στο κοριτσι πατε μη τα αφησετε μονο του στο κρεβατι μου εχει ενα στρωμα για να χεζομαι
Printable View
στο κοριτσι πατε μη τα αφησετε μονο του στο κρεβατι μου εχει ενα στρωμα για να χεζομαι
δυο τα ερωτηματα που βρηκε τεχνολογια να μου εξαφανισει το στομαχι και γιατι εγω εχω στρωμα για να χεζομαι αυτα κι αμα θελετε ζηστε ημουν υγιεστατοσ αθλητησ και μπορει χορευτησ να πεθανω πρωτα και μετα αυτα
οι πρωθυπουργοι σκοτωνουν οι μυστικεσ υπηρεσιεσ σκοτωνουν οι παντρεμενοι σκοτωνουν και μετα σου λεει δε γινονται πολεμοι αυτα
οσοι βλεπουν το σπιτι κατω απο το σεντονι εχει ενα υποστρωμα αυτο ειναι φτιαγμενο αναποδα η εγω ειμαι ρυθμισμενοσ αναποδα μαλλον αυτο ομωσ
ετσι οπως τα γραφεις μονο εγω καταλαβαινω τι ενοεις και ειμαστε 2 ηρωες απο 2 αντιθετους κοσμους και εμενα απλα μου δωθηκε εξουσια δια του λογου μεχρι τα πραγματα να αγριεψουν αρα εγω θα κανω τις περιγραφες για το πως θα γινουν ολα αγνωριστα :)
για να σοβαρευτω οσοι εχουν μαθει να μη χρησιμοποιουν το μυαλο τους να μην ακουνε το ενστικτο τους να πληρωνουν χωρις να βλεπουν καν τι παιρνουν να τρωνε οτι βρουν απο οπου βρουν να αναζητουν ευκολες λυσεις να περιμενουν απο υπηρετες τα παντα και να περιμενουν απ τα λεφτα τη λυση σε καθε τους προβλημα στην εποχη αυτη θα χασουν τη δυναμη τους και αυτο δεν ηταν επιθυμια δικη μου αλλα μιας ανωτερης δυναμης γιατι εγω δε γνωριζα πιο ηταν το αποτελεσμα της αποστολης μου το καταλαβα μετα κατοπιν εορτης
τωρα εφτασε η ωρα να βαλουμε το μυαλο μας σε λειτουργεια αφου η εποχη αυτη θα αναδειξει το ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ σε οτι βλεπουμε και αυτοι που θα επιλεξουν να λαβουν φως θα επωφεληθουν οσοι αρνουνται η δε μπορουν να προσαρμοστουν πολυ απλα θα μεινουν πισω
αφου ρε μαλακεσ ειστε ηλιθιοι πατε και τουσ λετε εμεισ δεν ξερουμε πεσ μασ εσυ λεγεται αυτο βρε μαλακεσ χαρακτηρειστειτε μονοι σασ εγω δε λεω κουβεντα
το να προσπαθουν να αντιμετωπισουν καπιον με υπερφυσικες ικανοτητες χρησιμοποιοντας τη ψυχολογια μου φαινετε το λιγοτερο αστειο και καπιες φορες δε μπορω να συγκρατηθω
Αρχισε τα τι εχεις παιδι μου η μανα μου στις 3 το πρωι. Κατι καταλαβε και ειναι σε επαγρυπνηση.
