Μηπως να παω λαικη καλυτερα?ενα τσουβαλι πατατες και ενας γκομενος δωρο με καθε αγορα σας.
Printable View
Μηπως να παω λαικη καλυτερα?ενα τσουβαλι πατατες και ενας γκομενος δωρο με καθε αγορα σας.
Έλενα δεν θα του δίνεις μόνο θα παίρνεις κιόλας, αλλά αν νοιώθεις έτσι τότε να μην το κάνεις. Εμένα πλέον δε με νοιάζει ούτε τον σκέφτομαι τι κάνει που είναι κ.τ.λ. Πως νοιώθεις όταν μετά από χωρισμό βρίσκεις κάποιον άλλον και σταματάς να σκέφτεσαι τον πρώην; Έτσι νοιώθω κι εγώ, χωρίς ίχνος ζήλειας ή άλλου ενδιαφέροντος. Αν δεν νοιώθεις έτσι τότε δε θα πετύχει το λαλάγγωμα.
Γάμπαρη είναι οι μικρές, οι πιο οικονομικές.. Σήμερα επέμεινα και κέρασα τελικά εγώ. Πληρώσαμε για δύο μερίδες γάμπαρη (που τις χλαπάκιασε η αφεντιά μου και τις δύο), ένα γεμιστό μπιφτέκι, μία σαλάτα χόρτα, ένα μπουγιουρντί, μία μερίδα πατάτες τηγανιτές και δύο καραφάκια κρασί σαράντα ευρώ. ʼρα, είναι οικονομική η γάμπαρη.. Η γλυκειά μου...
Ελενακι μην ασχολείσαι καλή μου ειδικά αν είναι τόσο τούβλο άφησε τον κ πάμε για άλλα!!!!!
Λίλα προς τα εκεί οδεύουμε! Για να πουλήσουνε σε λίγο θα μας τάζουνε ότι θες.
ʼβα που τα είδες τα μεγαλεία αφού δεν θυμάμαι τίποτα! :lol:
Έλενα, συγνώμη που επεμβαίνω, αλλά σε κόβω σαν εμένα, δηλαδή χαλβά! Δεν είναι αυτά τα σπορ για σένα, κορίτσι μου, θέλουν απόφαση, σκληράδα, θέλουν κάτι που νομίζω πως δεν το έχεις...
Θα με είχε κρατήσει ο Νταλάρας στην αγκαλιά του και θα το άφηνα έτσι; Μιλάω και για τη θεία και για σένα..
Θα είχα κολλήσει εκεί, σα στρείδι..
Να μου τραγουδάει στο αυτί, να με νανουρίζει, με αυτή τη θεική φωνή του.. Χώρια που τυχαίνει και είναι και κούκλος, ακόμη και τώρα!
Αν δεν κανω λαθος τις γαριδες στις τις λενε γαμπαρες επειδη στα ιταλικα οι γαριδες λεγονται gaberetto.
Μόλις έβγαλα το ροζ παντελονάκι μου και φόρεσα το νυχτικό μου. Από το μεσημέρι που βγαίνω για περπάτημα και μετά μένω με τα ρούχα μου μέσα στο σπίτι μέχρι το βράδυ, γιατί δεν θέλω να είμαι με το νυχτικό συνέχεια. Μου θυμίζει την ανεργία μου και εκνευρίζομαι.
Παιδιά, αυτό το "τραγουδίστρια" δεν ήταν και τόσο τυχαίο..
Δεν είμαι ψώνιο, απλά έτυχε να τραγουδήσω σε μία ταβέρνα, που κάναμε τρελό κέφι και είχαμε μεθύσει και έγινα για μια βραδυά τραγουδίστρια.. Τραγούδησα κανονικά, με ορχήστρα γύρω μου και με όλα τα σχετικά! Περάσαμε τέλεια και ο ιδιοκτήτης μου πρότεινε να τραγουδάω στο μαγαζί του επαγγελματικά, αν το επιθυμώ.. Δεν το επιθυμούσα και το τραγούδι που πρωτοείπα δεν το λες ακριβώς και κεφάτο.. http://www.youtube.com/watch?v=Dc4gx7Dy9jw
Μετά συνέχισα με άλλα, βασικά ό,τι έβλεπα στο βιβλιαράκι, που ήταν μπροστά μου..
Οταν εκανα ψυχοθεραπεια ο γιατρος μου ελεγε οταν σηκωνομαι απο το κρεβατι να φοραω ρουχα να μην μενω με το νυχτικο γιατι μονο οι αρρωστοι κυκλοφορουν ολη μερα με το νυχτικο.
Quote:
Originally posted by Ava
Έλενα, συγνώμη που επεμβαίνω, αλλά σε κόβω σαν εμένα, δηλαδή χαλβά! Δεν είναι αυτά τα σπορ για σένα, κορίτσι μου, θέλουν απόφαση, σκληράδα, θέλουν κάτι που νομίζω πως δεν το έχεις...
Καλέ ελεύθερα, όμως πως με κατάλαβες?
