Ένα μεγάλο μπράβο και από 'μενα κορίτσια. Ελένη, εξαιρετικός ο ρυθμός! :smug b:
Printable View
Ένα μεγάλο μπράβο και από 'μενα κορίτσια. Ελένη, εξαιρετικός ο ρυθμός! :smug b:
Miss butterfly ευχαριστώ πολύ ! Blossom κ εσένα σε ευχαριστώ, αν και έχω ακόμα δρόμο! Η αλήθεια είναι ότι δεν πεινάω κθλ το τελευταίο διάστημα... Έχω άγχος για διάφορα, επαγγελματικά κυρίως και το φαγητό το ξεχνάω!
Aυτο πολλες φορες ειναι καλο. Απο τη μια να προσεχεις να εχεις συχνα αλλα μικρα γευματα για να μην αδρανει ο μεταβολισμος, απο την αλλη ειναι πολυ καλο να προσηλωνεσαι σε κατι αλλο και να μην σκεφτεσαι το φαγητο, γιατι τοτε τρως και σωστοτερα, με σκοπο να βαλεις ενεργεια μεσα σου και σωστα καυσιμα και δεν αποζητας την ικανοποιηση μεσω του φαγητου. Γ αυτο λεω, τωρα που θα αρχισουν οι σχολες αμην και ποτε, θα ειναι καλυτερα, θεωρω
αμα με αδυνατιζε το αγχος θα ημουν το 1/3 σε κιλα χαχαχαχ <3Quote:
Originally posted by eleni1986
Miss butterfly ευχαριστώ πολύ ! Blossom κ εσένα σε ευχαριστώ, αν και έχω ακόμα δρόμο! Η αλήθεια είναι ότι δεν πεινάω κθλ το τελευταίο διάστημα... Έχω άγχος για διάφορα, επαγγελματικά κυρίως και το φαγητό το ξεχνάω!
4/9 101.
11/9 99,2.
17/9 97,1.
Αύριο είναι κανονικά η μέρα ζυγίσματος, αλλά δεν θα είμαι σπίτι και όταν πάω, θα είμαι φαγωμένη, οπότε.......:smug:
Ευτυχώς, χάνω εύκολα, προς το παρόν. Βοηθάει, βέβαια, το γυμναστήριο και ότι έκοψα το βραδυνό. Ξεκίνησα την περασμένη Παρασκευή γυμναστήριο και πήγα Δευτέρα, Πέμπτη και Παρασκευή.
Φυσικά, εννοείται ότι με έπιασε η μ...κία... την Πέμπτη έφαγα δύο πιάτα φακές με ψωμί ολικής άλεσης και ένα μπισκότο και χθες, δύο πιάτα μακαρόνια με σάλτσα (δική μου, κόκκινη) και τυρί. Και τις δύο μέρες, έκανα διάδρομο 40' και φυσικά, από τις 4-5 που έφαγα, δεν έβαλα ξανά, τίποτα στο στόμα μου. Μπορεί να σας φαίνεται περίεργο αλλά δεν πεινάω το βράδυ. Ούτε το σκέφτομαι. Όσο κρατάει, θα το συνεχίσω. Μπορεί κάποια στιγμή, να τρώω και κάτι.
Α, και κάτι άλλο, πήγα σε ΩΡΛ γιατί πνίγομαι και μού είπε ότι είναι φυσικά, εξαιτίας της παλινδρόμησης και μού ζήτησε να τρώω, τουλάχιστον, 4 ώρες πριν κοιμηθώ.
Τώρα, περνάω τη φάση που πέρασα κι άλλες φορές, στις δύο εβδομάδες. Νομίζω ότι θα φάω ό,τι υπάρχει στο σπίτι, αλλά σκέφτομαι ότι θα πάω γυμναστήριο και σταματάω. Κάνω το σταυρό μου και συνεχίζω!
