Originally Posted by
KENO
αν ηθελες συζητηση ευχαριστως να τη καναμε, αλλα εσυ μπηκες κι αρχισες την επιθεση χαρακτηριζωντας με και γραφωντας ενα σωρο ασυναρτησιες που δεν εχουν καμια σχεση με τη πραγματικοτητα. πιαστηκες απο μια λεξη που γραψα στο αλλο θεμα, φανταστηκες τα δικα σου και ηρθες και με προσβαλες. οπως συνηθιζουν οι καλες κουτσομπολες και οι αρρωστιαριδες εδω μεσα. τι στο διαολο περιμενεις μετα να κανω κι εγω ? στο ειπα ξεκαθαρα δυο φορες οτι δεν εχω κατι εναντιον σου, ουτε δυναμικη περσονα θελω να στο παιξω, ουτε μουρη θελω να σου πουλησω. οτι γραφω ειναι απλα αποψεις οπως και οι υπολοιποι, μπορεις να διαφωνεις οσο θελεις πολιτικα, θρησκευτικα ή οτι αλλο, αλλα μιλα πολιτισμενα. δεν ειμαι τιποτα απ'αυτα που φανταζεσαι, ουτε κανας φουσκωτος, ουτε κανας ελληναρας με κορνιζες του Μιχαλολιακου, ουτε καν εγεγραμμενο μελος της Χ.Α. απλα τη παρουσα περιοδο ΔΕΝ βλεπω καποιο αλλο καλυτερο κομμα μεσα στη βουλη. κομμα που να στηριζει τους ελληνες. αν θες να με πεις μελλοντικο ψηφοφορο τους πεσμε, δεν ειναι σιγουρο καν οτι θα παω να ψηφισω, οπως δε πηγα και τα προηγουμενα χρονια. ειναι απλα μια αντιδραση γιατι σιχαθηκα οσους κυβερναν το ελλαδισταν, τιποτα παραπανω.
τα περι πολυτεχνειου τα λεω γιατι εχω πατερα που μια ζωη με επριζε με το συγκεκριμενο θεμα. εντελως τυχαια το ιδιο εγραψε και η χρηστρια unlucky, κι αυτη κακος χρυσαυγιτης ειναι ? τοσα χρονια μ'αυτο μεγαλωσαμε ολοι, γι'αυτο κυβερνα η αριστερα και πηγε τη χωρα στη διαλυση. δε γνωριζω την ηλικια σου, αλλα η προηγουμενη γενια ειναι γνωστο οτι πιστευει πως εκανε επανασταση ενω η συγκεκριμενη δεν κανει τιποτα. στο τελος θα μας ριξουν και το φταιξιμο.
τα περι ΓΑΔΑ τα εγραψα γιατι δεν υπαρχει αλλος νομιμος τροπος να προστατεψει κανεις τον εαυτο του απο μια επιθεση στο διαδικτυο που παρεκτρεπεται. δεν εχεις μπλεξει ποτε σου μαλλον γι'αυτο τα γραφεις αυτα. οταν θα μπλεξεις και δε θα ξερεις τι να κανεις, τοτε θα καταλαβεις.