69.6 σημερα.:)
Printable View
69.6 σημερα.:)
-100
γραφω για να κανω την μεγαλη διαφορα :P + 1400
με πειραξε καπως μπορω να πω, αντε να ερθει η περιοδος να τελειωνω
-900γραμ...
67,8
Γεια σας κοριτσια!
-700 γρ. σημερα
66,9 kg πρωτη φορα κατω απο 67, εστω και με μονο -100 γρ. :spin::bouncing:
Φιλη μου,σ'ευχαριστω πολυ!!!:love:
Πηνελοπακο Μπραβοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο οοοοοοοο ΜΛΚ εμενα με βλεπω 60...
μπράβο ρε πηνελοπάρα. Αυτό είναι με συντήρηση ουσιαστικά και εξακολουθείς να χάνεις και είσαι και τύπος και υπογραμμός χωρίς πολλές παρασπονδίες. Πάντα τέτοια. Αυτό θα πει προσήλωση όχι σαν κάτι αλλες μερικές μερικές που σκεφτονται πόσες λαγάνες θα καταβροχθίσουν το τριήμερο.
Απίστευτη η προσπάθεια σου. Εχεις στρώσει και το μεταβολισμό σου, εισαι τρομερά πειθαρχημένη θα διατηρηθείς στα κιλά σου χωρίς προβλημα και πολύ προσπάθεια.
Ωχ Μαρια... Λαγανες... τις ειχα ξεχασει... Παναγια μ...
τι λες κοπελιά? Εγώ εδώ και δύο βδομάδες τις σκέφτομαι. Αύριο πουρνό πουρνό θα πάω να πάρω. Και η φουρνάρισα μας βγάζει και κάτι σαν ατομικές οπότε καταλαβαίνεις.
Απο αυριο βγαινουν? Ρε εγω σημερα σκεφτομουν τα καλαμαρακια...
Congratulations.:D Με εμπνεεις,χιχι!:thumbup::love:Quote:
Originally posted by onelifeonechance
Γεια σας κοριτσια!
-700 γρ. σημερα
66,9 kg πρωτη φορα κατω απο 67, εστω και με μονο -100 γρ. :spin::bouncing:
δεν ξέρω πότε ακριβώς βγαίνουν αλλά εδώ σε μας έχουν ήδη βγει. Είδα σε κάποιους φούρνους μέσα στη βδομάδα. Εγώ όμως είμαι καραπαράξενη. Τη θέλω κάπως τη λαγάνα. Τη θέλω άσπρη άσπρη οχι σαν καμμένη και κάθομαι σαν τη γραφική και τις ψάχνω μία μία
H λαγανα δε με συγκλονιζει.Αλλα τα θαλασσινα και η ταραμοσαλατα.Η μανα μου σημερα ψωνισε γαριδες.Ταραμοσαλατα εχουμε παρει απο προχθες.Τουλαχιστον προβλεπεται φαγητο σπιτικο.Τι να πεις.Παντως θα κανω διαιτα μεχρι Δευτερα γιατι ειδα 70αρι και δε θελω να το ξαναδω.
Κοριτσια μου σας ευχαριστω πολυ ολες!Αλλα ερχονται δυσκολες μερες..:dork: