόμουν η έκτακτη είναι ο χτυπος π νιώθω μετά το κενό άρα στην ουσία το κενό δε το νιώθω άρα δε ξαπλωθηκα άρα πέρασε.. Βρες ένα τρόπο να το εκλογικεψεις στο μυαλό σ.. ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ
Και μόνο το όνομα σου με ηρεμεί κάπως και μου δίνει θάρρος. Απλώς τώρα τελευταία από το πολύ άγχος πετάγομαι στον ύπνο μου. Μόλις πάω να κοιμηθώ ξυπνάω απότομα. Και μετά με πιάνει ταχυκαρδία και αναπνευστική αρρυθμία(νομίζω λέγεται έτσι, είναι όταν αναπνέω οι παλμοί αυξάνονται και όταν εκπνέω μειώνονται)και για κάποιο λόγο μου έχει καρφωθεί η ιδέα μην πάθω τίποτα στον ύπνο μου. Δεν το μπορώ άλλο το άγχος.
Όπως το είπες από το πολυ άγχος εγώ από το πολυ άγχος με έπιαναν φτερουγίσματα κ μόνο π ανεπνεα κοιμόμουν κ μόλις άνοιγα τα μάτια μ σε δυο δευτερόλεπτα είχα το πρώτο φτερουγισμα κ μετα με έπιανε ταχυπαλμία με λαχανιασμα ξυπνουσα απλά με άγχος κ πανικο δε τονκαταλάβαινα γτ απλά είχα πανικο με το καιρό όλα ηρέμησαν.. Άλλες μέρες είναι καλές άλλες όχι απλά πτισπαθησρ να ηρεμήσεις λίγο το μυαλό σ για να ηρεμήσει το σώμα σ
Και εγώ ακριβως το ίδιο. Να φανταστείς έβαζα το χέρι στην καρδιά για να δω πως κτυπαει και ένιωθα έναν Ρυθμό ότι ναναι. Και μόλις λαγοκοιμομουν ΜΠΑΜ μια έκτακτη και πανικός. Και συνήθως ένιωθα και στο στομάχι μου με δενετε κόμπος συνέχεια μετά την έκτακτη. Και απλώς εγώ όταν αναπνέω η καρδιά μου κτυπα γρήγορα και όταν εκπνέω χάνει παλμούς και μετά όταν ξανά αναπνέω ένας δυνατός χτυπος. Νομίζω είναι αναπνευστική αρρυθμια αλλά δεν ξέρω.
Αν και δεν συμβαίνει συνέχεια αυτό. Μόνο όταν χαλαρώνω μερικές φορές με πιανει
Καλησπέρα εδω και ενα μηνα εχω χαμηλη πιεση 9με10 η μεγαλη και 5με6 η μικρη και αυξημενους παλμους 86 μεχρι 122, πριν 2 μηνες εκανα τριπλεξ, καρδιογραφημα και αιματολογικες για την καρδια και βγηκαν μια χαρα, εδω και 3 μερες ομως φοβαμαι οτι θα παθω κατι στην καρδια και νοσοκομείο λογω του κορωνοιοιου φοβαμαι να παω.
Giota η πιεση σ είναι μια χαρά για γυναίκα εντάξει αν φας λιγο αλάτι παραπανω πιρς κ λιγο νερό παραπανω ίσως κ κανένα τσάι θα δεις διαφορά εγώ να φανταστείς έχω μονίμως τέτοια πιεση κ κάποιες φορές η μικρή παει κ 4 φτιάξε λιγο τη διατροφή σ κύμα δεις διαφορα κ οι παλμοθ σ είναι φυσιολογικοί για γυναίκα 84 ειδικά τώρα το 122 είναι συνεχόμενο η τυχαινει για λιγο ίσως κάποια στιγμή αγχώνεσαι η κουράζεσαι σε κατάσταση ηρεμίας φτάνει 122?
Παιδιά εγώ τώρα τελευταία παθαίνω έκτακτες συστολές η οποίες οπότε συμβαίνουν μου δημιουργούν και πόνο στο στήθος. Ο οποίος πόνος διαρκεί όσο η έκτακτη(ούτε εν δευτερόλεπτο). Αυτό φοβάμαι μην είναι τίποτα μικρά εμφράγματα αλλά είμαι πολύ μικρός σε ηλικία( κάτω των 18). Έχω τρομοκρατηθεί λιγο, και οι γονείς μου μου λένε ότι δεν έχω τίποτα. Βοήθεια λίγο.
Έμφραγμα δν ειναι ουτε κάτι ειναι απλα μια δυνατή έκτακτη..