εσεισ που εχετε σχιζο καφε σκετο οχι ζαχαρη αμα καπνιζεται ψηνεται ολη η ζαχαρη στα αγγεια καφεσ σκετοσ
Ειμαι χαλια
ειναι τρεισ οι πραγματικοτητεσ που παιζουν η μια ειναι οι αντρεσ μπορουν να συννενοηθουν μονο με αντρεσ η αλλη ειναι οι γυναικεσ μπορουν να επικοινωνησουν μονο με γυναικεσ κι η αλλη ειναι εσεισ με τα ψυχολογικα επικοινωνειτε μονο μεταξυ σασ εγω ειμαι λιγο αμερικανακι επικοινωνω και με γυναικεσ για την ακριβεια οι πιο πολλεσ ειναι φιλεσ μου αυτοι με τα ναρκωτικα επικοινωνουν αλλιωσ κλπ το θεμα ειναι που οφειλεται αυτη η διαφορα στισ δομεσ του εγκεφαλου και στην ενεργεια οι δομεσ αλλαζουν η ενεργεια αλλαζει αρα τισ παραγουν τισ διαφορεσ για να ειμαστε μπουρδελο τωρα τι παιζει με τα πολιτικα δεν ξερω αλλα σιγουρα παραγουν διαφορεσ τωρα ειναι πιο δυνατεσ οι δομεσ του υγιη πιο πολλεσ δεν ξερω παντωσ αυτη ειναι η διαφορα ολων με ολουσ
οπωσ λετε εσεισ τι λεει τωρα αυτοσ ετσι λεω εγω τι λενε τωρα αυτοι αλλεσ δομεσ εγω αλλεσ εσεισ αυτο που λεμε τι πιστευεισ με τι ασχολεισαι τι συζητασ πωσ επικοινωνεισ εσεισ που παιρνετε φαρμακα πρεπει να κρατατε τον εγκεφαλο υγιη καπωσ κι οχι να αδυνατιζει αυτα
εγω δεν ειμαι καλυτερα ουτε εσεισ ειστε χειροτερα αφου ειμαστε διαφορετικοι σιγουρα εγω ειχα προβλημα και καταφερα δυναμωσα τον εγκεφαλο μου γυμναστικη και αγροτησ με 2-3 χρονια γυμναστηριο με πρωτεινεσ γινεται οποιοσ θελει ασ δοκιμασει αξιζει τον κοπο για να μπορεισ να αντιμετωπισεισ λιγακι τισ καταστασεισ τησ ενηλικησ ζωησ
εχω καταλαβει εδω και πολυ καιρο τι προσπαθεις να πειςς με ολα αυτα αφου ετσι οπως πηγαινεις το μονο που δε μας ειπες ως τωρα ειναι οτι πουλαςς ολα αυτα στη λαικη
σε λιγο η πραγματικοτητα θα ειναι μονο μια και αυτη θα ειναι παντου πολυ απλα οσοι εκαναν τους εξυπνους στο παρελθον επειδη αυτος ο πλανητης τους καλυπτει και ευνοει τη πονηρια και τη ψευδαισθηση και προσπαθουσαν τοσα χρονια να μην αφησουν στη μεσαια ταξη ουτε σεντς στο μελον δε θα εχουν καμια δυναμη
η περιγραφη του εργου που θα ζησουμε τα επομενα χρονια εχει ως εξης σε αυτη την εποχη θα ζητηθει απο ολους να αποδειξουν ποση ψυχη εχουν μεσα τους πχ αν ειναι τυπικοι δινουν τα λεφτα τους χωρις να σκεφτονται που τα δινουν περιμενουν τα παντα απο υπηρετες και γενικοςς ΝΟΜΙΖΟΥΝ οτι με λεφτα θα τη βγαλουν καθαρη χωριςς καθολου μυαλο λοιπαμαι αλλα εχουν καταλαβει λαθος αφου οπως ελεγα η εποχη αυτη το βασικο χαρακτηριστικο της θα ειναι οτι θα αναδιξει την αληθινη πλευρα του καθε πραγματος με οποτελεσμα οσοι επενδυαν σε σαβουρες η πραγματα χωρις αξια να πιασουν ΠΑΤΟ αρα λοιπον αν βλεπετε αλαγες στο συστημα αυτο συμβενει εξαιτιας αυτου ακριβως που αναλυω οπως η φραση ΑΝΑΘΡΑΚΕΣ Ο ΘΗΣΑΥΡΟΣ και εγω απλα σας κανω τη περιγραφη του εργου απλως αλλοιμονο σε αυτους που επενδυσαν στο ψεμα και αναδειχτηκαν απο αυτο ως πρωτοι και βασισαν τα παντα σε ενα κενο που απο μεσα δεν