Κ εγω χάρηκα πολυ φυσικα θα τα λεμε!! Εχουμε δρομο ακομα!!
Printable View
Κ εγω χάρηκα πολυ φυσικα θα τα λεμε!! Εχουμε δρομο ακομα!!
Γεια σας παιδιά.
ιρένε, καλώς ήρθες. Κι εσύ ντουκάν, ε; Από τότε που τη σταμάτησα κάνω τα υπερφαγικά. Συμφωνώ για το βραδυνό, μπορεί να κάνει τη διαφορά.
Ελένη, δλδ τί μερίδες σού είπε να τρως; Ο τελευταίος διαιτολόγος που πήγα, μού είπε για το κρέας να το μετράω με την παλάμη (δική μου), το συνοδευτικό με γροθιά, τα μακαρόνια με το κεσεδάκι του γιαουρτιού.
Αχ παιδιά, με πήρε από κάτω. Τί έπαθα ρε γαμώτο, ΠΑΛΙ!Δεν λέω λεπτομέρειες. Σταμάτησα στις 4 και δεν ξαναέφαγα.
Το πρωί η ζυγαριά, 96,6.
Νομίζω ότι κουράστηκα με τον άντρα μου, με το νοσοκομείο, με το σπίτι, με τα παιδιά και θέλω απλά να τεμπελιάζω και να τρώω.....
Αθηνα μου περασατε δυσκολη φαση μεχρι ο αντρας σου να αρχισει να αναρρωνει, ηρεμησε κ απο αυριο παμε στο προγραμμα μας.. μου εβαζε 90 γραμμαρια κρεας η κοτοπιυλο η ψαρι κ φλιτζανι γαλα οσπρια.. ελαχιστες ποσοτητες, κ τα αυξησα της το ειπα δλδ κ το πηγαμε 120 γραμμαρια κ 1,5 φλιτζανι. Πλεον δεν μετραω γιατι υπολογιζω περιπου ..
20/6: 110,4
27/6: 108,2
4/7 : 107,6
13/7: 105,4
26/7 : 103,5
5/8 : 102,6
8/8 : 101,8
16/8 : 100,5
26/8 : 99,8
4/9 : 98,9
12/9: 98,1
28/9 : 97,4
1/10 : 96,4
7/10 : 95,5
Μπράβο Ελένη! σε μια ευδομάδα - 1 κιλό!!
τα πάς πολύ καλα!!:bouncing:
Ευχαριστω πολυ αιλουριτα μου! Δεν εφαγα πολυ καλα αυτην την εβδομαδα, αγχος, πιεση....
Να σε προσέχεις Λενιώ!
Καλό αγώνα καλή δύναμη :)
φτου φτου φτου
Χαχαχαχα!!! Ευχαριστω μαρουλενια μου!!!!
γεια σου αθηνα! καλως σας βρηκα.ναι με την ντουκαν κ εγω ηρθα κ εδεσα!καλη αναρρωση και απο μενα! ελενη ποοοσο ζηλευω αυτο το 95 :D ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!! Bλεπω εσενα που αρχισαμε σχεδον στα ιδια και παιρνω κουραγιο.
Ευχαριστω πολυ ιρενε μου!! Κ εγω ζηλευα το κατω απο 100 αλλα πραγματικα το ποτε περασε ο καιρος ουτε που το καταλαβα, η πρωτη εβδομαδα ηταν πολη δυσκολη, αλλα δεν σκεφτομουν οτι κανω διαιτα κ στερουμαι, σκεφτομουν οτι αφου σεαυτα τα κιλα δεν μπορω , θα τρωω ισορροπημενα.. κ χανονται κ τα κιλα!!! Εσυ πως τα πας?
οτι και να πω ειναι λιγο ελενη. πραγματικα μπραβο! καλα τα παω,σημερα ζυγίστηκα αν και δεν επρεπε χαχα κρυφοκοιταξα γιατι προχθες πηγαμε να φαμε εξω μεσημερι με κατι φιλους κ εφαγα. (καλα οταν λεμε εφαγα οχι σαν να μην υπαρχει αυριο, αλλα εφαγα) ειχα πει θα πηγαινα για φαι αν επιανα τον πρωτο στοχο τα 105 αλλα δεν τα βολευε τα παιδια και το καναμε πιο νωρις. τελος παντων 105,600 ημουν σημερα! :spin: κανονικα ζυγίζομαι στις 15. με φοβομουν λιγο να σου πω την αληθεια μετα το φαι αλλα συνεχισα την επομενη κανονικα το προγραμμα μου.