Φτου κι απ'την αρχη, δεν τα παρατω :grin:
Εφτασα καπου 117+
17/9/16 115.7
Καλησπέρα. Η πορεία μου, μέχρι σήμερα, είναι η παρακάτω:
4/9/16 101.
11/9/16 99,2.
17/9/16 97,1.
24/9/16 95,6.
Σήμερα το παράκανα, έφαγα και παγωτό, είχαμε κόσμο στο σπίτι. Πήγα 4 μέρες στο γυμναστήριο, πολύ καλό μου κάνει. Ξέφυγα και την περασμένη Κυριακή, που είχαμε πάει σε τραπέζι. Τρεις φορές το έχω παρακάνει σε τρεις εμβομάδες.
Τη Δευτέρα, θα μπει ο άντρας μου για γαστρικό μανίκι, οπότε θα είμαι εκεί μέχρι την Τετάρτη.
Αυτά τα νέα μου!!!!
Μπραβο αθηνα μου!! Τελεια η απωλεια!! Πολυ καλος ρυθμος!! Ευχομαι καλη επιτυχια στην επεμβαση του αντρα σου!!
Εγω εχω ψιλοκολλησει εδω κ 10 μερες, στα 97,8.. δηλαδη σε 2 εβδομαδες εχω χασει μονο 300 γραμμαρια!! Αλλα οκ το περιμενα οτι θα κολλουσα, ειμαι καπου στα 13 κιλα μειον.. αλλα περπαταω πολυ, κ σγρ χανω ποντους το ξιωθω δηλαδη στα ρουχα!! Ελπιζω ομως νακατεβω αυτην την εβδομαδα!! Αλλα δεν βιαζομαι.. σιγα σιγα!!
Ελένη ντοντ γορυ συνέχισε την καλή δουλειά κ θα ανταμειφθείς κ από την ζυγαριά. Μπράβο για την καλή κ σταθερή απώλεια
Ευχαριστω μανταμ μου!! Εχω κλεισει 3 μηνες χωρις υπερφαγιες κ χωρις γλυκο ,που για εμενα αυτο ειναι το δυσκολο της υποθεσης, κανενα πολυ μικρο μονο μπισκοτακι 2 η 3 φορες.. ελπιζω να συνεχισω! Εσυ πως τα πας?
διανύω καλή περιοδο , κεγώ ελπίζω να κρατήσει.Quote:
Originally posted by eleni1986
Ευχαριστω μανταμ μου!! Εχω κλεισει 3 μηνες χωρις υπερφαγιες κ χωρις γλυκο ,που για εμενα αυτο ειναι το δυσκολο της υποθεσης, κανενα πολυ μικρο μονο μπισκοτακι 2 η 3 φορες.. ελπιζω να συνεχισω! Εσυ πως τα πας?
Ελένη, 13 κιλά μείον;;; Ε, εντάξει, αναμενόμενο ήταν να κολλήσεις. Αφού περπατάς, είναι το καλύτερο!
Εγώ, σε 3 εβδομάδες έφαγα μακαρόνια 2 φορές! Απίστευτο για μενα, αλλά είναι το αγαπημένο μου φαγητό και δεν μπορώ να ελέγξω τον εαυτό μου. Σήμερα, έχω κοκκινιστό μοσχάρι και θα βάλω κριθαράκι. Κλαψ, θα προσπαθήσω, αλλά δεν υπόσχομαι τίποτα....
Ναι ξεκινησα απο 110, 4.. συνεχιζουμε φυσικα.. κ σημερα στα ιδιαμε εδειξε βεβαια.. ελπιζω το αλλο σκ να εχω χασει λιγο!!
20/6: 110,4
27/6: 108,2
4/7 : 107,6
13/7: 105,4
26/7 : 103,5
5/8 : 102,6
8/8 : 101,8
16/8 : 100,5
26/8 : 99,8
4/9 : 98,9
12/9: 98,1
28/9 : 97,4 μετά από δύο εβδομάδες ξεκόλλησα λιγάκι ευτυχώς!!