Εγω τα λεφτα τα εχω χεσμενα πιστεψε με! Εννοω οτι οι δικοι μου παντα επειδη και προερχονται απο φτωχες οικογενειες αλλα και επειδη αντιμετωπισαν και φτωχια και ξενιτια κτλ κτλ αργοτερα μου εχουν μεταδοσει πολυ το αγχος τους για τα οικονομικα της οικογενειας... ειναι ανθρωποι να φανταστεις που δεν ξερουν τι θα πει διακοπες...δεν ξερουν τι θα πει καλοπεραση...τουλαχιστον την τελευταια εικοσαετια τα χουν ξεχασει αυτα...ασε που καμια φορα ενιωθα και υπευθυνος για ολο αυτο... Και εντωμεταξυ εχουν κανει πολλες μαλακιες και με την διαχειριση αλλα και σε αποφασεις επαγγελματικες...
Προσπαθω να την αποτιναξω πιστεψε με...και το κατεφερνω...μεχρι που καθε πρωι ακουω τη μαγικη φωνουλα τους και ξυπναω με καρδιοχτυπι και απιστευτα νευρα! Και ολα τρυπωνουν στο μυαλο μου..και μου κοβεται η ορεξη να αντιμετωπισω την μερα μαχαιρι...και και και και και...το γνωστο κατρακυλισμα και μετα ερχομαι εδω και ξεσπαω...
Αυτο για το λεφτα που εκανες quote ηθελα πω πως ενω ηξερα οτι εστω με μια δουλιτσα κατι απλο θα ξελασπωνα για το θεμα της εξοδου ή του να παρω ενα ρουχο ή οτιδηποτε... καθομουνα εκει σαν τον βλακα να βγαινω με το 5ευρο , 10ευρο χαρτζηλικωμα γιατι ημουν ενα ΜΠΕΜΠΗΣ σε σωμα ενηλικου... το οτι ακομα τους ζηταω λεφτα, το οτι ακομα τρωω απ το δικο τους φαι...ολο αυτο μου προκαλει εμετο και δεν βλεπω την ωρα να φυγω απο δω μεσα...ξερω οτι αυτοι θα σπευσουν να με βοηθησουν ή να με προστατευσουν...δεν καταλαβαινουν ομως οτι πλεον ΘΕΛΩ να κανω λαθη....γιατι αλλιως δεν θα μαθω να ζω... τα παιδια πρεπει να πονεσουν για να μαθουν! Αλλιως θα ναι μπεμπηδες μια ζωη!