Δεν πειράζει που έφαγες μια μέρα, και εγώ στις διακοπές μου έφαγα, και μια χαρά συνέχισα το πρόγραμμά μου! Μην ζυγιστείς ξανά ως τις 15, κάνε υπομονή!! Θα δεις όταν θα φύγουν τα επόμενα 5 κιλάκια μετά θα είσαι πιο δυνατή και πιο σίγουρη ακόμα για τον στόχο σου!! Να τηρείς τα μικρά και συχνά γεύματα γιατί έτσι ενεργοποιείται ο μεταβολισμός σου! Εμένα αυτό με βοήθησε και τώρα ακόμα και κάτι παραπάνω να φάω, δεν θα νιώσω τύψεις αλλά ούτε και θα παχύνω γιατί έχει συνηθίσει ο οργανισμός.
Καλημέρα!!!
4/9/16 101.
11/9/16 99,2.
17/9/16 97,1.
24/9/16 95,6
1/10/16 95,8.
8/10/16 94,9.
Ένα κιλό μείον, μετά από 2 εβδομάδες. Αυτή την εβδομάδα πήγα καλά, δεν ξέφυγα. Έτρωγα κανονικές ποσότητες και καθόλου το βράδυ. Α, και δεν έφαγα μακαρόνια. Όχι ότι είναι απαγορευμένα, αλλά ξέρω ότι δεν θα σταματήσω στο ένα πιάτο, οπότε θα τα αφήσω για όταν θα έχω χάσει κανα κιλάκι ακόμη.
Πήγα γυμναστήριο, 3 μέρες και χθες έκανα μόνο βάρη γιατί το αριστερό πόδι μου πονούσε, αφού τόσες μέρες έχω πεθάνει με τον άντρα μου και τα παιδιά. Έχουμε μεζονέτα και ανεβοκατέβηκα χθες, άπειρες φορές με τις δουλειές του σπιτιού. Μαγειρεύω για τον άντρα μου ξεχωριστά, έχω στο νου μου να παίρνει τα χάπια του στην ώρα τους..... Έχω τα ιδιαίτερα των παιδιών... παιδιά, έχω χάσει το μυαλό μου, χτυπάει το κουδούνι και δεν θυμάμαι ποιος θα έρθει. Αγγλικά, μαθηματικά, φιλόλογος;;
Τέλος πάντων, όλα καλά, δεν πρέπει να παραπονιέμαι. Ευτυχώς, ο άντρας μου πάει καλύτερα και σιγά σιγά μπαίνει σε ένα ρυθμό.
Ιρένε, θα το έχεις καταλάβει και από την Ντουκάν, ο μεταβολισμός χρειάζεται που και που τις παρασπονδίες του, αρκεί να ξαναμπαίνεις στο πρόγραμμα αμέσως. Κάποιες φορές, όταν κολλάω, έχω παρατηρήσει ότι αν φάω παραπάνω (όχι πάρα πολύ) και συνεχίσω μετά, σε κανα δυο μέρες κατεβαίνει πάλι η ζυγαριά! Σε καμία περίπτωση δεν το συνιστώ, απλά λέω τί ισχύει για 'μένα!
Ελένη, 60 γρ μπιφτέκι έβαλε ο διαιτολόγος στον άντρα μου, που είναι εγχειρισμένος, σού έβαλε 90 γρ η διαιτολόγος;;; Εγώ χθες έφαγα δύο μπιφτέκια ζυγισμένα 180 γρ και σούπα με κολοκυθάκι και καρότο, από αυτή που έφτιαξα για τον άντρα μου. Ωχ, μωρέ, δεν θα σκάσουμε κιόλας.... Θα περπατήσω και θα έρθω στα ίσια μου.
Μπραβο Αθηνα!!! Αντε, αντιστροφα για τα 90 μετρας!!! Οι υποχρεωσεις αυτες ειναι κουραστικες αλλα ευχαριστες!! Ναι κ φαντασου ειχα παει στα 110 κιλα, σε εναν ανθρωπο 110 κιλων ο,τι κ να του βαλεις πιο προσεγμενα θα χασει, δηλαδη αν πηγαι α στα 70 κιλα θα μου εβαζε 10 γραμμαρια; ειχα χαλαστει τοτε της ειπα αν κ το τηρησα 2 εβδομαδες οτι δεν μπορω.. κ το ανεβασα στα 120 , τωρα τρωω περιπου τοσο ισωςλιγο πιο πολυ αλλα χανω..
Ναι, ντρέπομαι όμως, που έφτασα στο σημείο να ιδρώνω για να φτάσω στα 90 κιλά.