Όταν ο άλλος θα με πάρει αγκαλιά θέλω η ψυχή μου να ηρεμεί κ μ΄αυτόν μόνο δεν ηρεμεί με το ψέμα που με είχε φλομώσει!!!
Αλλά ρε κορίτσια ήμουνα πολύ ερωτευμένη κ δεν έβλεπα τίποτα ή καλύτερα ήλπιζα πως θα αλλάξει!!!!!!!
Ακόμα κ με τους γονείς μου είχα έρθει σε ρήξη κ τους είχα πει"αυτός είναι κ αμα σας αρέσει" κ εκείνοι για να μη με χάσουνε το αποδέχτηκαν ελπίζοντας κάποια μέρα πως θα δω.....κ πολύ καλά έκαναν γιατι εαν μου πηγαιναν κόντρα ίσως να είχα άλλη κατάληξη!
Έτσι είναι, η γαρίδα λέγεται gamberetto και οι πολλές γαρίδες gamberi γι'αυτό και το γάμπαρη.Quote:
Originally posted by eleni198621
Αν δεν κανω λαθος τις γαριδες στις τις λενε γαμπαρες επειδη στα ιταλικα οι γαριδες λεγονται gaberetto.
Τζίνα μου, εσύ μπορεί να νιώθεις άβολα που δουλεύεις για τον κο Ξαπλόπουλο, αλλά υπάρχουν και κάποιοι που σε ζηλεύουν.. Όχι πάντα, αλλά κατά στιγμές.. Σήμερα ήρθε ένα σίχαμα, που το φοβάμαι. Με το που ήρθε, κοίταξα την εικόνα που έχω μπροστά μου και είπα δώσε μου δύναμη να τον αντιμετωπίσω και ταυτόχρονα σκέφτηκα τι όμορφα θα ήταν να ήμουν κι εγώ υπάλληλος του Ξαπλόπουλου. Να μην αναγκάζομαι να μαλώνω, να φτύνω αίμα για φραγκοδίφραγκα, να χάνω τον ύπνο μου, να ζω μέσα στην αγωνία και την ανασφάλεια... Κάθε πλευρά έχει τα συν και τα μειον της..
Ava κρυφό ταλέντο!!!!!!!:thumbup::thumbup::thumbup:
Σοκολατίτσα μου, αρκεί να δει κανείς τη φατσούλα σου.. Καταλαβαίνει πόσο καλό παιδί είσαι!
Αχ τι τοπικ ειμαστε εμεις.μες τη γλωσσομαθεια.
κ μη ξεχνάς κάπως έτσι ξεκίνησαν σχεδόν όλοι οι τραγουδιστές!
Τι μου κάνεις Αβα τώρα; Το σ'έστησαν σε μια γωνιά ήταν το αγαπημένο μου όταν ήμουν πολύ μικρή 7-8 χρονών και με συγκινούσε πολύ όταν το άκουγα. Έβαζα συνέχεια το δίσκο που είχε η μάνα μου και το άκουγα κι η μάνα μου απορούσε!!
Quote:
Originally posted by Ava
Σοκολατίτσα μου, αρκεί να δει κανείς τη φατσούλα σου.. Καταλαβαίνει πόσο καλό παιδί είσαι!
:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:
Ευχαριστώ πολύ μέσα απο τη καρδιά μου!!!
ΥΓ μέχρι κ γι' αυτό με είχε κατηγορήσει(ο πρώην) πως είμαι ανοιχτό βιβλίο κ διαβάζομαι εύκολα!
ʼβα η ανεργία δεν έχει κανένα απολύτως συν.
Τζίνα μου, αυτό το τραγούδι το έχω συνδυάσει με τον πατέρα μου, που ξέρεις πόσο τον λατρεύω! Ήταν σε μία κασέτα, που ακούγαμε στα ταξίδια που κάναμε οικογενειακώς, μεταξύ άλλων.. Αυτό μου έχει μείνει, για κάποιον αδιευκρίνιστο λόγο.. Όταν φύγει από τη ζωή, ξέρω από τώρα ότι θα το ακούω και θα κλαίω..
Ούτε και η υπερβολική δουλειά. ʼρα, ψάχνουμε για το μέσο όρο. Α! Να αμοίβεται κιόλας, ε; Γιατί αυτό κοντεύουμε να το ξεχάσουμε.Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
ʼβα η ανεργία δεν έχει κανένα απολύτως συν.
Εγώ γιατί άκουγα αυτό?:shocked2:Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Τι μου κάνεις Αβα τώρα; Το σ'έστησαν σε μια γωνιά ήταν το αγαπημένο μου όταν ήμουν πολύ μικρή 7-8 χρονών και με συγκινούσε πολύ όταν το άκουγα. Έβαζα συνέχεια το δίσκο που είχε η μάνα μου και το άκουγα κι η μάνα μου απορούσε!!
http://www.youtube.com/watch?v=YNesP...eature=related
Εμένα μου ήρθε από μόνη μου να το κάνω αυτό αλλά χαίρομαι που το επικροτεί και κάποιος ειδικός.Quote:
Originally posted by eleni198621
Οταν εκανα ψυχοθεραπεια ο γιατρος μου ελεγε οταν σηκωνομαι απο το κρεβατι να φοραω ρουχα να μην μενω με το νυχτικο γιατι μονο οι αρρωστοι κυκλοφορουν ολη μερα με το νυχτικο.