ειχε τιποτα και απεξω φαινοταν τελειο και ειχε την αποδοχη και τον θαυμασμο ολων η εποχη αυτη θα αναδειξει το μεσα τους που αυτο δε θα υπαρχει καν ουτε απο πλευρας μυαλου ουτε απο πλερας πνευματος αφου ο υδροχοος που ειναι αυτη η εποχη που ζουμε αντιπροσοπευει τη πνευματικοτητα δηλαδη το πνευμα που φερνει σε δευτερη μοιρα τη σαρκα οπως ειχα πει εμενα απλα μου δοθηκε εξουσια δια του λογου και οχι δια των εργων και αυτο συνεβει για να καθοδηγισω ΟΣΟΥΣ το θελησουν στο πως θα βρουν την αρμονια με το πνευμα τους οσοι ανηκετε στο ζωδιο αυτο εχετε τη βαση για να ανακαλυψετε το νοημα της εποχης αυτης ομως για να συμβει αυτο θα πρεπει να εχετε πνευμα και οχι αερα κοπανιστο μεσα σας γιατι οση βοηθεια και να ζητησετε απο ολους θα πρεπει να τη ΣΥΝΔΙΑΣΕΤΕ με τη πνευματικοτητα σας και μονο τοτε θα σας οφελησει αλλιως θα νιωθετε οτι η εποχη αυτη σας εκμηδενιζει ψυχολογικα και σας κανει ακομα πιο κενους απο πριν αρα η εποχη αυτη ειναι του τυπου ευλογω τα γενια μου η και οτι ειναι παιδια μου και οι υπολυποι πρεπει να γινουν ακολουθοι αυτων κα αυτα τα λεω γιατι τα πραγματα ετσι εχουν για οπιον θελει να προβληματιστει για οπιον δε θελει να προβληματιστει υπαρχει και η οδος αυτου που εχει σωμα και νιωθει μεσα του σα να μην υπαρχει και ζει οπως το αμαξι που το οδηγεις για να πας στη δουλεια σου.
αλεκο ειχαν γινει μαλακιεσ στην αλανα πριν 30 χρονια ηθελαν να πεθανω αργα και βασανιστηκα δηλαδη δουλεια πρωτα και μετα ελευθεροσ δουλευω 25 χρονια ειμαι 37 και κανενασ γιατροσ δεν ασχοληθηκε με την καρδια μου η οποια σταματαει εχει 2-3 χρονια τωρα οποτε τσιγιου λειτερ αυτα
απο τη μερα που τους ηρθε η εμπνευση να μου αποκαλυψουν τους μηχανισμους του συστηματος τους δε με πιανει τιποτα πλεον με τον αναισθητο μπορει να τα βγαλει κανεις περα αν δεν εισαι τρελος η αναισθητος δεν επιβιωνεις.
Παιδια εσας οι μαναδες σας σας βγαζουν τα μαξιλαρια και τις κουβερτες που σκεπαζεστε στο μπαλκονι; Καθε βραδυ η ιδια ιστορια. Ψαχνω να βρω τα μαξιλαρια μου να κοιμηθω, και τα εχει βγαλει εξω, εχουν τραβηξει υγρασια, εχουν μουσκεψει και ειναι παγωμενα. Τι ψυχασθενεια ειναι αυτη;
κρυψτα μεσα σε κανενα σεντουκι
Συνήθως το πρωί τα βγάζουμε στα κάγκελα του μπαλκονιού για να αεριστούν, να φύγουν τα ακάρεα και τα νεκρά κύτταρα από το σώμα μας . Αλλά τα μαζεύουμε μετά από κανένα τέταρτο περίπου. Αν τα αφήσει κανείς όλη μέρα σκονίζονται και όπως λες παίρνουν υγρασία όταν είναι ο καιρός υγρός.
Πες στη μάνα σου να μην τα ξεχνάει έξω ή θυμήσου και μάζευέ τα εσύ.
Αυτό το έκανε η γιαγιά μου θυμάμαι όσο ήμουν μικρή, αλλά η μαμά μου πάντα είχε και δεύτερη κουβέρτα γιατί ήξερε τις παραξενιές της γιαγιάς μου :)
Άμα η μαμά σου είναι μεγάλη σε ηλικία, το είχαν αυτην την συνήθεια σε τέτοιες ηλικίες.
Συμφωνω με Κασσάνδρα, να θυμάσαι να τα μαζεύεις εσύ μετά από μια ώρα μην τα αφήνεις όλη μέρα έξω.