Το εύχομαι, αλλά ο πόνος είναι λίγο περίεργος και τον νιώθω στην καρδιά και στο κέντρο του στήθους. Σκέφτομαι μήπως από την έκτακτη κλείνουν για λίγο οι στεφανιαίες αρτηρίες. Δεν ξέρω τι να σκεφτώ πλέον.
Nagia83 , το επεισοδιο της ταχυαρρυθμιας πως ακριβως το νιωθεις? Οι χτυποι σου εκεινη την ωρα ειναι γρηγοροι ρυθμικοι η αρρυθμοι οτι ναναι εντελως?
Γιατι ακριβως το ιδιο εχω κι εγω κατα 99,9%. Και το επαθα χθες αμεσως αφου ηπια καφε.
Εκει που καθομαι νιωθω ξαφνικα σαν συνεχομενες εκτακτες . Ταχυκαρδια "αλλου τυπου" σαν να αποδιοργανωνεται η καρδια για λιγα δευτερολεπτα εντελως. Με εναν πολυ γρηγορο ρυθμο και μετα επανερχεται στον κανονικο. Αυτο το επεισοδιο δυστυχως δεν εχει καταγραφει ακομα και σε 4μηρο χολτερ που εβαλα οποτε δεν μπορουν να με κατευθυνουν οι γιατροι,.
Ειμαι σχεδον σιγουρος οτι προκειτε για επεισοδια μη εμμενουσας κοιλιακης ταχυκαρδιας. Μιλησα και με τον καρδιολογο μου γι αυτο το θεμα και μου ειπε εφοσον εχουμε κοιταξει την καρδια σου ακομα και τετοιο επεισοδιο να ναι να μην ανησυχω. Μου ειπε οτι μπορει να ναι και ριπες υπερκοιλιακης ταχυκαρδιας. Αλλα και παλι καθομαι σε αναμμενα καρβουνα. Να σημιωσω οτι την στιγη που παθαινω το επεισοδιο δεν νιωθω ζαλη η κατι αλλο παρα μονο το αποτομα ανεβασμα παλμων σαν πολλες ριπες εκτακτων συστολων μαζι και χτυπος ειναι λιγο αδυναμος εκεινη την ωρα αν μπορω να το περιγραψω σωστα. Αυτα τα επεισοδια τα εχω παθει τα τελευταια 10 χρονια γυρω στις 6-7 φορες.
Καλησπέρα παιδιά μαι Χριστός Ανέστη. Εγώ που νιώθω την κοιλιά μου να τραντάζεται απ την καρδια μου μόνιμα, σαν να πάλλεται το σώμα μου με τους χτύπους της καρδιάς μου, είναι ανησυχητικό; Τρίπλεξ έκανα πέρυσι, εως σήμερα έκανα 3 καρδιογραφημα και 1 τρίπλεξ, το τελευταίο καρδιογραφημα τον Οκτώβρη. Ήταν όλα καθαρά.
21 χρονών είμαι. 70 κιλά
Όχι, δεν είναι ανησυχητικό.
Αγχώδης διαταραχή λέγεται και σε ανησυχείς γιατί ανησυχείς.
Μην το ψάχνεις τόσο πολύ, είναι αυτό που είναι και δεν είναι επικίνδυνο. Μόλις σταματήσεις να το παρατηρείς τόσο και ηρεμήσεις, μετά από καιρό εκεί που δεν θα το σκέφτεσαι μπορεί εντελώς τυχαία να παρατηρήσεις ότι έχει υποχωρήσει. Ή ότι είναι ακόμα εκεί και να πεις "Βρε κοίτα που έσκαγα κι αγχωνόμουν για το τίποτα επειδή πάει η φλέβα πάνω κάτω. Λες και πρέπει να ψάχνω γιατί ο ήλιος ανατέλλει από την ανατολή και δύει από τη δύση".
Για όσους καταλαβαίνουν λίγα αγγλικά, θα βρουν τα βίντεο αυτού του γιατρού πολύ ενδιαφέροντα
https://www.youtube.com/watch?v=zEYlYNmvT-A
Γεια σου...
Αυτο μ ειπαν κ εμενα ειναι nsvt μη εμμενουσα κοιλιακη... Γμτ δε μπορώ ακριβως να περιγραψω αυτο που συμβαινει... Ειναι για λιγο κ ειναι αυτο εκτακτες πολλες συνεχωμενες κ αρρυθμες σαν να ρεταρει η καρδια δε ξερω πω; να το χαρακτηρισω... Σαν να μπλοκαρει να χαζεύει ενα πραμα... Κ νιωθω ενα ηλιθιο αισθημα στο λαιμο σαν αερα? Πνιξιμο? Κατι αρκετα τρομακτικό θα ελεγα γιατι νιωθω οτι αν δε σταματήσει θα παθω ανακοπη....
