Πολλές κοπέλες δεν ψάχνουν εμφανίσιμο αλλά καλό παιδί, με ωραίο λόγο και μορφωμένο και δυσκολεύονται. Κρίμα στις κοπέλες αυτές που ψάχνουν κάτι το σοβαρό και δεν το βρίσκουν στις εποχές μας.
Printable View
Πολλές κοπέλες δεν ψάχνουν εμφανίσιμο αλλά καλό παιδί, με ωραίο λόγο και μορφωμένο και δυσκολεύονται. Κρίμα στις κοπέλες αυτές που ψάχνουν κάτι το σοβαρό και δεν το βρίσκουν στις εποχές μας.
Αχλάδη δεν τρολάρεις. Δεν είσαι καλά.
αμα ειναι ανυποφορες, τι περιμενεις;
νομίζω παίζει αρκετά αυτό πλεον, και εντωμεταξύ να μου λένε για κάποιους καραχάλια που τους έκλασαν..και σκέφτομαι εντάξει κάτι δεν πάει καλά στο κόσμο.. Δηλαδή αυτές πραγματικά θέλουν κάποιον να είναι δίπλα τους και να είναι εκεί, δεν ζητάνε κάτι παραπάνω ούτε να έχει χρήματα ούτε να είναι ωραίος
ψεματα λενε μωρε
Άμα βρεθεί ένας καλός, ντόμπρος άντρας πιστεύω θα τον εκτιμήσουν.
Αυτές οι γυναίκες θέλουν ρομαντικούς που σπανίζουν.
όχι ρ παιδιά δν λένε ψέματα, τς ξέρω χρόνια απλά χαθήκαμε για κάποιο διάστημα.. είναι πολύ καλά κορίτσια σε σημείο αηδίας, ναι και εγώ αυτό πιστεύω ότι θέλουν κάποιον ντόμπρο να μην μασάει και να είναι δίπλα τους
αχ βρε axl άμα ήξερες εμείς οι γυναίκες πόσα σκατά έχουμε φάει, και αυτές περισσότερα. Άπλα ψάχνουν κάποιον με κατανόηση που να είναι δίπλα τους να ρωτάει απλά πως είσαι .. τόσο δύσκολο στις μέρες μας
γτ, δεν σε βλεπει ο αλλος πως εισαι;
σε βλέπει αλλά που κολλάει αυτό
συνηθως ρωταμε για πραγματα που δεν ξερουμε
δεν καταλαβαίνω τι λες axl εξηγησέ το μου με απλά λόγια