αυτο ειναι το πιο ερωτικο τραγουδι ολων των εποχων ολων των ηπειρων και θα γραφτει αλλο μετα 1000 χρονια μια φορα γινεται αυτο στα 1000
ειχε να γινει αυτο απο το 1913 ετσι μου ειπαν
κανενα τραγουδι με καμια λαικη αγορα βρες
εδω και καιρο προσπαθουσαν να εξαφανισουν απο το ιντερνετ οτιδηποτε ειχε σχεση με τη λεξη σωσιας η με γενιτικες μεταλαξεις για να κρυψουν απ το κοσμο τα νεα σχεδια της ταξης πραγματων που προσπαθουν να προοθησουν
αλλα οσο περναει ο καιρος βρισκονται σε ολο και πιο δυσχερη θεση μεχρι που καπια στιγμη θα γινουν ανυσχιροι εντελως
αυτο που με ενοχλησε περισσοτερο απο ολα ηταν οτι μου ανοιξαν πολεμο την ημερα που καταλαβαν οτι ειμαι διαφορετικος απ τους αλλους και αυτο που συνηδειτοποιησα περισσοτερο απο ολα ηταν το μισος τους για οτιδηποτε δεν ειναι κενο και αψυχο οπως αυτοι γιατι αυτο που τους ενδιαφερει ειναι να κανουν τους παντες ιδιους με αυτους αυτο παλευουν τοσα χρονια απο μικρο παιδι με ειχαν βαλει στο ματι αλλα τοτε δε γνωριζα το λογο επαιζαν μεχρι και σειρες στη τηλεοραση για να μου επιβαλουν το φοβο οπως νομιζαν αυτο το πετυχαν μονο μια φορα αλλα οταν καταλαβα τι βρισκοταν πισω απο οτι εβλεπα εγινα αλλος ανθρωπος γιατι δε προκειται να φοβηθω κουστουμαρισμενους που νομιζουν οτι καπιοι ειναι επειδη ετσι μεγαλωσαν τους ανθρωπους να σεβονται αδεια ομορφα ρουχα οπως τις κουκλες στις βιτρινες και ετσι συνθεσαν τη δομη της κοινωνιας αυτης θες να σε σεβονται? φορα ομορφα ρουχα οπως οι αψυχες κουκλες και ξεχασε το μεσα σου
Τι τους εχω κανει και τι μου εχουν κανει?Πως γ@μηθηκε ετσι το μυαλο μου?Δεν αντεχω αλλο,θελω λιγη κατανοηση και εκτονωση για να φυγω.Θα μ'αντεξει κανεις,αφου ουτε εγω με αντεχω«Ποιος πατος ακολουθει τωρα?Θα παρω κατι θετικο για να μπορεσω να συνεχισω ή θα συνεχισω να βυθιζομαι μεχρι να ερθει ο μπουλος?
fear and loathing in modern society
καλησπερα παιδια... ειμαι ενα παλιο μελος που ενιωσα την αναγκη να ξαναπερασω μια βολτα απο εδω... αχ ποσο θα ηθελα να εχω παραπανω ανθρωπους στην ζωη μου... ειτε καποιους φιλους ειτε καποια καλη κοπελα οτιδηποτε... να μην ειμαι τοσο μονος στην ζωη... btw ειμαι 22
ακολουθω τη συμβολη σου και συνεχιζω ετσι ωω ραδιο αρβυλα φορ εβερ θυμιθηκα εποχες που εγραφες.
..............................................
ωραια μιας κ με θυμηθηκατε καποιοι θα ηθελα να ξανα ανακοινωσω... αν ειναι κανεις απο σερρες κ ψαχνει καποιον που εχει ολλη την μερα ελευθερη για χαβαλε κ παρεα ας στειλει
ακομα κ καποια κοπελα που θελει ονλινε κουβεντα για να περναει η ωρα μπορει να στείλει
Είναι τόσο όμορφη αυτή η εποχή, ειδικά από τα μέσα Οκτωβρίου και μετά. Περπατούσα το πρωί και ήταν νύχτα ακόμα, ένα πέπλο από αχλή είχε καθίσει και ψιλόβρεχε, ενώ έβλεπα τις σιλουέτες των πεσμένων φύλλων κάτω από τα μεγάλα δέντρα όπως διαγράφονταν από τα φώτα των αυτοκινήτων ... Όνειρο ...
Συμφωνειτε οτι αληθινες σχεσεις ειναι μονο οι σχεσεις των ανθρωπων με τα ζωα και οχι μεταξυ τους;