Κοιτα κ γω ημουν τυχερη μετα απο χρόνια το βρηκαμε στο χολντερ γιατί δεν συμβαινει συχνα κ εκανα τα πάντα ολα... Μαγνητικες ηλεκτροφ μελέτη και δεν βρήκαμε τι σκατα ειναι κ απο που έρχεται... Μου πρότεινε ο γιατρος γονιδιακο ελεγχο μπας και βρούμε τπτ αλλα δεν επέμενε... Παλι λεει πιθανοτερα να πεσουμε σε τυφλα μονοματια...
Γενικα εκτος απο αυτο το επεισόδια παθαινω εκτος απο τις έκτακτες κολπικες... Μαλλον έκτακτες κοιλιακες πλέον συχνα γιατί σχεδόν καθημερινα νιωθω αυτο τον χτυπο με το Πνιξιμο στο λαιμο... Ισως φταιει η ολη κατάσταση που ζουμε κ το υποδόριο αγχος... Γιατι γενικα είμαι κουλ άνθρωπος αλλα οταν συμβαινει αυτο... Τρομοκρατουμαι απειρα... Ζαλη ουτε εγω... Αλλα εχω μια θολουρα ενα κατι ηλιθιο... Τωρα φοραω ilr (holder εμφυτευμα) παντως οποτε νιωθω κατι ιδιαιτερο... Οχι απλες έκτακτες.... Με παρακολουθει ο γιατρος μου στην Αθήνα
Σου είπε κατά πόσο είναι επικίνδυνες? Παθαίνω ακριβώς το ίδιο τελευταία ύστερα από κούραση και σταματα μονο αφότου κάτσω, παράλληλα ζαλάδες δύσπνοια. Γενικά σαν να πεθαίνω. Το χολτερ μου δεν έδειξε καμία κλασικά και δεν έχω τα λεφτά να πάω να κάνω το τεστ κοπώσεως...
Elenas παθαινεις εκτατες οταν κουραζεσαι;το ιδιο παθαινω κ εγω ειδικα στον περπατημα, χθες π πηγα στον καρδιολογο μ ειπε οτι ειναι απο τη ταχυπαλμία π συμβαινει στη κουραση λογω αδρεναλίνης
Τις παθαίνω την στιγμή που πάω να χαλαρώσω κυρίως . Δηλαδή ανεβαίνω σκαλιά και εκεί που αρχίζουν να πέφτουν οι παλμοί έχω συνεχόμενες έκτακτες. Ο γιατρός μου είπε συνέχισε την γυμναστική αλλά μου είναι αδύνατον όταν έχω τόσες στην σειρά. Παλιά πάθαινα το πολύ δύο και τις ένιωθα αλλιώς. Σαν ένα μεγάλο κενό και μετά ένα δυνατι χτύπο. Πλέον καμια φορά είναι αρκετές στην σειρά χωρίς φυσιολογικο χτύπο ενδιάμεσα και τις νιώθω αλλιώς, μου κόβεται η ανάσα. Από ότι μπορώ να συμπεράνω έχω ταχυαρρυθμια αλλά εφόσον δεν φαίνεται στο χολτερ δεν μπορεί να μου κάτι ο καρδιολόγος. Είναι τρομακτικό και έχω φτάσει σε σημείο να μην κουνιέμαι καθόλου. Ας είχα όλα τα ψυχοσωματικά του κόσμου εκτός από αυτό. Είναι ανυπόφορο,τρομακτικό, βασανιστικό. Σκέφτομαι να ξεκινήσω πάλι αντικαταθλιπτικα μπας και μου περάσει...
Ακριβως ομως το ΙΔΙΟ.. Προχθες επαθα τρεις σε μια ανασα δτο περπατημα συνηθως παθαινα μια οκ αλλα τρεις;κ μετα καπακι τεταρτη απο το φοβο προφανώς... Αφιυ εβαλα το χερι στο λαιμο να δω ποση ταχυπαλμία ειχα κ ενιωσα ολα τα κενα πηγα λοιπον χθες στο καρδιολογο μ εκανε καρδιογράφημα ολα κομπλε μ αλλαξε την αγωγη μπας κ.. Τ ειπα το παθαινω στο περπατημα κ οταν μετα χαλαρωνω ειναι ενταση μ ειπε παλαιοτερα τ παθαινα σίγουρα μετα απο φαγητό για τον ίδιο λόγο με επιανε ταχυπαλμία απο το φαγητο κ στη χαλαρωση μετα ξεκιναγαν. Τν ρωτησα να περπαταω να συνεχίσω;κανονικατατα μ ειπε κ χθες π περπατησα δν επαθα καμια, μ ειπε το επομενο ειναι τεστ κοποσεως αλλα δε νομίζω να μπω στη διαδικασία.