Είσαι πολύ γλυκούλα, σοκολατίτσα μου, φαίνεται από τη φατσούλα σου και αν αυτό βρήκε ο άθλιος να σου προσάψει, τότε σίγουρα έχει πρόβλημα!
Ευχομαι τωρα που ερχεται ανοιξη/καλοκαιρι να βρουμε καμια προσωρινη δουλιτσα.
Βρε κορίτσια, με κάνετε και ντρέπομαι που βαρυγκομώ.. Αλλά δεν ξέρετε τι αντιμετωπίζω καθημερινά.. Ούτε στον εχθρό μου..
ʼβα στην περίπτωση όμως που δεν μπορούμε να βρούμε το μέσο όρο είναι σαφώς προτιμότερη η πολύ δουλειά. Πίστεψέ με.
Τώρα δάκρυσα.. Γιατί σκέφτηκα τι με περιμένει τη Δευτέρα.. Έπαθα δύσπνοια. Αλλά είπαμε, θετική σκέψη έδωσες, θετική ενέργεια θα λάβεις.
Αβα που δουλευεις?ελενα σε ποιο νοσοκομειο εκανες πρακτικη?
Τώρα που ανέφερε για προσωρινή δουλειά η Λίλα θυμήθηκα να σας πω ότι δεν κατάφερε αυτή την εβδομάδα να συναντηθεί η αδερφή μου με αυτόν που έχει τα γραφεία στα νησιά, μου είπε όμως ότι θα συναντηθεί οπωσδήποτε την εβδομάδα που μας έρχεται γιατί δε μένει πολύς καιρός, τα ανοίγει από το Πάσχα και μετά οπότε πρέπει να ετοιμαστώ άμα είναι.
Quote:
Originally posted by Ava
Βρε κορίτσια, με κάνετε και ντρέπομαι που βαρυγκομώ.. Αλλά δεν ξέρετε τι αντιμετωπίζω καθημερινά.. Ούτε στον εχθρό μου..
Εν μέρη σε καταλαβαίνω,πόσο ψυχιφθόρο είναι να πρέπει να ανέχεσαι κάποιους κ καταστάσεις, η μαμά μου έιχε μαγαζί οπότε!
Δεν ξέρω αν σας έχω πει, αλλά με τη μαμά μου γίναμε φίλες τώρα τελευταία, που αδυνάτισα. Ξέρω, δεν είναι δίκαιο, αλλά είναι αλήθεια. Τώρα που μιλάμε κανονικά και της λέω το τι αντιμετωπίζω, μου λέει ότι δεν αξίζει να χαλάω την ψυχή μου για κανέναν. Αυτά, γιατί δεν μου τα είχε πει όταν ήμουν χοντρή;
Αχ κούκλες μου πόσο δίκιο έχετε που θέλετε μια δουλίτσα!!!!! Σας το ευχομαι ολόψυχα !!!!!Σας γλυκοφιλω και σας καληνυχτω γιατί τα'χω παίξει σήμερα.!!!!!Να έχετε ένα όμορφο ξημέρωμα!!!!!
ʼβα πάλι άρχισες τις ερωτήσεις; Έχει καμία σημασία γιατί δεν το έλεγε πριν; Το κάλιο αργά παρά ποτέ δεν το ξέρεις; Απόλαυσέ το τώρα που είστε φίλες και μη διυλίζεις τον κώνωπα!!
Καληνύχτα Γιωτάκι και όνειρα γλυκά.
Τζίνα μακάρι κάτι να γίνει!!!! όλη τη θετική μου ενέργεια!!!
Αva εγώ να δεις τι ομηρικούς καβγάδες έχουμε ρίξει αλλα κ ρίχνουμε γι' αυτό το θέμα!!!
Δεν ξέρω ίσως να μη μας αποδέχονται με τα παραπάνω κιλά!!!!
Εμένα η μάνα μου κ όλο της το σοι έχουνε θέμα, πάντα με εμένα κ μια ξαδέλφη μου που εκείνη έχει παραπάνω κιλά ασχολούνται!!!
Μόλις σήμερα μου είπε σε μια κουβεντούλα "μεταξύ φιλενάδων" ότι είδε ένα κοινό γνωστό, που της είπε τον πόνο του.. Η κόρη του είναι 103 κιλά και έχει πρόβλημα μαζί της. Η μάνα μου είπε ότι και η δική μου ήταν έτσι και τώρα είναι κάτω από εβδομήντα. Τρελάθηκε ο άνθρωπος! Μη μου το λες! Τι να κάνω με τη δική μου; Και η μητέρα μου του είπε..