Τις έχεις χρόνια η ξεκίνησαν τελευταία? Από ότι έχω καταλάβει, διαβάσει κτλ και από άτομα χωρίς κάποια αγχώδη διαταραχή τα φάρμακα δεν βοηθάνε ιδιαίτερα. Εξάλλου δεν έχουν καταλάβει ούτε καν οι ίδιοι οι επιστήμονες πως ακριβώς δημιουργούνται και ποια τα αίτια κάθε φορά. Εμένα ξεκινανε μετά από κάποια περίοδο με αρκετό άγχος οπότε ευελπιστώ σε μια βοήθεια από αντικαταθλιπτικα. Με βοήθησαν άλλες δύο φορές γιατί όχι και μια τρίτη. Οτιδήποτε για να έχω μια φυσιολογική ζωή η οποία αυτή την στιγμή μόνο αυτό δεν είναι. Και εμένα μου μίλησε για τεστ κοπώσεως και θέλω να το κάνω αλλά δεν έχω λεφτά και δυστυχώς θα πρεπει να το αφήσω.
Τις είχα συνηθίσει πιο παλιά, αλλά ήταν μια κάθε φορά. Πολλές στην σειρά και διάφοροι πόνοι διασπαρτοι απλά δεν συνηθίζονται...
Ειχα μια στο τοσο οταν ήμουν φοιτητεια δν εδινα σημασια απο το καλοκαίρι κ μετα ξετιναξαν πριν λιγο αγχωθηκα με κατι επαθα 4 σε μισο λεπτο.γτ απο το αγχος με επιασε ταχυοαμια. Τώρα εχω νευρα π συμβαινουν παλι κ αντε να ηρεμησω.. Η αγωγη με βοηθησε δε μπορω να πω αλλα δε τις εξαφανισαν... Δε φευγουν αυτες δυστυχως απλά σε ξεχνανε λιγο κ μετα παλι εδω ειναι στον οργανισμό για αυτο αλλοι τις νιώθουν κ αλλοι οχι
[QUOTE=Elenas;1108149]Τις παθαίνω την στιγμή που πάω να χαλαρώσω κυρίως . Δηλαδή ανεβαίνω σκαλιά και εκεί που αρχίζουν να πέφτουν οι παλμοί έχω συνεχόμενες έκτακτες. Ο γιατρός μου είπε συνέχισε την γυμναστική αλλά μου είναι αδύνατον όταν έχω τόσες στην σειρά. Παλιά πάθαινα το πολύ δύο και τις ένιωθα αλλιώς. Σαν ένα μεγάλο κενό και μετά ένα δυνατι χτύπο. Πλέον καμια φορά είναι αρκετές στην σειρά χωρίς φυσιολογικο χτύπο ενδιάμεσα και τις νιώθω αλλιώς, μου κόβεται η ανάσα. Από ότι μπορώ να συμπεράνω έχω ταχυαρρυθμια αλλά εφόσον δεν φαίνεται στο χολτερ δεν μπορεί να μου κάτι ο καρδιολόγος. Είναι τρομακτικό και έχω φτάσει σε σημείο να μην κουνιέμαι καθόλου. Ας είχα όλα τα ψυχοσωματικά του κόσμου εκτός από αυτό. Είναι ανυπόφορο,τρομακτικό, βασανιστικό. Σκέφτομαι να ξεκινήσω πάλι αντικαταθλιπτικα μπας και μου περάσει...[/QUOT
Οπως το είπες ακριβώς!! Ας είχα όλα τα ψυχωσωματικα του κόσμου. Όλα! Αυτό όμως είναι βασανιστήριο καθημερινό. Μαρτύριο. Ζηλεύω τους ανθρώπους που γελάνε με την ψυχή τους πλέον.. Το πιστεύεται?? Φοβάμαι να κάνω το οτιδήποτε..
[QUOTE=ΖΜΕ;1108177]Καλά και εγώ ζηλεύω προφανώς. Και νιώθω ακόμα πιο άσχημα. Εκανα τόσα πράγματα, αναρρίχηση, ταξίδια, ορειβασία. Πάνε όλα. Και το χειρότερο είναι ότι δεν μπορώ να λειτουργήσω σεξουαλικα και σκέφτομαι τον χωρισμό.Δεν μπορώ να παρασύρω και άλλους ανθρώπους στον δικό μου κόσμο...